Aşil tendiniti acil yardım

Teşekkür ederim ya Rabbim acil şifalar versin hepimize. Bende sürekli buz uyguluyorum bandajla sarıyorum biraz. Ev terliğini topuğu yüksek aldım o şekilde kullanıyorum. Nasıl geçicek gerçekten bilmiyorum moralim çok bozuk🥺
Keşke bir çözüm bulabilmiş olsaydım da yardımcı olabilseydim inanın çok isterdim.5 tane doktora gittim ama bı çözüm yok elle tutulur ayaklarım patlayacak sanki birde sıcaklar başladı Allah yardımcımız olsun

Keşke bir çözüm bulabilmiş olsaydım da yardımcı olabilseydim inanın çok isterdim.5 tane doktora gittim ama bı çözüm yok elle tutulur ayaklarım patlayacak sanki birde sıcaklar başladı Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim yinede inşallah bir an önce iyileşiriz🙏🏻

İnsallahhhh🙏 isterseniz sizde bi hacamat sülük deneyin ben fizyoterapistime yaptiricam şimdi hacamat belimi öyle toparladım fıtık vardı
Açıkçası korkuyorum daha da kötü olursa diye. Bana doktorum egzersiz verdi onu yapmadan önce daha iyiydim egzersizleri yaptım 2 haftayı geçik bi süre ve şuan çok daha kötü topallamak durumunda kalıyorum. Eğer fayda görürseniz bilgilendirir misiniz beni de 🙏🏻

Back
X