Aşık olmak istemeyenler !!!!!!!

bburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
46
1
36
İstanbul
Kendimi birinden alamıyorum durdurmaya çalışıyorum kontrol ediyorum kendimi motive ediyorum ama yok arkadaş olmuyor kurtarın beniiiii :)))))

OLmamalıyım tatlım ya üzülüyorum izin vermemeliyim buna ayarlarımla oynuyor biri ama bende şaşırdım bir rahat bırakıyorum kendimi bir kasıyorum :(

Aşık olmak isterim ama ona değil başkasına yeter arık o beni çok üzdü :41: seni de üzecek bi tipse uzak dur :31:

Aşık olmak isterim ama ona değil başkasına yeter arık o beni çok üzdü :41: seni de üzecek bi tipse uzak dur :31:

Bilmiyorumki hayatım üzermi üzmezmi bunu anlamak için kendimi rahat bırakıp onu yaşamalıyım ona göre üzeceğini anladığım anda dur derim ama bende o cesarette yok şuan geçmişin korkuları.

Bilmiyorumki hayatım üzermi üzmezmi bunu anlamak için kendimi rahat bırakıp onu yaşamalıyım ona göre üzeceğini anladığım anda dur derim ama bende o cesarette yok şuan geçmişin korkuları.

aşık olmak çok ama çok güzel bişe tarifi imkansız ama yaralamadan geçmiyo sevsen veya sevilsen bile yıpratıyo. genede çok güzel bi duygu:nazar:

aşık olmak çok ama çok güzel bişe tarifi imkansız ama yaralamadan geçmiyo sevsen veya sevilsen bile yıpratıyo. genede çok güzel bi duygu:nazar:

Terddüt ve korkulardan arınmalıyım sanırım...Haklısın aşk harika bir duygu sorun benim aşk kadını olmam ve tek bir sevgisiz şeye tahammülüm yok.E birazda yara aldım korkularım var bugün belli olucak artık karşımdaki erkekle konuşucaz kafamda ya zincirleri kırıcam yada yoluma yanlız devam edicem !!!

Back
X