aşık olmadığınız biriyle aynı ortamda olunca ?

nurause

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
24
0
6
İstanbul
beni seven birisi var ben ona karşı birşey hissetmiyorum onunla birkaç gün aynı ortamlarda bulunmam gerekicek ben bi duygu beslemesem de heyecan yapıyorum düşünüyorum beni seven biri var gözü üzerimde olcak falan diye. nasıl davranmam gerekir böyle herşey normalmiş gibi hiç açılmamış gibi nasıl davrancam gözünün içine bile bakamam heralde napcammm benn

normalde bişi hissetmıyorsanız heyecan olmamaısı gerekır ama heyecanda saçmalatabılır ınsan en az eviyede muhatap olun

beni seven birisi var ben ona karşı birşey hissetmiyorum onunla birkaç gün aynı ortamlarda bulunmam gerekicek ben bi duygu beslemesem de heyecan yapıyorum düşünüyorum beni seven biri var gözü üzerimde olcak falan diye. nasıl davranmam gerekir böyle herşey normalmiş gibi hiç açılmamış gibi nasıl davrancam gözünün içine bile bakamam heralde napcammm benn

Birinin sizden hoslabmasi hoşunuza gidiyor ve bundan dolayı heyecanlaniyirsunuz dikkat edin de zaman içinde bu duyguyu aşk sanmayin yalnış anlamalara ve bundan gelişecek yalnış ilişkilere sebebiyet vermemek için hiç bir şey bilmiyormus gibi yapmanız doğru geldi bana..

Heyecan değil de çekince oluyor bende daha çok
Ama belli etmiyorum
Birşey olmamış gibi davranıyorum
O onun duygulaır, ben madem sevmiyorum buna göre davranmalıyım ki boşuna umutlanmasın

Ha heyecan ve utangaçlık var diyosan
Sende boş değilsin derim

Back
X