Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii amanın bu Cindy, Mercan ve Çaki'nin yolundan gidici:roflol:
Hiscim tavsiyem oraya çıktığı an kararlı bir "Hayır" ile indirmen. Yoksa devamı gelecektir.
Bir de akan suya alışırsa kabından içmez. Bknz:Cindy-Mercan-Çaki
İçlerinde bi adam Badem çıktı be:roflol:
Ahh ahh bu Asil baya yaramaz olcak:roflol:
Amaniiiin :1shok: tezgah çetesine bi' üye daha eklenmiş kaydirigubbakcemile3
Asiiillmaz: oldu mu şimdi ama, kızdı kızdı annen bak :umursamaz: sana düşkünlüğünden fazla sert çıkamıyor ama sen de biraz onu düşün, yazık değil mi :umursamaz: oraları temizlemekle geçireceği vakti seninle oynamaya harcasa fena mı olur yerimseniben
(bir de böyle deneyelim dedim, bakalım çete üyesi Asil yiyecek mi kaydirigubbakcemile3)
Hisçim acilen alt kata da bir su kabı göründü senin falda a.s
Oyhhhcamdan camasını yesinler, kolyemiz(tasma deel o :dilcikar:) de yakıyor hani sengözlerimebaksanab
Amaniiiin :1shok: tezgah çetesine bi' üye daha eklenmiş kaydirigubbakcemile3
Asiiillmaz: oldu mu şimdi ama, kızdı kızdı annen bak :umursamaz: sana düşkünlüğünden fazla sert çıkamıyor ama sen de biraz onu düşün, yazık değil mi :umursamaz: oraları temizlemekle geçireceği vakti seninle oynamaya harcasa fena mı olur yerimseniben
(bir de böyle deneyelim dedim, bakalım çete üyesi Asil yiyecek mi kaydirigubbakcemile3)
Hisçim acilen alt kata da bir su kabı göründü senin falda a.s
Oyhhhcamdan camasını yesinler, kolyemiz(tasma deel o :dilcikar:) de yakıyor hani sengözlerimebaksanab
ŞURDAN YAVAŞ YAVAŞ KAÇSAM MI Kİ?
![]()
ANNEM FARK ETMEZ İNŞALLAH
![]()
YAKALANDIK YAW KAHRETSİN...
![]()
Yufkama katılıyorum acilen alt kata su kabızemuszemus
Hiii, bu pozu biliyorum Cindy'den :roflol:Bir daha tövbe yıkamadım ama iyi suda durmuş. yırtarlar yav çıkmak için
Videoda ki hali ne nan :roflol:
Ölü taklidi yapıyor sanki sıpa:roflol:
:1shok: :roflol: yahu başta gözü açık değil miydi, numara yapıyor sıpa yaa kaydirigubbakcemile3 uyusa bile onca okşanmaya azıcık harket etmez mi yaa, makaraları nasıl da koyuvermiş mırıl mırıl :asigim:
banyo fotolarına :teselli: 4 patisine depoşetin içine girip nereye kaçmayı planlıyor acep CADIARZU :roflol:
Alın size Asil in poşet sevdası:) buyrunnnnnnnnn
Püsküütcüm bu video özellikle senin için... a.s. Eğer dikkatli bakarsan bikaç yerde Asil in az da olsa popo salladığını görebilirsin. Artık tatil dönüşü izlersin.yerimseniben
Dailymotion - Asil poşet oynuyor - Hayvanlar Kanalı
nan Asil orda pozisyon alıyor, av halinde saldırmadan önce o popo sallanarak yukarı çıkar veeee fırlaaaa:roflol:
Sizde çocuğa popo sallıyo diyosunuz ayıp :dilcikar:
Hayır Badem'de sallayıp durur herdaim bişeyler kovaladığı için oğlumunda adı çıksın istemedim tamam tamam zaten çıktı ama:roflol:
Bu arada Asilin bacak boyu dikkatimi çekti uzun gibi duruyor işallah ilerde badem amcası gibi yarma olur:roflol:
5 aylık demi bizimkilerle hemen hemen aynı bizimkilerin bacak boyu anneye çekmiş kısa asile göre.
Ki şükür ediyorum evde 3 yarmayla naapardım ben:tomato:
1. :mymeka: biz bilmiyoz sanki av için saldırma pozisyonu olduğunu, limon sıkmasana esprinin içine :dilcikar:
2. dop badem diye türkü söylüyon nerdeyse bi de adı çıkmasın diyosun :roflol:
3. hee doğru badem de nev aplasına çektiydi di mi yarmalıkta -tatlicadiarzu-
4. seninkilerin zaten uzun olsaydı bile çok belli olmazdı ki o tüylerin içinde kaydirigubbakcemile3 bademim gibi yarma olaydılar... kafamçokkarıştı