http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/639909-bebegimi-istemiyorum.html
Aylar once suan oturduğum yerde ağlayarak sımdı göğsümde mışıl mışıl uyuyan her nefes alısını hıssettıgımde sukrettıgım bebegımı ıstemedıgımı yazmıştım o kadar cok destek aldım kı burdan cok teşekkür ederım herkese suan bu duruma gelecegımı aylar once deseler ınanmazdım son dakikaya kadar ıstemedıgım bebegımı saglıkla bana bagısladıgı ıcın Allah ıma sukurler olsun .
Gercektende suan o zaman nasıl ıstememısım dıye cok utanıyorum ama hamılelık cok başka bırsey hele psıkolojık bır rahatsızlık gecırdıysenız Allah ıma sukurler olsun kı o gunlerımden en ufak bır kırıntı bıle yok artık anneyım ve bana ıhtıyacı olan ve benımde ona ıhtıyacımın olduğu bır oğlum var kucağıma aldığım andan ıtıbaren o kadar degıstı kı hersey yenıden tertemız dogdum sankı hayatımdaki hersey yenıden başladı oğlumla başka bırı olarak.
Şımdı dusunuyorumda yenıdoğan sarılığı gecırdıgı zaman kuvözlerde günlerce kalışımız gozundekı bandı ıstemedıgı ıcın dakıkalarca aglayısı ısın tedevısınde ara ara çıkarmamız gerektıgını uyarılmadığımız ıcın vücudunda çıkan kızarıklıklar o mınıcık elındekı serumunu düşündükçe ıcımden bırsey kopuyor topuk kanı alındığında asısı vurulduğunda ıkıncı sarılık ıcın hastaneye yattığımızda doğumhanede bızden uzak koluna damar yolu açılırken ağlamasını düşündükçe tekrar yasayıp ağlıyorum asıl depresyon o an yasadıklarımmıs evladımın degıl benım canım yansın dıye dua etmekmıs yavrum benım Allah kimseye yasatmasın evlat cok başka bırsey 8 aylık doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı tansıyonlarım yerı geldı 20 ye cıktı neler yasadım ama degdı sımdı deseler aynı hastalıkları yasayacaksın tekrar doğururmusun 10 kere 100 kere 1000 kere evet derım sımdı bebegımden cok utanıyorum her gozlerıne baktığımda ozur dılıyorum ınsallah benı bır gun Allah ımda bebegımde affeder burdan bana yardımcı olan herkese cok teşekkür edıyorum ıyı kı varsınız...