Siz bu kadar insancıl yardımsever saygılı empati yönü gelişmiş bir insan olarak. Bana kadın cinayetlerine de timsah gözyaşları döküyorsundur diyebiliyorsunuz. Ruh hastası bile oldum mesajlarınızda siz neden bahsediyorsunuz ? Ben psikolog değilim, kimseye hey beni dinleyin en iyi akılı ben veriyorum, benim görüşlerim size ışık olsun demiyorum. Kaldı ki bir mesajım var bir adet , herkes sevgiyle sarmaladıysa benim bir tanecik yorumumla dünyası mı yıkılıyor ? Sayfalarca yorum yazılmış , kadın ölüyormuş yeni konu açıp buyrun beni eleştirin ben bu forumu terk edeceğim diye foruma trip atıyor. 24 saat önce ölecektin yahu tek derdin bu mu ? Forumda söylenenler... Siz yorumumu okuyup ya ne biçim kadın çyaptığı yoruma bak diyebilirsiniz , ben destek olayım bana yakışan bu diyebilirsiniz, ama bana nefret kusamazsınız. Ruh sağlığınız bozuk, kullanıcı adınız sizi yansıtıyor, çaresizliği hiç yaşamamışsınız.. Bunları söyleyemezsiniz. Dönüp ithamlarınızı bulmak istemiyorum, burada beni bilen bilir. Kadın düşmanı mıyım, erkek delisi miyim , şiddet yanlısı mıyım , ne olduğum ortada. 10.000 lerce mesajım var 13 yılda, sizin ne düşündüğünüz de umrumda değil, hakaret etmeyin sınırınızı aşmayın bana yeter. Son mesajınızda bile çaresizliği görmemişsiniz diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz hayatımı ? Beni rahat bırakın... Ben bu konuya tek bir mesaj yazdım. Taciz amacım olsa onlarca mesaj yazardım, onu üzmek yıpratmak üzerine çabalardım, konu sahibi benim mesajlarıma bile uygun değil benim nazarımda. Yani anlayabilecek noktada değil, hayata bakışımız yaşama şeklimiz farklı. Mesaj yazarken sizden izin alamam, siz bir filtre değilsiniz, benim annem babam başöğretmenim değilsiniz, sadece yazdığım mesaj için benimle böyle konuşamazsınız. Lütfen sınırlarınızı bilin.