• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık olmadığın insanla evlenmek..

kızlar merhaba. başınıza geldimi bilmiyorum ama çok fena bi durum bu.ben bir evlenme teklifi aldım.sevineyimmi üzüliyimmi bilmiyorum.ee nesi var bunun sevinsene diyeceksiniz.:( ama söyle bir durum var anlatayım.biz ççok iyi anlaşıyoruz.hayatımda bu kadar düzgün bi insan tanımamıştım.yani uzun süredir tanıyorum onu.gerçekten gözümde mükemmel biri.güvenilir saygılı vs..ailesinide az çok biliyorum iyi insanlar.ya tam evlenmek isteyebileceğim biri.sorun şu ki ben ona aşık değilim:( ne kadar istesemde bişi hissedemedim.çok istiyorum ama olmuyo.şimdi siz biraz vakit geçirin bşiler yapın beraber belki olur diceksiniz. olmuyo işte. acaba mantık evliliğimi yapmalıyım.yani evlendikten sonra aşık olma ihtimalim yüzde kaçtır yardım edin lütfen :59::59:

bence kabul et şekerim alışırsın en iyisi bu devirde mantık biz aşık oldukta noldu terkedildik acım taze kimseyide sevemem bu saatten sonra bende mantık düşünüyorum sadece yuva kurmak için başka bir nedeni olamaycak. zaten şimdiki erkekler pek evlilik düşünmüyor şuan bu fırsatı kaçırma keşke benim karşıma çıksa böle ciddi düşünen bir adam ama malisef yok..:14::14:

bence kabul et şekerim alışırsın en iyisi bu devirde mantık biz aşık oldukta noldu terkedildik acım taze kimseyide sevemem bu saatten sonra bende mantık düşünüyorum sadece yuva kurmak için başka bir nedeni olamaycak. zaten şimdiki erkekler pek evlilik düşünmüyor şuan bu fırsatı kaçırma keşke benim karşıma çıksa böle ciddi düşünen bir adam ama malisef yok..:14::14:

değilmi ya bende böyle düşünüyorum ama korkuyorum.en iyi zamana bırakmak.başka yapacak bşide yok zaten.

çok iyi düşünnnn ve öyle karar ver evlilik bi kez yapılan bişi sevgililik gibi değil mi anlaşamadım hadii hopp ayrılayım diyemezsin hele bi de çocuk olursa o zaman daha zor olur yani ben aşık olduğum halde evlilikten korkuyorum düşünüppp duruyorum yani iyi düşün...

değilmi ya bende böyle düşünüyorum ama korkuyorum.en iyi zamana bırakmak.başka yapacak bşide yok zaten.

evet canım aynen.sen yinede iyi düşün taşın içinde gelen sesi dinle her zaman ne yapmak istediğinle ilgili :44:

Çok kızda bulacağım diye ne haller yaşıyor aşkla alakası nlmayan eziyetli ilişkiler,son karar senin

insan ilk görüşünde bazı şeyleri hisseder. mesela "ben şu an aşık değilim ama belki ilerde olabilirim" diye kestirebilirsin aşağı yukarı. ama sen en baştan anlamışsın ki her ne kadar doğru dürüst biri olsa da aşık olamayacaksın. o yüzden arkadaşım bence kabul etme. insan tabiki her şeyiyle güvenebileceği doğru adamı ister ama aşk da olmalı bence. en azından ilerde aşık olabilirim diyebileceğin biri ile olmalı :)

çok fena bir drurum ya:18:
bende böle bi ızdırap yaşar gibiyim...fene kaışık hissediyor insan kendinii...:50:

canım seni çok iyi anlıyorum çnkü ben de aynı durumdayım malesef, sevgilim o kadar çok seviyor ki beni, aynı yerde çalışıyoruz benden daha üst bir pozisyonda işi gücü gayet iyi, yakışıklı... normal bi zamanda bana aradığın kişinin kriterleri nedir deseniz onun bütün özelliklerini sayarım... bana çıkma teklif ettiğinde açıkçası bunları düşünüp ilerde bir şeyler hissederim diyerek kabul ettim, neredeyse bir yıl olacak ama pek bir şey değişmedi malesef :( ama o benimle ciddi düşünüyor, benim için herşeyi yapmaya razı. bense çok kararsızım hatta bi dönem depresyona bile girdim, hayatta hiç bir amacım kalmamıştı sanki, yaşama sevincimi yitirdim... fakat şimdilerde zamana bıraktım bazı şeyleri çok ciddiye almıyorum, arkadaşlardan biri ailenle tanıştır demiş, buna katılıyorum en yakın zamanda annemle tanıştıracağım, hatta mümkün olursa annemle tek görüşsün, belki annem benim görmediğim bir şeyi görür diye düşünüyorum. annelerin dedikleri eninde sonunda çıkar çünkü, bunun dışında belki o kişiye haksızlık ediyorsun diyeceksiniz ama zamanla cidden birine aşık olursam da ayrılırım diye düşünüyorum zaten onu tanımaya çalışıyorum bu süreçte, başkasına aşık olmam elimde değil, bazen birini çok sevdiğinizi düşünürken bile başkasına aşık olabiliyorsunuz...23 yaşındayım sonuçta bi yere koşmuyorum.

Son düzenleme:
evlilik öyle birşey ki sevmediğin insanla asla aynı evde yaşayamassın sevdiğin zamanda dünyalara değişemeyeceğin bir mutluluk yaşarsın

canım seni çok iyi anlıyorum çnkü ben de aynı durumdayım malesef, sevgilim o kadar çok seviyor ki beni, aynı yerde çalışıyoruz benden daha üst bir pozisyonda işi gücü gayet iyi, yakışıklı... normal bi zamanda bana aradığın kişinin kriterleri nedir deseniz onun bütün özelliklerini sayarım... bana çıkma teklif ettiğinde açıkçası bunları düşünüp ilerde bir şeyler hissederim diyerek kabul ettim, neredeyse bir yıl olacak ama pek bir şey değişmedi malesef :( ama o benimle ciddi düşünüyor, benim için herşeyi yapmaya razı. bense çok kararsızım hatta bi dönem depresyona bile girdim, hayatta hiç bir amacım kalmamıştı sanki, yaşama sevincimi yitirdim... fakat şimdilerde zamana bıraktım bazı şeyleri çok ciddiye almıyorum, arkadaşlardan biri ailenle tanıştır demiş, buna katılıyorum en yakın zamanda annemle tanıştıracağım, hatta mümkün olursa annemle tek görüşsün, belki annem benim görmediğim bir şeyi görür diye düşünüyorum. annelerin dedikleri eninde sonunda çıkar çünkü, bunun dışında belki o kişiye haksızlık ediyorsun diyeceksiniz ama zamanla cidden birine aşık olursam da ayrılırım diye düşünüyorum zaten onu tanımaya çalışıyorum bu süreçte, başkasına aşık olmam elimde değil, bazen birini çok sevdiğinizi düşünürken bile başkasına aşık olabiliyorsunuz...23 yaşındayım sonuçta bi yere koşmuyorum.

ya risk alıp evlenicez ya da ilerlemeden bırakıcaz.... :43: :43:

canım önecelikle merhaba:70:
tatlım ben iyi düsün derim ben asla aşık olmadığım daha doğrusu tensel çekimin olmadığı biriyle sırf iyi düzgün biri diye evlenemem fikir almak istemişsin benim fikrim bu bak aynı yatağa gireceksin hergün beraber uyuyup beraber uyanacaksın hergün onun yüzünü görüceksin bence çok iyi düşün umarım doğru bir karar verirsin :79:

aşık olmadığın bi insanla evlenmek kendine yapacağın en büyük fenalık olur
evlenmeden önce iyi tanımaya bak
bakarsın aşık olursun
ama ben bu insanla evlenicem diye çıkma yola
evleneceğim insan bu mu diye değerlendir:34:

körkütük aşık olan insanlar evlenince genelde daha büyük hayal kırıklığına uğruyorlar.. çünkü aşıkken en sevmediğiniz, hoşuna gitmeyen şeyleri aşık olduğunuz kişide göremiyorsunuz, alttan alıyorsunuz, ya da o anın büyüsünden farkedemiyorsunuz ama evlendikten sonra aşk yerini sevgiye alışkanlığa bırakıyor yada bu tozpembe rüyadan uyandıktan sonra birbinizin ailesi yüzünden, çoluk çocuk bakımı, geçim derdi, iş güç günün yorgunluğu o aşkı nefrete bile dönüştürüyor sonraları..

yani gelgelim anlatmak istediğim konuya kafana uygun, mantık çerçevesinde, karakter bakımından, anlaşma yönünden çok uyumluymuşsunuz ve bunu o insanları tesiri altına alan aşırı duygularla düşünmüyorsnuz (aşk) bence bu daha avantajlı birşey.. çok şanslısınız.. ama en ufak dahi birşey hissetmiyorsanız orası da kötü yani en azından bir hoşlantı olmalı ilk zamanlar bu sizde varsa bence çokta sıkıntı yapmanıza gerek yok

bu arada ne düşünürsünüz bilemiycem belki katılırsınız belki sonuna kadar karşı çıkarsınız ama belirtmeden geçemiycem..
bu fikri savunduğum için söylemiyorum bunu da özellikle vurgulyım. sadece gözlemlerimi paylaşmak istiyorum sana fikir vermesi açısından..
çevremde görücü usulü ya da mantık çerçevesinde evlilik yapan çitler aşık olarak evlenen çiftelerden daha da mutlu ve huzurlu.. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tesadüf falan olamaz bu kendi gözümle gördüğüm bizzat şahit olduğum yuvalar.. akrabalarım, arkadaşlarım bunlara en iyi örneklerdir

Son düzenleme:
körkütük aşık olan insanlar evlenince genelde daha büyük hayal kırıklığına uğruyorlar.. çünkü aşıkken en sevmediğiniz, hoşuna gitmeyen şeyleri aşık olduğunuz kişide göremiyorsunuz, alttan alıyorsunuz, ya da o anın büyüsünden farkedemiyorsunuz ama evlendikten sonra aşk yerini sevgiye alışkanlığa bırakıyor yada bu tozpembe rüyadan uyandıktan sonra birbinizin ailesi yüzünden, çoluk çocuk bakımı, geçim derdi, iş güç günün yorgunluğu o aşkı nefrete bile dönüştürüyor sonraları..

yani gelgelim anlatmak istediğim konuya kafana uygun, mantık çerçevesinde, karakter bakımından, anlaşma yönünden çok uyumluymuşsunuz ve bunu o insanları tesiri altına alan aşırı duygularla düşünmüyorsnuz (aşk) bence bu daha avantajlı birşey.. çok şanslısınız.. ama en ufak dahi birşey hissetmiyorsanız orası da kötü yani en azından bir hoşlantı olmalı ilk zamanlar bu sizde varsa bence çokta sıkıntı yapmanıza gerek yok

bu arada ne düşünürsünüz bilemiycem belki katılırsınız belki sonuna kadar karşı çıkarsınız ama belirtmeden geçemiycem..
bu fikri savunduğum için söylemiyorum bunu da özellikle vurgulyım. sadece gözlemlerimi paylaşmak istiyorum sana fikir vermesi açısından..
çevremde görücü usulü ya da mantık çerçevesinde evlilik yapan çitler aşık olarak evlenen çiftelerden daha da mutlu ve huzurlu.. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tesadüf falan olamaz bu kendi gözümle gördüğüm bizzat şahit olduğum yuvalar.. akrabalarım, arkadaşlarım bunlara en iyi örneklerdir

en az 10 kere okudum. haklılık payı çok. galiba biraz daha düşünmem gerekecek.fikirler için çoooook sağol :61:

acelen yok nasılsa neden sevebileceğin birini beklemek yerine hemen çok iyi karakteri var bilmemne gibi şeylerle kendini kandırıyorsun belliki sen bu adamı sevmiyorsun yalanmı. ee daha neyini düşünüyorsun şimdi görücü usulü denilen şey bile hoşlanmadınmı olmuyor neden kendine sadece iyi biri diye işkence ediyorsun ilerde hem iyi hem sana ve seninde seveceğin bir insan çıkma fırsatını vermiyorsun çok saçma bu düşüncen ilerde ah be evlenmeseydim demek var sevmeden aynı yatağa bir ömür gireceksin sadece iyi olduğu için ne onun ne kendi hayatını mahfetme bırak o da sevebilecek birini bulsun sende sevecek canım ilerde birbirine sevgiyle aşkla bakanları kıskanırsın daha bu yaşta evde kalmadığına göre tek yol var hiç düşünme bile :6:

Son düzenleme:
Back
X