• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asıl şimdi utanıyorum...Bana Hergün Senin Gözlerinle Bakan Bir Oğlumuz Var

Onlarında cesıtlerı var benım esım omur boyu ılac kullanacak

ayy agladim yazdigini okurken..bir anda kendimi gordum yazilarinda..bende cok ozur dilemistim kizimdan ama sonradan kendimi suclamayi biraktim sonucta isteyerek yaptigim birsey deidi psikolojik olarak yaptigim bir seydi..allah kimseyi depresyona sokmasin insan neler neler yapabiliyor..her sey yoluna girmis ne guzel :) allahim esinede acil sifalar versin..rabbim ol dediginde olmayacak sey yoktur ve insallah tamamen iyilesir esin..bebisinde anne ve babasiyla uzuuun ve mutlu bir omur gecirsin insallah

Aglattin beni canım benim ya bi anne olarak seni okadar iyi anlıyorum ki önceki konunuda okudum neyseki şimdi herşey yolunda sağlıkla buyut oğlunu :)

Canım hayırlısı olsun. Rabbim uzun ömürler versin :nazar::nazar:

Yazdığın yazıyı okurken hem çok duygulandım hemde çok sevindim :16::16:

Hamileliğinde olan düşüncelerine çok takılma tatlım o psikolojiyi yaşamadım ama biliyosun ablam yaşadığı için bende yaşamış kadar oldum :) İnsan o dönemde çok farklı düşünebiliyor bunun için üzülme sakın bebeğinle geçirdiğin güzel vakitlerin keyfini çıkar :16:

Rabbim isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :)

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/639909-bebegimi-istemiyorum.html

Aylar once suan oturduğum yerde ağlayarak sımdı göğsümde mışıl mışıl uyuyan her nefes alısını hıssettıgımde sukrettıgım bebegımı ıstemedıgımı yazmıştım o kadar cok destek aldım kı burdan cok teşekkür ederım herkese suan bu duruma gelecegımı aylar once deseler ınanmazdım son dakikaya kadar ıstemedıgım bebegımı saglıkla bana bagısladıgı ıcın Allah ıma sukurler olsun .

Gercektende suan o zaman nasıl ıstememısım dıye cok utanıyorum ama hamılelık cok başka bırsey hele psıkolojık bır rahatsızlık gecırdıysenız Allah ıma sukurler olsun kı o gunlerımden en ufak bır kırıntı bıle yok artık anneyım ve bana ıhtıyacı olan ve benımde ona ıhtıyacımın olduğu bır oğlum var kucağıma aldığım andan ıtıbaren o kadar degıstı kı hersey yenıden tertemız dogdum sankı hayatımdaki hersey yenıden başladı oğlumla başka bırı olarak.

Şımdı dusunuyorumda yenıdoğan sarılığı gecırdıgı zaman kuvözlerde günlerce kalışımız gozundekı bandı ıstemedıgı ıcın dakıkalarca aglayısı ısın tedevısınde ara ara çıkarmamız gerektıgını uyarılmadığımız ıcın vücudunda çıkan kızarıklıklar o mınıcık elındekı serumunu düşündükçe ıcımden bırsey kopuyor topuk kanı alındığında asısı vurulduğunda ıkıncı sarılık ıcın hastaneye yattığımızda doğumhanede bızden uzak koluna damar yolu açılırken ağlamasını düşündükçe tekrar yasayıp ağlıyorum asıl depresyon o an yasadıklarımmıs evladımın degıl benım canım yansın dıye dua etmekmıs yavrum benım Allah kimseye yasatmasın evlat cok başka bırsey 8 aylık doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı tansıyonlarım yerı geldı 20 ye cıktı neler yasadım ama degdı sımdı deseler aynı hastalıkları yasayacaksın tekrar doğururmusun 10 kere 100 kere 1000 kere evet derım sımdı bebegımden cok utanıyorum her gozlerıne baktığımda ozur dılıyorum ınsallah benı bır gun Allah ımda bebegımde affeder burdan bana yardımcı olan herkese cok teşekkür edıyorum ıyı kı varsınız...

hamileken açtığın konuyu okudum...bende hemen hemen aynı prob yasıyorum belkı ıstememe degıl ama bkabılır mıyım,depresyona girermiyim v..vs.. ne kadar iç karartıcı sey varsa aklımda 27 haftalık hamıleyım..ota moka :) ağlar oldum bıldıgın gıbı degıl ama...ben suan hıc bırsey hıssetmıyorum evet bebegım var ve mutluyum belkı ama korkuyorum ısteeee.herkes aman ne güzel bebek geliyor dıyor ama en bırsey hısemedıgım ıcın kendımı kotu hıssedıyorum benden anne falan olmaz dıyorum :(sonra aylar sonra yazdığın su yazıyı gordum bıraz ıcıme su serpildi...dua et bana :(

Ben de isteyerek hamile kaldigim halde bebegimi istemedigim zamanlar oldu. İlk 3 ayim berbat gecti. Sadece dr kontrolu icin disari cikabildim. Hastanede yattim serumlar yedim. O donem cok psikolojim bozulmustu. Bebegimi dogsa bile sevemeyecegimi dusunuyodum. Ama dogdugu gun dunya degisti. Kizim 4 yasinda. Dogdugu gunden beri o zamanki dusuncelerimden dolayi kendime cok kiziyorum. Ama o psikoloji cok baska. Allah kimseye yasatmasin.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/639909-bebegimi-istemiyorum.html

Aylar once suan oturduğum yerde ağlayarak sımdı göğsümde mışıl mışıl uyuyan her nefes alısını hıssettıgımde sukrettıgım bebegımı ıstemedıgımı yazmıştım o kadar cok destek aldım kı burdan cok teşekkür ederım herkese suan bu duruma gelecegımı aylar once deseler ınanmazdım son dakikaya kadar ıstemedıgım bebegımı saglıkla bana bagısladıgı ıcın Allah ıma sukurler olsun .

Gercektende suan o zaman nasıl ıstememısım dıye cok utanıyorum ama hamılelık cok başka bırsey hele psıkolojık bır rahatsızlık gecırdıysenız Allah ıma sukurler olsun kı o gunlerımden en ufak bır kırıntı bıle yok artık anneyım ve bana ıhtıyacı olan ve benımde ona ıhtıyacımın olduğu bır oğlum var kucağıma aldığım andan ıtıbaren o kadar degıstı kı hersey yenıden tertemız dogdum sankı hayatımdaki hersey yenıden başladı oğlumla başka bırı olarak.

Şımdı dusunuyorumda yenıdoğan sarılığı gecırdıgı zaman kuvözlerde günlerce kalışımız gozundekı bandı ıstemedıgı ıcın dakıkalarca aglayısı ısın tedevısınde ara ara çıkarmamız gerektıgını uyarılmadığımız ıcın vücudunda çıkan kızarıklıklar o mınıcık elındekı serumunu düşündükçe ıcımden bırsey kopuyor topuk kanı alındığında asısı vurulduğunda ıkıncı sarılık ıcın hastaneye yattığımızda doğumhanede bızden uzak koluna damar yolu açılırken ağlamasını düşündükçe tekrar yasayıp ağlıyorum asıl depresyon o an yasadıklarımmıs evladımın degıl benım canım yansın dıye dua etmekmıs yavrum benım Allah kimseye yasatmasın evlat cok başka bırsey 8 aylık doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı tansıyonlarım yerı geldı 20 ye cıktı neler yasadım ama degdı sımdı deseler aynı hastalıkları yasayacaksın tekrar doğururmusun 10 kere 100 kere 1000 kere evet derım sımdı bebegımden cok utanıyorum her gozlerıne baktığımda ozur dılıyorum ınsallah benı bır gun Allah ımda bebegımde affeder burdan bana yardımcı olan herkese cok teşekkür edıyorum ıyı kı varsınız...

Gözlerim doldu okuyunca nasil sevindim bilemezsin . Allah oglunu sana bagislasin .

Maşallah size :16:zor bir dönemden geçmişsiniz ama atlatmışsınız daha fazla yara almadan zarar görmeden :39: Rabbim Evladınıza Sağlıkla Büyüyeceği günlerini göstermeyi nasip etsin :39: Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :16::ssz::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Internette umutsuzca derdime çare ararken dha önceyazdıklarınıza rastladım.aynı benm hissettiklerimi yazmışsınız. Hamilelik haberini duyduğumda dünya başıma yıkıldı.çünkü hazır değildim, anne olmak fikri B'ni çok çok korkutmuştu.eşimi çok seviyorum onla evliliğimle ilgili sorun yoktu ama ben istemiyodum.kürtaj olmayı çok istesemde eşim ve ailem bunu kabul etmedi ve ben bebeği doğurdum.oğlum 3aylık ama ben onu hâlâ sevemiyorum:(( olmuyo.keşke keşke hiç olmasaydı diyorum.onu görmeye bile tahammülüm yok.sadece emziriyorum okdr.annemin yanına geldim şehirdışına.çünkü ben buna bakamam.eşimden yuvamdan uzaktayım onun yüzünden.siz negüzel atlatmışsınız.bna da şifa olur diye sizle konuşmak istedim

gecmis olsun...
aglamamak icin zor tuttum kendimi.
benimde 1 aylik oglusum var
Allah evlatlarimizi bagislasin
kotu gun gostermesin

Internette umutsuzca derdime çare ararken dha önceyazdıklarınıza rastladım.aynı benm hissettiklerimi yazmışsınız. Hamilelik haberini duyduğumda dünya başıma yıkıldı.çünkü hazır değildim, anne olmak fikri B'ni çok çok korkutmuştu.eşimi çok seviyorum onla evliliğimle ilgili sorun yoktu ama ben istemiyodum.kürtaj olmayı çok istesemde eşim ve ailem bunu kabul etmedi ve ben bebeği doğurdum.oğlum 3aylık ama ben onu hâlâ sevemiyorum:(( olmuyo.keşke keşke hiç olmasaydı diyorum.onu görmeye bile tahammülüm yok.sadece emziriyorum okdr.annemin yanına geldim şehirdışına.çünkü ben buna bakamam.eşimden yuvamdan uzaktayım onun yüzünden.siz negüzel atlatmışsınız.bna da şifa olur diye sizle konuşmak istedim

yazınızı okudugumda cok uzuldum.bnce hatanız ıstemedıgınz halde dogurmanız olmus.hazır olmadıgınzı bıldgnz halde dogurmussunz.ama olan olmus.bnm demek ıstedgm su.bn de 18 yasımda ogluma hamıle kaldım ve hazır degldm.okulumu bırakmak ve oglumu dogurmak gıbı bır karar aldım cnku hazır olmadgmı bılsem de,aldırmaya kıyamadım.onu en basından ıtıbaren cok sevdım.ama hersey doguma kadarmıs.dogumdan cıktıktan 1 hafta sonra depresyona gırdım hem aılevı hem de dogumla ılgılı streslerden olayı ve cocugumla ılgılenemedm.ondan kactım bakmak ıstemedım.eskı yasantıma gerı donmek ıstedım.cok kereler keske dedm..bn butun bu surecı 5 ay kadar yasadım.sonra esım askere gıttı ve bz oglumla yalnız kaldık.brbrmze alıstık.ayrı gecen zamanımzı telafı etmeye calıstık.smdı oglm 2 yasında.ve ben dıyorum kı keske depresyona gırmeseydm de oglumun mınıcık hallerınde ona sarılsaydım kucak acsaydım.ama gecen zaman gerı gelmıyor.smdı oglumdan ayrılmak ıstemıyrm.bazen yıne bunaldıgım oluyor ama bıraz yalnız kalıyrm kendme vakt ayıyorum eger ımkanım varsa ve bu sure zarfında da oglumu ozluyorum.benm tek pısmanlıgım bencıl davranmam oldu.herseyn suclusu olarak oglumu goruyordum.ama oyle degılmıs.ben bunu kendı kendıme astım.ona yaklastım anlamaya calıstım yalnız cok zaman gecırdık.gece gunduz hep benmleydı.sıze tek ve ıcten tavsıyem bebegınızı kokunuzdan mahrum etmeyın.onun sadece ve sadece sıze ıhtıyaı var.bu dunyada bıldıgı ve tanıdıgı tek sey sızsınız.onu yalnız bırakmayın derım.annesıyle beraber guven ıcınde ve sevgıyle buyumeyı hakedıyor cocugunuz.

Bende eski yaşantıma dönmek istiyorum, btn bunları hç olmamış saymak istiyorum:(( ve gelecekten çok korkuyorum.ya ben bu çocuğu hiç sevemezsem..neyaparım nasıl yaşarım bu şekilde.evliliğîm biter, hayatım biter:((

Sevgili kırmızıpantolon bide demişsin ya"senin hatan istemediğin bi çocuğu doğurmak olmuş" başka çarem yoktu ki:(( nekdr istemesemde kürtajdan da korkuyordum ve kimse bu fikrime destek olmadı.en Baştada eşim.. Hamile olduğumu öğrendiğimiz günün ertesinde çiçekler pastalar gönderdi işyerime.okdr heycanlıydı ki biraz da ona kıyamadım.ama sonuç işte şimdi hüsran:((

Back
X