- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
aldırmadığın için çok sevindim ve mutluluğuna ortak oluyorum ,evlat çok ama çok değerli varlık bende her gece mevlama şükür ediyorum
onun yüzünü gördükten sonra insanda ne acı kalıyo nede dert kalıyo allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallah
ne mutlu size:)
allah saglikla buyutmeyi nasip etsin size![
Çok teşekkür ederım. Allah ısteyen herkese nasıp eder İnsallah
Canim yaa cok duygulandim Allah evladini sana , senide ona bagislasin.uzulme hatanin neresndn donersen kardir. Srn zaten hatani ankamssn fazla soze gerek yok. Allah a emanet olun bol bol dua edin :)
Ne mutlu bana kı Allah ın sevdıgı kuluymuşum bana bu duyguyu tattırdı
canım eşinin durumu nasıl? iyileşme var mı?
Ben bile isteyerek hamile kalmama rağmen, hamilelik psikolojisi ile bu bebeği istemiyorum dediğim zamanlar geçirdim. Gerçekten yaşamayan bilemiyor, hamilelik dışardan göründüğü gibi kolay değil, çok zor bir süreç. Bu yüzden hiç üzülme, hiç utanma. Ne mutlu sana ki oğluşun artık kollarında. Allah ona sağlık versin, size de hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
"Bana hergün senin gözlerinle bakan bir oğlumuz var" başlığını anlamadım bir tek özür dilerim ne demek bu :S
Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Eşinize ve size çok uzunn ömür versin ki bebeğinizin her mutlu anında yanında olun.. Üzülmeyin pişman olmuşsunuz işte.. Üzülmenin anlamı yok artık geçmiş gitmiş..
Allah bebeğinize sağlıklı uzun başarılı bir ömür nasip etsin
Ben bile isteyerek hamile kalmama rağmen, hamilelik psikolojisi ile bu bebeği istemiyorum dediğim zamanlar geçirdim. Gerçekten yaşamayan bilemiyor, hamilelik dışardan göründüğü gibi kolay değil, çok zor bir süreç. Bu yüzden hiç üzülme, hiç utanma. Ne mutlu sana ki oğluşun artık kollarında. Allah ona sağlık versin, size de hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
"Bana hergün senin gözlerinle bakan bir oğlumuz var" başlığını anlamadım bir tek özür dilerim ne demek bu :S
konu sahibinin çocuğunun gözleri, eşinin gözlerine benziyomuş.
konu sahibinin çocuğunun gözleri, eşinin gözlerine benziyomuş.
Onu anladım da, konudan önce başlığı görünce aklıma ilk gelen evlilik dışı bir bebek olduğuydu. Ama eşine yazmış, neden böyle özel bir cümle kurmuş onu merak ettim.
lösemi hastalığında iyileşme umudu yok mu yani pek anlayamadım. kanser olup da iyileşen çok var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?