- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle konular acildiginda... Eşimin anlatigi iş yerinde ki arkadaslari geliyor hep.. Orda da okadar 30~ 40 yas arasi bekar erkek cokmus.. Muhendisi olsun teknikeri veya teknisyeni. Tel no ver tanisin mi dicem ne dicem bilemedim ya tutarsa![]()
Ben muhendis diyorum, sen doktor dersen oyle anlasirin ancaCekilin ilk ben gordum. Numarayi ben alayim.![]()
Ben kisa zaman icinde bebis istemiyorum azcik gezdyim tozayim estiyorun ama gec evlenince herkes bebis bekliyor isteBenim dayi kizlari da, ilk once kariyer sonra evlendiler.. Dayi kizlari 3veya 4yaş buyukler benden. Yani suan 33 ~34 yasindalar. Gecen sene biri evlendi. Kısa zamanin icindede bebis ,yani hamile suan.. Oda arkadas ortamindan ,tanidi, tanisti ve nasip oldu.. Fingirdiyemem diyorsan herhalde arkadaşın arkadaşın eşlerinden cevreden olur anca herhalde diye dusunuyorum... Surda bizde kk uyesi oldumuzdan hepimiz arkadasizzzzzzzz![]()
O bebis beklentisi artik sana kalmis diyerlerini kulak vermicen artik, bastanda saten bu konular, dusunceler eşle konusuluyor.. Bende beklentisiz hamilelik bekliyorum, bide boyle konular aciliyor ya , nasil oldu anliyamadim diye.. 3uncuye cok kararsizim, kendi yaşimizdan dolayı. Bir yandanda istemiyorum .beklentisiz olunca , aaaaa hamilemiyim olacakBen kisa zaman icinde bebis istemiyorum azcik gezdyim tozayim estiyorun ama gec evlenince herkes bebis bekliyor iste