Merhabalar ben 7 yıllık bir ilişkiden sonra aldattılınca bir daha hayatıma kimseyi sokmama kararı aldım ve bunu 5 yıl çok da güzel başardım zaten bu 5 yılın 3 yılı o gereksiz şahsiyetin yaptıklarını sindirmekle geçti ve bu yüzden beni bir daha kimsenin üzmesine izin vermemek için kendimce kendimi korumaya aldım bu gereksiz şahsiyetin 4 yılın üzerine bir arkadaşıma onu hala unutamadığım gibi zırvalamalarını duyunca sinirlendim onunla hiç bir iletişimim olmamasına rağmen böyle şeyleri neye dayanarak dediğini anlamasamda bu düşünceler içinde olmaması için kendime face hesabı açtım bunu görürse o düşüncelerden uzaklaşır diye ve orada ilk okul arkadaşım olan ve üniversiteye hazırlık da aynı sınıfta olduğumuz bir arkadaşımı da ekledim oradan bana bu arkadaşım mesaj attı konuştuk biraz sonra bana ben face genelde gece girerim malum herkes whatsapp da konuşuyor deyince bende numaran bu değil mi dedim numarası bende vardı hala aynı numarayı kullanıyormuş ve bu şekilde whatsappdan konuşmaya başladık konuşmaya başladığımız bu dönemde babası kanser hastalığına yakalandı ve bana bundan bahsedince bu sıkıntılı dönemde onunla daha çok konuşmaya başladık ve bu arkadaşlığımızı daha da ilerletti kendisi Istanbul da yaşıyor babasını görmek için Rize'ye geldiğinde buluştuk da karşımdaki insanın dış görüntüsü ile etkilenecek biri değilim bir insan da beni sadece kişiliği etkiler bu da öyle oldu zaten tanıdıkça tanıdıkça daha çok sevdim onu sevgim artıkçada aşık olduğu mu anladım bu zaman zarfında ben Istanbul'a 45 gün tatile gittim ve orada da buluştuk fırsat buldukça 3 aylığına yazın o buraya geldi babasının hastalığı yüzünden ve yine fırsat buldukça buluştuk gezdik yemeğe gittik yürüyüş yaptık bazı geceler sabaha kadar telefonda mesajlastık beni çok güldürüyor neyse sonuç olarak ben aşık oldum bunu ona demesem de son zamanlarda belli etmeye başladım anlamaması için salak olması lazım bazen diyorum açıl ama buna cesaret edemiyorum bana saçlarını sakın boyatma diyor birde burnuma takmış durumda burun estetiği yaptır diyo benim sizlere sorum bir insan arkadaşının saç rengine karışır mı ya da burnunu yaptır gibi şeyler der. Hoşlandığım şeyleri de unutmuyor benimle iken hoşlandığım şeyleri yapmaya çalışıyor ama sevgi adına bir şey yok yada var mi bilmiyorum siz ne dersiniz