Asıl evde kalmis benim

28 yaş evlilik için hiç de geç bir yaş değil. Evlenmek istemeniz doğal keza ben de istiyorum. Olursa olur olmazsa da olmaz diyip akışına bırakıyorum. Siz de öyle yapın. Evliliği aklınızdan çıkardığınızda bulacaksınız gibi geliyor bana.

Boyle konular acildiginda... Eşimin anlatigi iş yerinde ki arkadaslari geliyor hep.. Orda da okadar 30~ 40 yas arasi bekar erkek cokmus.. Muhendisi olsun teknikeri veya teknisyeni. Tel no ver tanisin mi dicem ne dicem bilemedim ya tutarsa :KK70:

Cekilin ilk ben gordum. Numarayi ben alayim. :KK53:

20 yaşında ve 5 aylık evliyim şükür huzurluyum eşim 26 yaşında hatta 27 evlilik çok güzel evet ama bekarlik gibi rahat değilsin manevi olarak dönüp arkanı Yatamiyosun kaynana faktörü var bide bence yasin gayet iyievde falan kalmamissin biz acele etmisiz

Aklın başında evlenmek iyidir birde evlilik kısmet işi , bunu çok kafaya takmamaya bak , rafa kaldırdığın an ,birşeyler gelişir ,bence isteklerini bir deftere yaz ve bunu bir yere kapat bir daha bakmamak üzere sen unutttuğun an gerçekleşir deftere yazmayla evrene mesaj yollamış say
istedğin olacak ama unuttuğunda , bende inanmamıştım ama oldu sende dene tavsiye ederim

Ah anacim ben öleyim mi? 33 yasina yeni girdim ama hala bekarim :kahve:

Sen daha 30 bile degilsin yani ne evde kalmasi. Kardeslerimin hepsi evlendi, cocuklari var boy boy, benim hayatimda birisi bile yok. Artilari da var tabi. Mesela yarin arkadaslarla toplasip carsi gezmesi ardindan sinema yapacagiz. Onlarda evli degiller, 29 30larindalar. Ayni kaderi paylasiyoruz yani :KK45:

Benim derdim oyle evlilikte degil ama hayatimda birisi olsun isterdim. Kimseye anlatamadiklarimi anlatabilecegim, dert ortagim olabilecek, kalbime sicaklik verecek birisi. Yillardir boyle bir kisinin ozlemi var bende. Yasimdan oldukca kucuk gosteren birisiyim 14 yas kadar hatta. Coluk cocuk gelip takiliyor cogu zaman. Olgun ve yasima uygun erkeklerin hepsi hakikaten kapilmis gibi birsey. Bakalim nasibimiz varsa bulacak bizi bir yerlerde. Is yerimde 39 yasinda evlenip 3.ayinda hamile kalan bir kadin var. Oyle cok karamsar olma, birgun bizde mutlulugu yakalariz insallah :KK24:

21 yaşımdayken sözlendim çokta hevesli değildim sanırım ailem bunu farkedip ağırdan aldı nişan falan yapmadılar. İyi ki öyle yapmışlar aynem bende onlardan kurtulmuşum iyi ki dedim. Ve 26 yaşımdayken o hisse kapıldım artık evlenemem ben diyordum. Etrafımda bisürü insan ama hiçbirine ogözle bakamıyordum. Üstelik kibirden söylemiyorum.içinde bulunduğum işte 2000e yakın kız var. Her çevreden ve derlerdi ki şu camianın en güzel 2. Kızısın. Birincisi sarışın bir hatun ve benim dahi ağzım açık baktığım biridir bitek o senden daha güzel derlerdi.
Ozaman neden bu yaşıma kadar düzgün biriyle olamadım aptal ya da karakteri bozul kötü niyetli biride değilim düzgün bir ailem var çok şükür bi mevkiim var derken çok alakasız bişekilde biriyle tanıştım 4ayda nişan yaptık 8. Ayımızda evlendik fgeçen ay 29uma girdim ben belar olarak 35i görürüm ondan sonrada evlenemem zaten diyordum ama biri çıkıyor ve neyi beklediğinizi anlıyorsunuz

Benim dayi kizlari da, ilk once kariyer sonra evlendiler.. Dayi kizlari 3veya 4yaş buyukler benden. Yani suan 33 ~34 yasindalar. Gecen sene biri evlendi. Kısa zamanin icindede bebis ,yani hamile suan.. Oda arkadas ortamindan ,tanidi, tanisti ve nasip oldu.. Fingirdiyemem diyorsan herhalde arkadaşın arkadaşın eşlerinden cevreden olur anca herhalde diye dusunuyorum... Surda bizde kk uyesi oldumuzdan hepimiz arkadasizzzzzzzz :eğlence::KK70:
Ben kisa zaman icinde bebis istemiyorum azcik gezdyim tozayim estiyorun ama gec evlenince herkes bebis bekliyor iste

Ben kisa zaman icinde bebis istemiyorum azcik gezdyim tozayim estiyorun ama gec evlenince herkes bebis bekliyor iste
O bebis beklentisi artik sana kalmis diyerlerini kulak vermicen artik, bastanda saten bu konular, dusunceler eşle konusuluyor.. Bende beklentisiz hamilelik bekliyorum, bide boyle konular aciliyor ya , nasil oldu anliyamadim diye.. 3uncuye cok kararsizim, kendi yaşimizdan dolayı. Bir yandanda istemiyorum .beklentisiz olunca , aaaaa hamilemiyim olacak :KK70:

sen ne kadar istesen de her yolu denesen bile olmayinca olmuyor, nasip bu. Kader de ne varsa o karsina cikiyor, olusuyor.. Bazen hic ummadigin gozunun onunde ki cikar bazen ise kitalar kadar arasi olmasina ragmen nasibin oluyor.
Sabir..

benim abim var 31 yaşinda. bekar oda:) yakışıklı mı yakışıklı..:)))))))
valla hiç takmayin kaç tane bekarlar var çevrede ohoooo.

akışına bırak o seni buluyor. İnsanın 3 zamanı değişmez, doğum anı, ölüm anı ve evleneceği insan. Kader kapını çalacak. bu kadar dert etme bence yaşın çok genç

ben 30 yaşındayım gencim valla . en 28 sen için geçmiş . ayrıca bir insan 50 yaşındada canım aşkım yazar facebooka kime ne . kıskançıktan kudurmuş o lafları söyleyenler .

Back
X