Aşık olmak ...

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Merhabaaa
3 gün once durakta otobus beklerken önümde bir araba durdu ve icinden biri indi arabayi süren kisiden cok hoslandim göz göze geldik bakistik diyebilirim . Daha sonra biraz arastirdim arabadan inen kisinin ismini biliyodum buldum ayni ilcede yasiyoruz . Ertesi gün pencereden bakarken evimin bi baktim ayni araba ve o cocuk bizim evin önünde bi dükkanin panosunu yapiyolardi . Ve dedim bu tesaduf bana bi isaret delimiyim ne :) evlencegimizi bile düsündum halim col vahim :) Ben galiba aşik oldum hemde beni hic tanimayan o insana . Aklimdan hic cikmiyo flortten fln hic anlamiyorum .
Daha once 4 yillik bi iliskim oldu oda boyle basladi yolda görmüstük ilk ama o beni bulmustu . Bu cocugun herseyini arastirdim kimseye kalbim carpmazken birdaha hic sevemem derken hayal kurar sekilde buldum kendimi cok sacma ama varligimdan haberi bile olmayan bi adama aşık oldum galiba simdi ben ne yaparim ne olur halim bi yardimci olun

Ekle çocuğu sosyal medya dan olacaksa olsun olmayacaksa olmayacağı ni öğrenmiş ol çünkü böyle giderse acı çekersin

E araştırdıysan bi daha karşılaşırsınız belki göz teması falan kur dikkatini çekmeye çslış .
Aşk değil hem abartma

Ya nasil anlatiyim elbette yolda birsuru insan göruyoruz ama his mi bilemedim sanki hayatimda önemli bi yeri olacakmis gibi hissettim . Ilk sevgilim de bu sekilde olmustu çunku ertesi günde apartmanimin önünde görunce sok oldum :) evet hem hoc bisey yapmiyorum hemde oda beni farketsin istiyorum cok da çekirgenim
Beğenidir o aşk böyle bişi değil. Çocukla telapatik anlaşamıycağınıza göre yazın madem sosyal medyadan napcaksınız başka

E araştırdıysan bi daha karşılaşırsınız belki göz teması falan kur dikkatini çekmeye çslış .
Aşk değil hem abartma

Çekinme boşver ne kaybedersin ki .. Herkes birinin dış görüntüsünden etkilenebilir sende etkilenmişsin Fazlasıyla .

E hadi hayırlısı da platonik kalmayın bari bir şekilde ulaşıp ilginizi belli etseniz.

Sosyal medyadan ekle.hemen şimdi: ) kabul ederse ala.etmezse en azından aklından çıkar

Ben sosyal yaşamda davranışlarını tartamadığım birine açılmazdım. O kişiyi uzaktan gözlemlemeden bi adım da atmazdım.
Yolda gördüğünüz bi insana bu kadar tutulmayin derim. Ha dediniz şansımı denemek istiyorum. Sosyal medyadan ekleyin madem.

24 yasindayim . Instagram ve face profillerine baktigimda hic bir kiz ekli olmadigini gördum oda kafami karistirdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…