- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
- 103
kızlar merhaba. başınıza geldimi bilmiyorum ama çok fena bi durum bu.ben bir evlenme teklifi aldım.sevineyimmi üzüliyimmi bilmiyorum.ee nesi var bunun sevinsene diyeceksiniz.ama söyle bir durum var anlatayım.biz ççok iyi anlaşıyoruz.hayatımda bu kadar düzgün bi insan tanımamıştım.yani uzun süredir tanıyorum onu.gerçekten gözümde mükemmel biri.güvenilir saygılı vs..ailesinide az çok biliyorum iyi insanlar.ya tam evlenmek isteyebileceğim biri.sorun şu ki ben ona aşık değilim
ne kadar istesemde bişi hissedemedim.çok istiyorum ama olmuyo.şimdi siz biraz vakit geçirin bşiler yapın beraber belki olur diceksiniz. olmuyo işte. acaba mantık evliliğimi yapmalıyım.yani evlendikten sonra aşık olma ihtimalim yüzde kaçtır yardım edin lütfen
![]()
bence kabul et şekerim alışırsın en iyisi bu devirde mantık biz aşık oldukta noldu terkedildik acım taze kimseyide sevemem bu saatten sonra bende mantık düşünüyorum sadece yuva kurmak için başka bir nedeni olamaycak. zaten şimdiki erkekler pek evlilik düşünmüyor şuan bu fırsatı kaçırma keşke benim karşıma çıksa böle ciddi düşünen bir adam ama malisef yok..