Aşık olmak istemeden aşık oldum ama o ne hissediyor bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rukim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki o mesajlaşmalar da gezmeler de iki arkadaş gibi miydiniz? Yoksa arkadaştan öte mi?
Arkadaş gibiydik zaten bende öyle olduğunun aslında farkındaydım ama insan bir şeylerden bir şeyler çıkarmak istiyor bazen değer verdiğinde değer veren birisi ama bu o boyutta değilmiş işte

Arkadaş gibiydik zaten bende öyle olduğunun aslında farkındaydım ama insan bir şeylerden bir şeyler çıkarmak istiyor bazen değer verdiğinde değer veren birisi ama bu o boyutta değilmiş işte

Hmm bende umut verdi sonradan böyle yaptı sandım.
Boşver sende yoluna bak. Bi kadın ve erkeğin yakın arkadaş olması zor. İlla ki bir şeyler hissediliyor.

Demedi deme yakında gelicek sana hoşlandığını falan söylücek bu çocuk.... o boyutta sevmeyen kimse sacını boyatma burnunu yaptır diyemez.. hoşlanıyor ama emin değil ... sen kendini çekersen ilgini kesersen sana eğilimi olucak bence

Demedi deme yakında gelicek sana hoşlandığını falan söylücek bu çocuk.... o boyutta sevmeyen kimse sacını boyatma burnunu yaptır diyemez.. hoşlanıyor ama emin değil ... sen kendini çekersen ilgini kesersen sana eğilimi olucak bence
Sanmıyorum biraz ilk görüşte aşka inanan biri elektrik almamış işte ne kadar severse sevsin durum değişmeyecek gibi ama ben açıldıktan sonra tamam neyse iyi geceler dedim ben yatayım dedim bırakmadı beni yine bir kaç saat güldürmeye çalıştı beni üzülmemi istemiyor ama öyle bir duygusuda yok işte iki kere seni seviyorum ama arkadaş olarak dedi bende iki de bir bunu deme dedim teselli ikramiyesi gibi ama büyük ikramiye yok oda dedi ki büyük ikramiye sana da bana da zarar verir böyle devam etmesi daha mantıklı dedi orada ne demek istediğini sormadım arkadaş olarak seviyorum demesine takıldım diye neyse hayırlısı ama olmadı olmayacak belli

Canım

Canım bu gece açıldım ve ona aşık olduğumu bildiğini söyledi bende seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi herşey netleşti
E ben seni uyarmışım saatler öncesinden keşke acılmasıydın, şimdi sana karşı samimiyetini de kaybedecek yavaş yavaş uzaklaşacak,seni kendi dertlerini anlatarak anlamsızca arkadaş kalmaya çalışacak.

Sanki sen ona acılmamışsın gibi arkadaşlığımızı bozmayalım filan diyecek,bıraksın bu ayakları,onun hoşuna giden senin ilgin,sevgili bulduğu ilk fırsatta veya aşık olduğunda seni şutlar,platonik aşık olursa da gelip sana anlatır.

E ben seni uyarmışım saatler öncesinden keşke acılmasıydın, şimdi sana karşı samimiyetini de kaybedecek yavaş yavaş uzaklaşacak,seni kendi dertlerini anlatarak anlamsızca arkadaş kalmaya çalışacak.

Sanki sen ona acılmamışsın gibi arkadaşlığımızı bozmayalım filan diyecek,bıraksın bu ayakları,onun hoşuna giden senin ilgin,sevgili bulduğu ilk fırsatta veya aşık olduğunda seni şutlar,platonik aşık olursa da gelip sana anlatır.
Evet uyarmıştın haklısın bence de aşık olduğu an gidecek neyse ben yavaş yavaş duygularımı bastırayım en iyisi bir açıdan da bunun için açıldım böyle bir duruma karşı duygularımın önüne geçmek için yoksa aklımda hep bir soru işareti olarak kalırdı

estetik yaptır diyen biri aşık mıdır tartışılır ya bilemedim. bence açılma.
silikon taktırayım dedim laf arasında benim ki aslaaaa bir daha duymayayım gibi birşey söyledi ki hangi adam istemez :KK45:

estetik yaptır diyen biri aşık mıdır tartışılır ya bilemedim. bence açılma.
silikon taktırayım dedim laf arasında benim ki aslaaaa bir daha duymayayım gibi birşey söyledi ki hangi adam istemez :KK45:
Herkes senin kadar şanslı olamıyor maşallah diyelim nazar göz değmesin. Açıldım ve de seni arkadaş olarak seviyorum dedi hayırlısı

Herkes senin kadar şanslı olamıyor maşallah diyelim nazar göz değmesin. Açıldım ve de seni arkadaş olarak seviyorum dedi hayırlısı
arkadaş olarak seviyorsa ne sürekli takılıp görüşüyor o da istemem yan cebime koy gibi davranıyor. bence seni haketmeyen birisi canım o kadar görüşme insallah daha güzelini en iyisini yasarsın..

arkadaş olarak seviyorsa ne sürekli takılıp görüşüyor o da istemem yan cebime koy gibi davranıyor. bence seni haketmeyen birisi canım o kadar görüşme insallah daha güzelini en iyisini yasarsın..
Sonuç olarak bende arkadaş olarak görüşüyordum ama görüştükçe konuştukça bende duygular değişti bundan dolayı onu suçlayamam.
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için tüm güzellikler hepimiz ile olsun inşallah

Back
X