Aşık olmak guzelde devami??

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Herkese merhaba kizlar biraz uzun yazacam simdiden hakkinizi helal edin ozur dilerim:KK51:

Kizlar sorun şu ki biri var ve bu biri uzun zamandir var ...
3 sene oldu diyelim lise 3 te tanistik ayni siniftaydik ben o zaman farkinda degildim fakat benden hoslaniyordu bilmeyerek cook kotu davrandim tel nunarami istedi tersledim vermedim ama bilmiyodum ki bu olaydan sonra dikkatimi cekti...
Sevdiginden emin oldugumda lise 4 e gecmistik ve bende ondan hoslaniyordum fakat o sene sadece flortlesmeyle gecti ikimizde biliyorduk farkindaydik ama olmadi...

Sonra o universiteye gitti kayseriye ben tekrar hazirlandim bu surecte iletisimi kaybetmedik tabi surekli varligimizi belli ettik birbirimize gerek sinifca bulusalim bahanesiyle mesajlarla gerek fotograflarimizi begenmelerle "hala burdayim unutma beni "mesajini verdik birbirimize ...:KK68:

En sonunda bana tel numarasini yollamisti eski arkadaslarimizla bulusursaniz haberim olsun diye mart ayinda:KK48:

Bende iki hafta once mesaj attim kisa ve eglenceli bir mesajlasma gecti aramizda onun orda olmasi konusuyor olmak o kadar mutlu hissettirdiki beniii:oops:

Vee bende kayseriyi kazandim
Bulusuruz konusuruz dedik ama kizlar ben korkuyorum islerin iyi gitmemesinden ...
Yada bulussak ne konusacaz ne anlatacaz birbirimize fazla samimi degildik yanii okadar...
Ama ben artik sonuc bulmasini istiyorum olacaksa olsun yoksa daha dusunmeyeyim siliyim aklimdan ...
Ben ilk defa boyle bisey yasiyorum ondan hoslaniyorum ne yapmaliyim?
Benim boyle anlattigima bakmayin normalde hem utangac hemde sert bir mizacim var duygularimi belli edemem pek:KK51:

Eveeet ablalarim bacilarim yorumlarinizi bekliyorumm:KK200:

Akışına bırak bence.
Gidince hal ve hareketlerinden belli eder o da isteyip istemediğini.:)

Yok hayir aslinda o konuda baya uzun ama tamamen tesadufdu kendi memleketimde okuyacaktim bazi olanaklar cikti daha iyi bir bolumu burslu kazandim ama tabiki sevinmedimde degil..:KK51:
tamam o zaman... belirsiz bir ilişki için yanlış bölüm tercihi yapmandan korkmuştum

Akışına bırak bence.
Gidince hal ve hareketlerinden belli eder o da isteyip istemediğini.:)
İkimizde ayri universitedeyiz ve bugun carsida karsilastik suratina bile bakamadim gormemis gibi davrandim cunku 2 senedir ilk defa karsilastik cook utandim nerde o mesajlardaki kız :oops:

Merhaba aşkim diye başlayacak sonra ne haber aşkım diye devam edecek daha sonraları da
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Diye devam edeceksiniz.. :KK53:

Sonra muhteşem 3luyle tanışıp dağlara aticaksin kendini :rolleyes:

:KK70:sonra arkadan mişmişmiş de muşmuşmuş eşliginde vedalasma yasarsak tam olur:KK73:

Merhaba aşkim diye başlayacak sonra ne haber aşkım diye devam edecek daha sonraları da
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Diye devam edeceksiniz.. :KK53:

Sonra muhteşem 3luyle tanışıp dağlara aticaksin kendini :rolleyes:

Bilgece ablacim nolur git uyu sen, sagligin icin..:KK60:

Kız bi dur acele etme.Hele bi oturun bol sarımsaklı mantı yiyin.Erciyes'e gidin bi cızbız sucuk yiyin.Pastırma yiyin.Bu sıcakta terleyin buram buram pastırma kokun.Hala soğumadıysanız okulu filan bırak.Hemen nikahı bas çocuğa :KK45:

Yok canim o kadar aşik degilim:confused: kismet diyelim:KK72:
çarşıda karşılaştım görmezden geldim dedin ya, benzer bişey kayseri de benim de başıma gelmişti. bizim mahallede bir çocuk vardı bana aşıktı, o zamanlar yaşlarımız da 12 :KK45: neyse, yıllar sonra ben üniv okuyorum kayseride bu da askerliğini yapıyormuş. ben çarşıda arkadaşlarımla gezerken beni görmüş, ben tanımadım bile aradan geçmiş 8 sene... ay geldi bu yanıma, beni hatırladın mı hayır dedim, işte ben falan dedi, bir yerlerde oturup konuşalım mı dedi, ben de yok ben sözlüyüm dedim, hani yüzük yok parmağında dedi, neyse bir kez daha davet etti yine reddettim, peki dedi... nasıl kaçtım ordan bilemezsin :confused:

Kız bi dur acele etme.Hele bi oturun bol sarımsaklı mantı yiyin.Erciyes'e gidin bi cızbız sucuk yiyin.Pastırma yiyin.Bu sıcakta terleyin buram buram pastırma kokun.Hala soğumadıysanız okulu filan bırak.Hemen nikahı bas çocuğa :KK45:
Ayy tovbe tovbe simdi buyuk konusmaktan korkuyorum :KK57:
En iyisi tesekkur ediyim yorumun icin:KK200:

Zamana bırak. .
İnşallah hayırlısıyla. .
Bu işler nasip kısmet. .
Eskiden baya kiloluydum bana nede olsa kimse bakmaz begenmez dedigim bir zamanda birinin sizi sevdigini ogrenmeniz bilmiyorum benim icin şok,mutluluk,nasil ya,o kadar kiz varken gibi kelimelerin beynimden gectigi bir andi :KK14: simdi zayifladim daha bu halimi gormedi bugune kadaro_O belki sevdigi baska biri var belki ben baskasiyla tanisacam tabi hersey kismet ama ...

çarşıda karşılaştım görmezden geldim dedin ya, benzer bişey kayseri de benim de başıma gelmişti. bizim mahallede bir çocuk vardı bana aşıktı, o zamanlar yaşlarımız da 12 :KK45: neyse, yıllar sonra ben üniv okuyorum kayseride bu da askerliğini yapıyormuş. ben çarşıda arkadaşlarımla gezerken beni görmüş, ben tanımadım bile aradan geçmiş 8 sene... ay geldi bu yanıma, beni hatırladın mı hayır dedim, işte ben falan dedi, bir yerlerde oturup konuşalım mı dedi, ben de yok ben sözlüyüm dedim, hani yüzük yok parmağında dedi, neyse bir kez daha davet etti yine reddettim, peki dedi... nasıl kaçtım ordan bilemezsin :confused:
:KK70:Gercekten sozlumuydun :KK39:
Senin iyiymis yok bacim biz artik kendimizi astik 2 senedir bakisarak anlasiyoruz :KK23:

Eskiden baya kiloluydum bana nede olsa kimse bakmaz begenmez dedigim bir zamanda birinin sizi sevdigini ogrenmeniz bilmiyorum benim icin şok,mutluluk,nasil ya,o kadar kiz varken gibi kelimelerin beynimden gectigi bir andi :KK14: simdi zayifladim daha bu halimi gormedi bugune kadaro_O belki sevdigi baska biri var belki ben baskasiyla tanisacam tabi hersey kismet ama ...

Kilo alınır verilir. .
Huyu güzel olsun insanın. .
Hayırlısı olsun zaman. .

X