Asik oluyorum ama korkuyorum

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
Iyi geceler arkadaslar

beni bilenler bilir kisa zaman once yazmistim aldatildigim icin 14ay once esimden ayrildigimi ve hala atlatamadigimi.
Birde kizim var yakinda 7 olacak benimle yasiyor.
30 ocakta bir forum sayfasina uye oldum ve birkonu actim cocuklarla ilgili. Profilresmimde vardi.
Hemen ozel bir msj geldi. Aslinda boyle msjlardan haz etmem ama bu kisi farkliydi. Resmimi cok begendigini yazmisti kibarca ve benim yasimi sordu. Tesekkur ettim yasimi yazdim fakat ozel msjlardan hoslanmadigimi belirttim. Bana hakkisiniz size burda cok msj atan olmustur ama benim size msj atma sebebim olgunlugunuz hosuma gitti dedi. Yasimi okuxuncada tahmin etmistim yasinizin kucuk olmadigini cok olgunlugunuz dedi. Ve size birkac soru sorabilirmixim dedi. Olabilir dedim cunku oda bana olgun ve beyefendi gelmisti.
Bana kendimde en begendigim ozelliklerimi sordu. Bende kendimimi ovmemimi istixorsunuz dedim. Peki ovmeyin dedi ben anlatayim kendimi dedi ve direk nasil bir evlilik istefigini anlatti. Kendiside yedi yil once bosanmis. Cocugu yok.
Sebebi esinin eski sevgilisini unutamamis oldugunu evlendikten sonra anladigini ve kendinni sevdirmek icin birbucuk yil ugrasmis olsada olmadigini kadinin mutsuz oldugunu ve kendininde buyuzden evliligi sonlandirdigini yazdi. Bana cok ozguvenli geldi bunu acikca yazmasi.
Bir takdir ettigim diger noktada sonra bana resmini atabilecegini soylemesiydi. Burada hosuma giden yine ozguveniydi. Resmini gordum begendim.
Ama beni asil etkileyen beyefendiligi kibarligi ve olgunluguydu.
KiKizim voldugunu soyledigimde Allah bagisladin.evlimisiniz diye sordu.
Ayri oldugumuzu 14axdir bosanmaninda olacagini xazdim. ARKADASLAR DEVAM EDICEM

Sonra benim icin sorun degil dedi. Buyastan sonra baskasinin cocugunuda kendi cocugum gibi benimseyebilirim dedi. Meslegini sordugumda bana meslegini pozisyonunu ve isyerinin ismini yazdi. Beni ikna edebilmek icin elinden geleni yaptigini farketmem ona isinmami sagladi. Bana guven zamanla olacsk sey sadece buradakilerden farkli olduguma inaanin yeter dedi. arkadaslar sarzim bitmeden bunuda gonderexim devam edicem

Ismini yazdi benimkini sordu yazdim. Ismimi begendi :)
Benimde onun ismi hep begendigim bir isimdi :KK66:.onada yazdim ismini begendigimi

Ismini yazdi benimkini sordu yazdim. Ismimi begendi :)
Benimde onun ismi hep begendigim bir isimdi :KK66:.onada yazdim ismini begendigimi

Bana klasik turk erkegi olmadigini yalniz yasadigi icin zaten yemegini Bulasigini camasirini kendisi hallettigini evlendigi insandan kendine hizmet yapip kadinin kendini hizmetci gibi hissetmesini istemedigini
. Kadindan mutluluk huzur istedihini. Kapisini acan guler yuz ve onunla haxati mesela gece hadi corba icmeye gidelim dedigimde benimle gelmekten zevk alsin enazindan miz miz olmasin dedi. Eski esimde bunlari gormedigim icin bunlari istiyorum. Xoksa ben kendime guveniyorum elim axagim tuttukca herseyine yeterim yeterki bana kadinligini huzurunu versin dedi.
Sonra yazisirken ben ona bunu kadin istemezki dedim yani esiyle guzel anlar paxlasmayi ama cocugum oldugundan dolaxi bunun herzaman mumkun olamayacagini yazdim.hemen beni ikna etmeye devam etti :)
Uc kisinin yapabilecegi cokdaha fazla sey var mesela size anlataxim dedi ve bir kav sey siraladi. Hatta kendisinin aile kavramini cok iyi bildigini arkadaslarinin evli ve cocuklu oldugunu fakat kendisinin bekar olusundan dolaxi onlara katilmak istemedigini ve buyuzden kizimin olusunun kendisi icin hatta daha iyi olacsgina inandiginI soyledi.
ailesinin karsi cikip cikmayacagini soyledihimde cocukli bir kadina ailem benim kararlarima saygilidur sonucta ben cocuk degilim kendim kararlarimi kendim veririm hemde karsi cikmazlar dedi.
bilmiyorum bu uc gunde ona cok isindim.karekterine ve yuzune.tipim diyebilirim :KK66:
Ama icimde korku var aaldatildihim Kimseye guvenemixorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu anlattiklatdan sonra? Sagolun cook.!

evlilik konusunda acı bir tecrübeniz olmasına rağmen çok çabuk ısınmış olmanız duygusal anlamda boşlukta olduğunuzu gösterir.. bu kadar çabuk güvenip aşık olunmaması gerektiğini bilecek tecrübe ve yaşa sahipsiniz, bir kızınız da var Allah bağışlasın, kızınız için her şeyi iki kere düşünmelisiniz.. bunlar sizinle ilgili fikirlerim..

adama gelince, çok hızlı.. forumdaki hemen ilk adımınızda sizi bir süre takip etmek, ya da açtığınız konuya yorum yapıp sizi biraz daha anlamaya çalışmak yerine size özel msj atıyor.. üye olduğunuz tarihi görebiliyor olmasına rağmen "size şimdiye kadar çok msj atan olmuştur" gibi çok klişe bir iltifat atıyor.. çok güzelsiniz, isminiz güzel, kızınızın olması güzel diye de devam ediyor.. evet başından bir evlilik geçen adama göre güven duygusu çok fazla ama sizin dediğiniz gibi özgüven duygusu değil, karşısındakine güven duygusu fazla.. bu da insanın aklına soru işaretleri getiriyor.. üstelik boşanma sebebi olarak evlendiği eşinin eski sevgilisini unutamamış olmasını söyleyen birinin bu kadar güven dolu olması da normal olmayan bir durum.. kaldı ki her kadın kendisini seven iyi bir erkek karşısında ayrıldığı sevgilisini unutur hele hele de bu kendisini seven iyi adamla evlendiyse ! ve bu adam tam 1,5 yıl kendini sevdirmeye çalıştığını söylüyorsa !..
evlendiği halde eski sevgiliyi unutamama durumu çok erkeksi bir duygudur, yani bu durum genelde erkeklerin başına gelir dolayısı ile ben buradan da hikayesini uydurduğu hissine kapıldım.. var sayalım ki uydurmamış olsun o zaman da karısı hala eski sevgilisini unutamamışsa adam da bu konuda eksikleri olan biri demektir yani ya eşini hiç sevmemiş ya da karakteri kötüymüş ki kadın eski sevgilisini unutamamış.. şöyle bir gerçek daha var ki bir kadın eski sevgilisini unutamasa bile bunu kimseye belli etmez hele kocasına asla !

"kibar ve beyefendi" biri olarak görünmesi de sizi aldatmasın, erkekler istediklerinde "kibar ve beyefendi" görünmesini çok iyi bilirler..

belki "denemekle ne kaybederim beğenmezsem ilişkiyi keserim" diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmuyor, bazen bir ilişkiye başlamak bile insanın ayaklarını yerden kesip gözlerini kör edebiliyor hele de karşınıza iyi oynayan biri çıkarsa vazgeçmek hiç de öyle kolay olmuyor hatta akla bile gelmiyor..

aşık olmak elbette hakkınız ama acele etmeyin, yoğurdu üfleyerek yiyin.. hem de 2 kere :KK66:)

sevgiler..

[QUOTEhaklisinizQUOTE: 39197520, member: Cokesagokun"]evlilik konusunda acı bir tecrübeniz olmasına rağmen çok çabuk ısınmış olmanız duygusal anlamda boşlukta olduğunuzu gösterir.. bu kadar çabuk güvenip aşık olunmaması gerektiğini bilecek tecrübe ve yaşa sahipsiniz, bir kızınız da var Allah bağışlasın, kızınız için her şeyi iki kere düşünmelisiniz.. bunlar sizinle ilgili fikirlerim..

adama gelince, çok hızlı.. forumdaki hemen ilk adımınızda sizi bir süre Beim gibi etmek, ya da açtığınız konuya yorum yapıp sizi biraz daha anlamaya çalışmak yerine size özel msj atıyor.. üye olduğunuz tarihi görebiliyor olmasına rağmen "size şimdiye kadar çok msj atan olmuştur" gibi çok klişe bir iltifat atıyor.. çok güzelsiniz, isminiz güzel, kızınızın olması güzel diye de devam ediyor.. evet başından bir evlilik geçen adama göre güven duygusu çok fazla ama sizin dediğiniz gibi özgüven duygusu değil, karşısındakine güven duygusu fazla.. bu da insanın aklına soru işaretleri getiriyor.. üstelik boşanma sebebi olarak evlendiği eşinin eski sevgilisini unutamamış olmasını söyleyen birinin bu kadar güven dolu olması da normal olmayan bir durum.. kaldı ki her kadın kendisini seven iyi bir erkek karşısında ayrıldığı sevgilisini unutur hele hele de bu kendisini seven iyi adamla evlendiyse ! ve bu adam tam 1,5 yıl kendini sevdirmeye çalıştığını söylüyorsa !..
evlendiği halde eski sevgiliyi unutamama durumu çok erkeksi bir duygudur, yani bu durum genelde erkeklerin başına gelir dolayısı ile ben buradan da hikayesini uydurduğu hissine kapıldım.. var sayalım ki uydurmamış olsun o zaman da karısı hala eski sevgilisini unutamamışsa adam da bu konuda eksikleri olan biri demektir yani ya eşini hiç sevmemiş ya da karakteri kötüymüş ki kadın eski sevgilisini unutamamış.. şöyle bir gerçek daha var ki bir kadın eski sevgilisini unutamasa bile bunu kimseye belli etmez hele kocasına asla !

"kibar ve beyefendi" biri olarak görünmesi de sizi aldatmasın, erkekler istediklerinde "kibar ve beyefendi" görünmesini çok iyi bilirler..

belki "denemekle ne kaybederim beğenmezsem ilişkiyi keserim" diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmuyor, bazen bir ilişkiye başlamak bile insanın ayaklarını yerden kesip gözlerini kör edebiliyor hele de karşınıza iyi oynayan biri çıkarsa vazgeçmek hiç de öyle kolay olmuyor hatta akla bile gelmiyor..

aşık olmak elbette hakkınız ama acele etmeyin, yoğurdu üfleyerek yiyin.. hem de 2 kere :KK66:)

sevgiler..[/QUOTE]

Evet haklisiniz dediginiz noktalar benimde dikkatimi cekti ama galiba insan aklina duygulari isin icine girince asla guvenmemesi gerekiyor.sizin yazdiklariniz karsisinda resmen utandim ben bunlari nasil dusunemedim diye. Ama cok guven verdi yada ben oyle hissettim ama icimde hep bi huzursuzluk var o kisiyle ilgili.
zaten bosanmadigim icin yazismak bile cok gunah Allah beni afetsin.
az once suphelerimi kuvvetlendiren birsey gordum ve irtibati kesicem.

Benim gibi akilsizlarada ders olsun umarim.
cok sagolun

az once suphelerimi kuvvetlendiren birsey gordum ve irtibati kesicem.

Benim gibi akilsizlarada ders olsun umarim.
cok sagolun

ha bunu görmemişim. son mesajınzda var. ne gördünüz peki

adam evlimi bekarmı
hırlımı hırsızmı belli değil. bir resim yollanmış sadece. o resimdeki omu oda belli değil. yaş 16 olsa ok diyeceğimde nasıl kanıyorsunuz bunlara
Oky seni bi resimle. birazda düzgün istanbul sosyetesi türkçemle kandırırım
Varmısın bahsine :KK70::KK70::KK30:

Bana klasik turk erkegi olmadigini yalniz yasadigi icin zaten yemegini Bulasigini camasirini kendisi hallettigini evlendigi insandan kendine hizmet yapip kadinin kendini hizmetci gibi hissetmesini istemedigini
. Kadindan mutluluk huzur istedihini. Kapisini acan guler yuz ve onunla haxati mesela gece hadi corba icmeye gidelim dedigimde benimle gelmekten zevk alsin enazindan miz miz olmasin dedi. Eski esimde bunlari gormedigim icin bunlari istiyorum. Xoksa ben kendime guveniyorum elim axagim tuttukca herseyine yeterim yeterki bana kadinligini huzurunu versin dedi.
Sonra yazisirken ben ona bunu kadin istemezki dedim yani esiyle guzel anlar paxlasmayi ama cocugum oldugundan dolaxi bunun herzaman mumkun olamayacagini yazdim.hemen beni ikna etmeye devam etti :)
Uc kisinin yapabilecegi cokdaha fazla sey var mesela size anlataxim dedi ve bir kav sey siraladi. Hatta kendisinin aile kavramini cok iyi bildigini arkadaslarinin evli ve cocuklu oldugunu fakat kendisinin bekar olusundan dolaxi onlara katilmak istemedigini ve buyuzden kizimin olusunun kendisi icin hatta daha iyi olacsgina inandiginI soyledi.
ailesinin karsi cikip cikmayacagini soyledihimde cocukli bir kadina ailem benim kararlarima saygilidur sonucta ben cocuk degilim kendim kararlarimi kendim veririm hemde karsi cikmazlar dedi.
bilmiyorum bu uc gunde ona cok isindim.karekterine ve yuzune.tipim diyebilirim :KK66:
Ama icimde korku var aaldatildihim Kimseye guvenemixorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu anlattiklatdan sonra? Sagolun cook.!

çok yeniyken dört dörtlük görünmesi şüpheli bence ya, siz yinede dikkat edin

Herşeyi falso görünüyor burdan. Kaptırmayın kendinizi, bu kadar kolay da kanmayın kimseye.

gel bağrıma bağrım yaslim evladım..
ohhh bebeğimm memntonlerda harikaymış diye devam eden sahneler..

X