Aşık olmak istemeden aşık oldum ama o ne hissediyor bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rukim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rukim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
44
3
86
Rize
Merhabalar ben 7 yıllık bir ilişkiden sonra aldattılınca bir daha hayatıma kimseyi sokmama kararı aldım ve bunu 5 yıl çok da güzel başardım zaten bu 5 yılın 3 yılı o gereksiz şahsiyetin yaptıklarını sindirmekle geçti ve bu yüzden beni bir daha kimsenin üzmesine izin vermemek için kendimce kendimi korumaya aldım bu gereksiz şahsiyetin 4 yılın üzerine bir arkadaşıma onu hala unutamadığım gibi zırvalamalarını duyunca sinirlendim onunla hiç bir iletişimim olmamasına rağmen böyle şeyleri neye dayanarak dediğini anlamasamda bu düşünceler içinde olmaması için kendime face hesabı açtım bunu görürse o düşüncelerden uzaklaşır diye ve orada ilk okul arkadaşım olan ve üniversiteye hazırlık da aynı sınıfta olduğumuz bir arkadaşımı da ekledim oradan bana bu arkadaşım mesaj attı konuştuk biraz sonra bana ben face genelde gece girerim malum herkes whatsapp da konuşuyor deyince bende numaran bu değil mi dedim numarası bende vardı hala aynı numarayı kullanıyormuş ve bu şekilde whatsappdan konuşmaya başladık konuşmaya başladığımız bu dönemde babası kanser hastalığına yakalandı ve bana bundan bahsedince bu sıkıntılı dönemde onunla daha çok konuşmaya başladık ve bu arkadaşlığımızı daha da ilerletti kendisi Istanbul da yaşıyor babasını görmek için Rize'ye geldiğinde buluştuk da karşımdaki insanın dış görüntüsü ile etkilenecek biri değilim bir insan da beni sadece kişiliği etkiler bu da öyle oldu zaten tanıdıkça tanıdıkça daha çok sevdim onu sevgim artıkçada aşık olduğu mu anladım bu zaman zarfında ben Istanbul'a 45 gün tatile gittim ve orada da buluştuk fırsat buldukça 3 aylığına yazın o buraya geldi babasının hastalığı yüzünden ve yine fırsat buldukça buluştuk gezdik yemeğe gittik yürüyüş yaptık bazı geceler sabaha kadar telefonda mesajlastık beni çok güldürüyor neyse sonuç olarak ben aşık oldum bunu ona demesem de son zamanlarda belli etmeye başladım anlamaması için salak olması lazım bazen diyorum açıl ama buna cesaret edemiyorum bana saçlarını sakın boyatma diyor birde burnuma takmış durumda burun estetiği yaptır diyo benim sizlere sorum bir insan arkadaşının saç rengine karışır mı ya da burnunu yaptır gibi şeyler der. Hoşlandığım şeyleri de unutmuyor benimle iken hoşlandığım şeyleri yapmaya çalışıyor ama sevgi adına bir şey yok yada var mi bilmiyorum siz ne dersiniz

Sen fizigi takmiyorsun da, adam cok onemsiyor sanki. Nesi var burnun da yaptir diyor?

Sen her arkadasinin sacina, kasina, burnunu karisir misin diye sor, belki senin herhangi bir arkadas olmadigini soyler.

Sac rengin hadi neyse de burnuna karismasi ve bir erkegin estetik yaptir demesi normal degil. Bir erkek bu kadar secici olmamali. Sonucta bu bir ameliyat kotu de gecebilir. Sadece kendin istiyorsan yaptir, baskalarinin zorlamasiyla kendine dokundurma. Bunun sonu gelmez cunku...

O sana asik degil.

Sana burnunu yaptır dıyen kişinin sevgisi gozlerindedir dicem ama o bile duygu içerebilir..

Sevgisi varsa lenslerindedir anca..

Sen fizigi takmiyorsun da, adam cok onemsiyor sanki. Nesi var burnun da yaptir diyor?
Sen her arkadasinin sacina, kasina, burnunu karisir misin diye sor, belki senin herhangi bir arkadas olmadigini soyler.
Aslında burnum da bir abartı yok birazcık uzun kendi dış görünüşe önem veriyor 2 kere saç ektirmis
Bir kere bu konu üzerine bir ünlü kişinin dişlerini dedim ünlü olmasına rağmen yaptırmıyor dedim o da ondan bana ne dedi ben onunla görüşmüyorum ki

Aslında burnum da bir abartı yok birazcık uzun kendi dış görünüşe önem veriyor 2 kere saç ektirmis
Bir kere bu konu üzerine bir ünlü kişinin dişlerini dedim ünlü olmasına rağmen yaptırmıyor dedim o da ondan bana ne dedi ben onunla görüşmüyorum ki
Sac rengin hadi neyse de burnuna karismasi ve bir erkegin estetik yaptir demesi normal degil. Bir erkek bu kadar secici olmamali. Sonucta bu bir ameliyat kotu de gecebilir. Sadece kendin istiyorsan yaptir, baskalarinin zorlamasiyla kendine dokundurma. Bunun sonu gelmez cunku...

O sana asik degil.
Zaten burnumu yaptırırsam ve sonra açılsa böyle bir şeyi istemem burnum ile mi sevecek beni sevmesin daha iyi

birincisi babası hasta olduğu için o dönemde ona destek olduğunuz için ilginiz hoşuna gitmiş hoşlanmış olsa bile geçici bi durum olabilir.
ikincisi abi burnunu yaptır nedir ya?
sormazlar mı madem sevgili değilsiniz ne bu samimiyet diye?
hoş sevgili olsanızda tutulcak bi tarafı yok kırıcı bişey :63:

Burun estetiği yaptır ne demek ya, ayıptır. Değil hoşlandığım kişi, sıradan arkadaşım dese bile ilişkimi keserim. Saygısızlık. Beğenmiyorsan beğenme, sana mı kaldı düdük! :KK12:

En iyisi açılmak galiba bir erkeğe açılmak hiç tarzım değil ama en azından herşey oluruna varır
Bir kere bana ben
birincisi babası hasta olduğu için o dönemde ona destek olduğunuz için ilginiz hoşuna gitmiş hoşlanmış olsa bile geçici bi durum olabilir.
ikincisi abi burnunu yaptır nedir ya?
sormazlar mı madem sevgili değilsiniz ne bu samimiyet diye?
hoş sevgili olsanızda tutulcak bi tarafı yok kırıcı bişey :63:
Aynen öyle sadece arkadaşız neden bu kadar buna takılıyor normal bir arkadaşın kaşı gözü umurunda olur mu bu kadar

Burun estetiği yaptır ne demek ya, ayıptır. Değil hoşlandığım kişi, sıradan arkadaşım dese bile ilişkimi keserim. Saygısızlık. Beğenmiyorsan beğenme, sana mı kaldı düdük! :KK12:
Aynen öyle bu kadar dış görünüşe önem verilmez ki

Hoşlandığınız kişiye düdük demiş gibi oldum ama çok sinirlendim. Çok kabaca bir davranış.

bana şuranı buranı yaptır deseydi üzülürdüm ve o adam gözümden düşerdi. insanların davranışlarından etkilendiğini söyleyen biri olarak senin bu davranışa büyük bi kızgınlık duyman gerekir. ben olsam "ayy sığ herif" diye düşünüp uzaklaşırdım. (ki başıma da geldi)

bana şuranı buranı yaptır deseydi üzülürdüm ve o adam gözümden düşerdi. insanların davranışlarından etkilendiğini söyleyen biri olarak senin bu davranışa büyük bi kızgınlık duyman gerekir. ben olsam "ayy sığ herif" diye düşünüp uzaklaşırdım. (ki başıma da geldi)
Haklısın ama bunun dışında bir saygısızlığı olmadı bana hatta çok da düşünceli birisi ama öyle olduğunu da göstermek istemiyor değişik biri biraz kendini olduğundan farklı düşüncesiz gösterme gibi bir huyu da var

Seni beğeniyo olsaydı ya da etkilenmiş coktan açılırdı,erkeklerin acılması hi uzun sürmez sanmam,aranızdaki şey adı koyulmamış sevgili,iilegal sevgilisiniz :)) ama muhtemelen sen açılınca arkadaşız ayaklarına yatacak,yan cebine koyacak, o nedenle sen acılma bırak o acılsın açılmazsa da zaten senin kadar hisleri yok demektir.

Canım
Seni beğeniyo olsaydı ya da etkilenmiş coktan açılırdı,erkeklerin acılması hi uzun sürmez sanmam,aranızdaki şey adı koyulmamış sevgili,iilegal sevgilisiniz :)) ama muhtemelen sen açılınca arkadaşız ayaklarına yatacak,yan cebine koyacak, o nedenle sen acılma bırak o acılsın açılmazsa da zaten senin kadar hisleri yok demektir.
Canım bu gece açıldım ve ona aşık olduğumu bildiğini söyledi bende seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi herşey netleşti

Canım

Canım bu gece açıldım ve ona aşık olduğumu bildiğini söyledi bende seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi herşey netleşti

Peki o mesajlaşmalar da gezmeler de iki arkadaş gibi miydiniz? Yoksa arkadaştan öte mi?

Back
X