• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Asil Bey'in'' halleri

168099_10150099713714040_685139039_6115157_3459255_n.jpg

Bakışa bak yaaa :nazar: :nazar:

script susar.. fon müziği devreye girer..

Bak yeşil yeşil :24: :24: :24:

yerim ben o koca kafayla sülün kuyruğuuu:69::56:
ben demiştim ama di mi dişinin fedi erkeği yendi diye :9: yeşil kıza da bak sen bu ürkek hali mi:18:

iyi tatiller hisçimmmm, tatili hak ettin fazlasıyla valla :1::16: çok teşekkürler vitamin haplarım, kas gevşeticilerim için:16:

:62: toto totoya yatarlarmışşş :46::69:

:18: amanin geçmiş olsun :18:

:13:

gelin adayların gibi di mi :9: hep kaynana, hep kaynana :60:

:60: sen istediğin kadar erkek evlat dostu ol püsküüütüm yine yeşile destek oldun di mi :60::60:

saolasıncanım
benımm:54::54:

canım*acık-mutfak*tezgahınuzerınde*yururken*bıyıklarını-tutsuletmıs-sıpa

Ah kıyamam yazık ona :59: Ben de tatil dönüşü baktım Yeşil in kafasında iki yarık var, kesin Asil yaptı ya da koşarken sivri bir yere çarptı içim acıdı görünce :59:

ahhh*ahhhha*-ahh*sevgı-topalakları-sekertopacları-sızı-bensızı*yerımmmm

Yi teyzesi yii zaten kanka oldu bunlar :9::nazar:

ohh maşallhh şirinlere bayılırım hayvanlara,özellikle de kedilere,benimde var bitane yakışıklı bal küpüm:nazar::nazar::nazar:

Bal küpüne uzun ömürler, ben de Asil i seviyorum bal küpüm diye, tontoşlar çok yaşasınlar emi :9:

Bak şu Yeşil'e sen!

Kendi halinde asil tavırlı Asil'i nasıl da baştan çıkartmış..

"Orada durma öyle tepemde gel yanıma" dedi çocuk belki de bunu bilmiyoruz tabii.. en azından bu hayatta, insan sürümündeyken bilemiyoruz...

...ve derken Asil olayı sonlandırır.. O nasıl pata küte girişmektir yahu! Allah korusun yani.. :55:

Asil Bey'in suyuna gitmekte yarar görüyorum..

İnşallah bunu Yeşil Hanım da anlamıştır.. :40:

:nazar: :nazar:

Hehehe yerinden olan ve kaçan da Asil ama not olarak düşeyim dedim :9:

O yaba gibi patileri sen de yesen suyuna gidersin tabii :60:

Son düzenleme:

imza: bi'erkek dost :60: :60: :60: :60:

Bu erkek dost Lulut mu oluyor :60:

yerim ben o koca kafayla sülün kuyruğuuu:69::56:
ben demiştim ama di mi dişinin fedi erkeği yendi diye :9: yeşil kıza da bak sen bu ürkek hali mi:18:

iyi tatiller hisçimmmm, tatili hak ettin fazlasıyla valla :1::16: çok teşekkürler vitamin haplarım, kas gevşeticilerim için:16:
:60::60::60: Evet ürkek hali pusmuş biraz :9:

Sağolasın canım tatil bitti, iş başladı biraz ona canım sıkkın :1:

Ay inanmıyorum yaaa!
asil yazacağıma yeşil yazmışım iyi mi.. :60:
Zaten teknik olarak bi'kadına "kadın milletine yüz verme" demek tuhaf kaçıyo.. Ama bizim ihale kanunlarına uygundur tabii.. :82:

efenim sonuç olarak..........

aşağıdaki mesajda yer alan "Yeşilim tebrik ediyorum seni aslanım :51:" cümlesinin "Asilcim tebrik ediyorum seni aslanım :51:" olarak değiştirilmesini rica etmekteyim.. :86:

Dert etme püsküütcüm anladım ben senin asil dediğini ilk seferden :9:

ya videolar açılmadı bende :59:

ama fotolara ba yılll dımmm:64:
maşallah onlaraaaa:nazar::emir_bebek::16:

Ah kıyamam yazık ona :59: Ben de tatil dönüşü baktım Yeşil in kafasında iki yarık var, kesin Asil yaptı ya da koşarken sivri bir yere çarptı içim acıdı görünce :59:

Yi teyzesi yii zaten kanka oldu bunlar :9::nazar:

Bal küpüne uzun ömürler, ben de Asil i seviyorum bal küpüm diye, tontoşlar çok yaşasınlar emi :9:

Hehehe yerinden olan ve kaçan da Asil ama not olarak düşeyim dedim :9:

O yaba gibi patileri sen de yesen suyuna gidersin tabii :60:

annelik-iste-canim=onlara=biseyoldumu
yuregimiz-ciz=edio=valla

bugun-disarda-ayni-asilbeyime-benzeyen=pisi-gordum-besledim-biguzel-asilbeyiminde-kulaklarini-cinlattim-annesi-acaba-cinladimi:1::1::1:

bugun-disarda-ayni-asilbeyime-benzeyen=pisi-gordum-besledim-biguzel-asilbeyiminde-kulaklarini-cinlattim-annesi-acaba-cinladimi:1::1::1:

Valla bugün epey bir kulağını kaşıdı durdu demek sendin o :60:

İyice doymuştur artık pisiciğin karnı :34:

oy-oy-oy
yerim-asilbeyimi-ben-kulacigini=kasitmisim-demek-opeyim-kulaciklarini-gigisini
her=ciktigimda-veriyorum-bazen-baska-pisilerde-gelio-bugunku-asilbeyime=benzeyini-ilk-kez-geldi-sanirim-baska-pisilerden-duydu-geldi-:1::1::1:

oy-oy-oy
yerim-asilbeyimi-ben-kulacigini=kasitmisim-demek-opeyim-kulaciklarini-gigisini
her=ciktigimda-veriyorum-bazen-baska-pisilerde-gelio-bugunku-asilbeyime=benzeyini-ilk-kez-geldi-sanirim-baska-pisilerden-duydu-geldi-:1::1::1:

Onlar telepati kuruyorlar, hemen almışlardır mamanın kokusunu :9:

izleyebildim az önce Hisim veee gene gene bayılldımmm,maşallah kanka bızdıklara:nazar::nazar::nazar:
teyze çok öpüyo onlarııı:16:

Teşekkür ederiz megcim, artık kavga gürültüden kurtulduk, sabrettik meyvesini aldık Allaha şükür :34:

YEŞİL ASİLİ TEMİZLEMEYE ÇALIŞIRSA :9:

[video=dailymotion;xh41v3]http://www.dailymotion.com/video/xh41v3_yeyil-asili-temizlerse_animals[/video]

ASİL İLE YEŞİL İN DÖVÜŞ OYUNU :9:

[video=dailymotion;xh42cy]http://www.dailymotion.com/video/xh42cy_asil-ile-yeyil-in-meydan-savayy_animals[/video]

[video=dailymotion;xh41v3]http://www.dailymotion.com/video/xh41v3_yeyil-asili-temizlerse_animals[/video]

ahhhahhhhh-eridim-bittim=yine-izlerken-yesilhanimin-o-dilini-yerim-sonra-yesilin-temisledigi=asilbeyimin-gobisinide-yerimm-allah0nazarlardan0saklasin-sizleri-canlarim:nazar::nazar::nazar:

Buyrun: huzur

İyi ki Yeşili de ailenize kattınız.. Sanki Asil in gözleri bunu doğruluyo..:69:

ASİL İLE YEŞİL İN DÖVÜŞ OYUNU :9:

[video=dailymotion;xh42cy]http://www.dailymotion.com/video/xh42cy_asil-ile-yeyil-in-meydan-savayy_animals[/video]
Bi'an Asil eski günlerdeki gibi davranıp, Yeşil'e poşet muamelesi yapacak diye korktum he! :37:

fidyolardan önce geçmiş taraması :1:

Bu erkek dost Lulut mu oluyor :60:

:60::60::60: Evet ürkek hali pusmuş biraz :9:

Sağolasın canım tatil bitti, iş başladı biraz ona canım sıkkın :1:

ee 2 haftayı afiyetle geçirdiniz hanımefendi buyurun sınıflar sizi bekler :9:

Dert etme püsküütcüm anladım ben senin asil dediğini ilk seferden :9:

hayır işte hayır içinden gelmedi asil'den yani bir erkekten yana olmak, fikrini belli etti bana ne bana nee:9:

Bakışa bak yaaa :nazar: :nazar:

script susar.. fon müziği devreye girer..

Bak yeşil yeşil :24: :24: :24:

:60::60::60::24::24:

ay dağıldım:60::60::60:

Onlar telepati kuruyorlar, hemen almışlardır mamanın kokusunu :9:

Teşekkür ederiz megcim, artık kavga gürültüden kurtulduk, sabrettik meyvesini aldık Allaha şükür :34:
telepati kuracaklar tabii teleayak kuracak değiller ya:9::83:

çok şükür bugünlerine:nazar:

Yeşiiiiil:84: kızım naapıyon sen allah aşkına:20: bu erkekleri böyle rahata alıştırma demiyor muyuz biz sana:20: :9:

Dövüş fidyosunda ilk kesintide kopan gümbürtü sonrası nereye monte oldular diye sorabilir miyim Hisçim:9:

Buyrun: huzur

İyi ki Yeşili de ailenize kattınız.. Sanki Asil in gözleri bunu doğruluyo..:69:

Bi'an Asil eski günlerdeki gibi davranıp, Yeşil'e poşet muamelesi yapacak diye korktum he! :37:

Gözleri bilemeyeceğim ama Asil'in göbeği kesinlikle doğruluyor:9:

Poşet...:60::60::60:

Back
X