Aşıklara Özel

yaa çok tatlı bunlar yaa bayıldımm ben de istiyorumm :asigim:

çok beğendim süperler özellikle tencereli olanı çok sevdim ama benim diğer yarımı tamamlayan kişi yok ki alayım senağlama

romeo juliet süper ya:) ama tencere kapakta çok hoş, hangisi yıldönümüne daha uygun??

çok değişik bunlar ama eşim hayatta giymez yani beni kırmaz evde giyerde..:)dışarda asla giymez yıl dönümümüze de 7 gün varr(

trenlisi lastik gibi heryere çekilir wallalülülülülülü ama süperlermiş..bi<im evlilik yıldönümü geçti sevgililer günü için kesin bi çift sipariş vericem.bayıldım harikalar.siteyi bi ncelemem lazım..koyu zemin üzerine bi model seçersem giyer heralde kocacım..ama favorim tencere kapak :)))))

Bu ay tanışma yıl dönümümüz var ama bunlardan yılbaşı için noel dayılı almayı düşünüyorummmmkaydirigubbakcemile3.

bayıldım bunlara fkt site güvenlimidir araştırmak lazım.
tanışma yıl dönümü için geçti artık ama sevgililer gününe olabilir.

ehehe tencere olanı çok aradım bu bayram için.. fakat hiç ne tencere ne baska bir şey bulamadım..amaa bir örnk giyindik aşkımlaaa :)
* LTB beyaz kot
*Siyah dar rodi gömleek
* Rodi gri kazak (omuzumuza attııık ) çok cici olduk
opuyorumnanaktan

tatlim kendinde bastirabiliyorsun genellikle fotografcilar basiyorlar bilgin olsun 25-30 tl arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…