• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asıl evde kalmis benim

Yok hanım,size su an en iyisini getirsek bile olmaz.Once buz gibi bi dus yapın.
Ya anlamıyorum.Koca,cocuk,aile.Bunlar rutin şeyler.

Siz kendi basınıza eglenebiliyor musunuz?
Siz canınızın istediği gibi davranabiliyor musunuz?
Siz kotu giden bile bisey olsa onda gülecek seyler bulabiliyor musunuz?
Siz 'beni begeniler mi acaba,soyle mi yapsamboyle mi yapsam mı?',
Yoksa 'Benden bitane daha yok.Seven sevsin,sevmeyen kendini sevsin!'cilerden misiniz?
Ona bakarsan dısarda yuzbınlerce kadın var.
Ben sorarım,neden sen?,senin dısardakilerden farkın ne?,senle olduktan sonra hayatımda neler degisecek?

Ay boşver gez toz ya. Tamam sevdiğin adamla evlilik güzel de, evlilik sonrası bayıyo bazen, sevdiğin adam + kv+kp +görümce+evişi+yemek+çocuk:rolleyes: bekar arkadaşlarımın gezerken fotoğraflarını gördükçe duygulanıyorum ne yalan söyliyim:cry: şimdi de geziyorsun ama o tat olmuyo, gez dolaş hayatını yaşa kardeşşş:) Buarada ben de 27de evlendim ama keşke az daha bekleseymişim:confused: 30 yaş üstü koca bizim oralarda da yoktu, ben de yeni sezondan aldım eşim küçük benden:-)

28 yaşındayım, nasıl olsa evlenicem neden bekarlığımın tadını çıkar mıyım diye mutlu mesut geldim bu yaşlara. Daha yeni evlenme fikri oluştu kafamda, ve hayatımda ilk defa bu derece aşık oldum bekar muhteşem 34 yaşında bir adama. Nasip bu işler. 24-25 yaşlarımda çıktığım kişiyi düşünüyorum da iyki evlenmemişim...

Ben de evlenmeyi dert ediyordum da bir arkadaşım bana şu şekilde anlatmıştı;

vakti girmeyen namazı nasıl kilamiyorsan ya da vakti geçen namazı vaktinde gibi kilamiyorsan hayatın evresi de böyle.

Bekarken bekarlığını hakkıyla yaşa. Kendine yatırım yap çevrene faydalı işler yap ailene vakit ayır.. Evlenince de ah bekar olsam demezsin. Şimdiden de evliliğin henüz vakti girmemiş sürecin yükünü çekmemiş olursun.

Kaderinde varsa illa ki evleneceksin zaten. Ama şu an bundan sorumlu değilsin. Çok dert etme. Payına düşeni yap, kendine uygun biri olursa adım atarsın ama fazlasını ve geleceği dert etme. Günü kaçırma. Gelecek ve şimdi arasında denge kuramazsan daha sonra da geçmişin pişmanlıkla dolmasın..

Nacizane bi de dua etmeni tavsiye ederim. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Dur bakim daha 28 yaşındasın canım çok gençsin kimler çıkar karşına, bu devirde erkekler ve bayanlar 30 undan sonra evleniyor inşallah bir gün musmutlu bir yuva kurarsın sabırlı ol.

30 yaş ne ki? bir erkeğin okulu bitirip askerlik iş bulma kendini çekip çevirebilme yaşı ancak 30 zaten. benim etrafımda 35 yaşında hiç evlenmemiş o kadar çok erkek var ki...

siz de 28 yaşındasınız, bence hala çok çıtırsınız, ben 25 yaşımda çok aniden evlendim, müstakbel kayınvalide adayımla her gün ne giydiğime kadar karışması sebebiyle kavga ettim, onu devre dışı bırakmak için, beni küçük görmesini dışlamasını ve ara bozmaya çalışmasını engellemek için eşim -o zamanki sevgilim- evleniyoruz dedi, 2 ay içinde evlendik. yoksa 30dan evvel evlenmezdim, aklımı peynir ekmekle mi yedim?

Ay boşver gez toz ya. Tamam sevdiğin adamla evlilik güzel de, evlilik sonrası bayıyo bazen, sevdiğin adam + kv+kp +görümce+evişi+yemek+çocuk:rolleyes: bekar arkadaşlarımın gezerken fotoğraflarını gördükçe duygulanıyorum ne yalan söyliyim:cry: şimdi de geziyorsun ama o tat olmuyo, gez dolaş hayatını yaşa kardeşşş:) Buarada ben de 27de evlendim ama keşke az daha bekleseymişim:confused: 30 yaş üstü koca bizim oralarda da yoktu, ben de yeni sezondan aldım eşim küçük benden:-)
Hahaha supersin valla bende citir istiom ya bakma :) benden kucuk olsun en iyisi

Eşimim 45 yaşndaki amcası hala bekar. Ve senden daha çok umudu var adamın. Buldukları kızları begenmiyor. Adam olmayan cocuklarina 2 katli ev falan yaptiriyor...

Sen 28 yaşiında ne hale gelmişsin kuzum... Yapma etme kendine böyle daha genceciksinn elbet evlenirsinn. Bozma psikolojini böyle.

28 yaşındayım, nasıl olsa evlenicem neden bekarlığımın tadını çıkar mıyım diye mutlu mesut geldim bu yaşlara. Daha yeni evlenme fikri oluştu kafamda, ve hayatımda ilk defa bu derece aşık oldum bekar muhteşem 34 yaşında bir adama. Nasip bu işler. 24-25 yaşlarımda çıktığım kişiyi düşünüyorum da iyki evlenmemişim...
Umudum oldun birden :) ama 34 yasinda adamlarda bakindimda cok yasli oluo ben 28 gosrermiorum 23 24 diyorlar hep .. Valla kime bakacagimi bilemedim uzuluyorum ya keske nisanlimdan ayrilmasaydim kcirdim yakisikli genc adami demeye basladim

Yorumları okumadım ama kesin vardr aman gencsn ne evlencen tadını çıkar ben erken evlendmde noldu bilmem ne ama bosan desen mutlym nie bosanym derler arkadaşım en iyi evlilik yaşı bence 23 24 25 ben 24 um ablam 29 ikimzde bekarz ve ben daha deil ama ablam kendini hep eksik hisseder en basiti ortamlara grdgnde bütün akraba kızları kuzenler evlidir ve bi sen sap kalırsın allah herseyn hayrlisini versn zor bi durum bence

Ben de evlenmeyi dert ediyordum da bir arkadaşım bana şu şekilde anlatmıştı;

vakti girmeyen namazı nasıl kilamiyorsan ya da vakti geçen namazı vaktinde gibi kilamiyorsan hayatın evresi de böyle.

Bekarken bekarlığını hakkıyla yaşa. Kendine yatırım yap çevrene faydalı işler yap ailene vakit ayır.. Evlenince de ah bekar olsam demezsin. Şimdiden de evliliğin henüz vakti girmemiş sürecin yükünü çekmemiş olursun.

Kaderinde varsa illa ki evleneceksin zaten. Ama şu an bundan sorumlu değilsin. Çok dert etme. Payına düşeni yap, kendine uygun biri olursa adım atarsın ama fazlasını ve geleceği dert etme. Günü kaçırma. Gelecek ve şimdi arasında denge kuramazsan daha sonra da geçmişin pişmanlıkla dolmasın..

Nacizane bi de dua etmeni tavsiye ederim. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Amin :( zaten artik sadece allahtan diliyorum cunku zamaninda cok uzuldum

Back
X