Asik olunmayan kisiyle evlilik

Böyle birini asla kaybetmek istemezdim bu sebepten onunla evlenmezdim.
Çünkü bir evlilikte saydınız kriteler mutlaka olmalı tabi Aşk varsa.
Aşk yoksa gerisi tefarruattır :KK66:
Tefarruatlar bir şekilde sağlanabilir ama Aşk sonradan sağlanamaz ve o evlilik bir süre sonra tıkanır.Yıllarca birbirini tutkuyla aşkla seven insanlar evliliklerin de o tutkuyu kaybettiklerin de boşanmaya karar veriyorlar ve siz bu evliliğe 1-0 mağlup başlayacaksınız....
Razımısınız peki?

Aşık olarak evlendim o tutku hala var ama boşanmak istiyorum benim durumum da hangisi doğru acaba?

Böyle biri çıkmıştı karşıma ama olmaz dedim bende çok düşündüm ama kendime olan saygımı yitirdiğimi düşündüm biraz kalp çarpmalı sanki aksi durumda karşıdaki arkadaştan kardeşten farksız oluyor
canim her gordugun adama kalbin hemen carpmazya belki zamnla seversin..
senin bu cocugu kabul etmeye niyetin yok aski bahane ediyorsun gibime geldi..

Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani:KK70:), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?

Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
aşık olmadan o kişiyle nasıl ilişkiye gireceksiniz?aşık olmadan çekilmez huylarını nasıl çekeceksiniz?aşk, çekim olmalı arada.mutlaka.aşk bir çimentodur insanları birarada tutan

Lanet olası gelinimiz kardeşimle böyle evlendi, şu an aşık değilim diğer özellikleri yetmiyo dedi ve çekti gitti, eğer böyle yapıp o insanların hayatıyla oynayacaksanız, bunu yapmayın.
ne insanlar varmis be ..aşik olmadim diye evliligini bitiren ..
ben boyle kadinlarin da erkekleeinde suratina tükürürüm arkadas:kusmuk:
madem asik degildin aklin nerde ..
niye evlenip adamin hayatini mahvediyorsun simdiki kadinlari anlamakda cok zor..
nasil bosanalim diye bosdan bahaneler aratip duruyorlar ..
akil yok ya bu insanlarda..
ben evliligi yurutebilmek icin hersey katlandim 4 sene en sknunda baktim olmuyor ayrildim..
ama bana asik olmadim bu tarz kelimeler boş laf ..gunumuzdeki asklar tv dizilerine benzemiyor maalesef..

40 yaşındayım, geçen sene eylül ayında evlendim, anlattığınız gibi biriyle.yıllardır sabırla peşimdeydi.anne olmak istiyordum vakit çoktan geçiyordu çünkü.
Çevrem de ailem başta olmak üzere baskı yaptı hep.aşk ta neymiş,ondan iyisini hayatta bulamazsın,yaşın kaç,yalnız mı öleceksin,seversin hem zamanla dediler.
Iyi bir insan ama artık ne hediye kaldı ne çiçek ne de güzel söz.Bir kere bile isteyerek öpemedim,bebek olsun diye görev gibi yaptık ,kokusuna tahammülüm yok,oturuşu,yemek yiyişi,uyuyuşu herşeyi batıyor.hamile kalınca da ilgilenmeyince iyice uzaklaştık.su an iki bucuk aylık oldu bebeğimiz ve biz iyice asker arkadaşı olduk.konuşuyoruz,yiyoruz içiyoruz,oglumuzu seviyoruz ama cinsellik bitti sanırım zaten kötüydü.
Bile bile yaşım geçiyor diye evlendim,aşktan vazgectim,yavrum bana yeter artık.

Evlilikten ne beklediğine bağlı.
Her uyandığında aşkla bakacağın bir yüz mü yoksa iyi bir insanın yüzü mü?
Hangisi seni mutlu eder?
Şahsen ben aşkla bakacağım yüzü tercih ederim.

40 yaşındayım, geçen sene eylül ayında evlendim, anlattığınız gibi biriyle.yıllardır sabırla peşimdeydi.anne olmak istiyordum vakit çoktan geçiyordu çünkü.
Çevrem de ailem başta olmak üzere baskı yaptı hep.aşk ta neymiş,ondan iyisini hayatta bulamazsın,yaşın kaç,yalnız mı öleceksin,seversin hem zamanla dediler.
Iyi bir insan ama artık ne hediye kaldı ne çiçek ne de güzel söz.Bir kere bile isteyerek öpemedim,bebek olsun diye görev gibi yaptık ,kokusuna tahammülüm yok,oturuşu,yemek yiyişi,uyuyuşu herşeyi batıyor.hamile kalınca da ilgilenmeyince iyice uzaklaştık.su an iki bucuk aylık oldu bebeğimiz ve biz iyice asker arkadaşı olduk.konuşuyoruz,yiyoruz içiyoruz,oglumuzu seviyoruz ama cinsellik bitti sanırım zaten kötüydü.

:(( çok üzüldüm. sevmeye çalışsanız? bişeyler paylaşsanız, gezseniz vs ....

Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani:KK70:), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?

Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
Hayir. Kadinlar kendilerini begenmeyen,hakaret eden adamlardan hoslanir. Sekil A'da goruldugu gibi

Bu konuya benzer bir konu açmıstim bende burda. Çok git geller yaşadım ilk başta haliyle ilkin uzak ve mesafeliydik ve ben sevmemistim. Ama zamanı paylaştıkça birlikte oldukça bana ilgisi dokunuşu bakışı şuan onunla mutluyum sevgi paylaştıkça çoğalan birsey artık buna inaniyorum.:KK60::KK36:

canim bemce is kadinda bitiyor..
s3n yakinlaş sen uzak durunca adam napsin..
bence bu konularda kadinlarin hatalari fazla ..
daha yeni konu okudum..
kocasi yakinlasinca kadin su icme bahanesine cikmis gitmis ..
gem boyle yapiyorlar sonra evliligim mutsuzunm..
sen mutsuz olmak icin gayret goster sonra agla ..
cok sacma ya..

:KK43:( çok üzüldüm. sevmeye çalışsanız? bişeyler paylaşsanız, gezseniz vs ....
Çok paylaştık canım.eski sevgilimdi bi de soğuk diye odun diye ayrilmıstim.iki yil sonra pismanim deyip pesime düstu.7 sene sürdü bu .bi şekilde hayatimda oldu hep elimi dahi tutmadan.gezdik te yedik te..sabrına, karşılıksız yaptıklarına sonsuz inandım.keşke sevebilsem dualar ediyorum bunun için.

Kardeşimin eşi de konu sahibinin dediği gibi evlendi, aşık değilim yapamıyorum dedi, bizi iki sene vajinusmusla oyaladı, şimdi boşanıyorlar, evlilik tamamiyle olur sadece mantık . Sadece aşkla değil
Bizi oyaladi derken? 2 sene bu ayrintilara dahil miydiniz? Sadece meraktan soruyorum

Emeksiz aşk da sevgi de maalesef sonsuza kadar sürmüyor .
Şuan ki aklımla ben olsam evlenirdim diyorum .
Emek, özveri, saygı, önemsenmek .. Aynı evin içerisine girince, aşktan daha önemli hale geliyor .

Böyle bir adama nasıl aşık olamıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.

Zaten belli bir yaşı geçmişseniz, ve aldatılıp darbe yemişseniz aşık olmanız ( saflık ) imkanınız yok artk.

Bizi oyaladi derken? 2 sene bu ayrintilara dahil miydiniz? Sadece meraktan soruyorum

Bizi derken abimi oyalamış, evi terk etmeden Bi hafta önce bize söyledi , bizde doktora gitmesini teklif ettik, bu zamana kadar birşey olmadı ben boşanmayı düşünüyorum bu saatten sonrada da gitmem doktora deri, şu an başanıyorlar zaten. Sevmediğim için ten uyumu olmadı diyormuş.

Back
X