• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama 10.gün de test

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kimisi diyor 10.gün negatif ti 13.gün pozitif çıktı felan ne bilim umutlanıyor işte insan
0aym bnde o durumdayım şuan eğer 13 14gun yapsaydım azncok belli olurdu diye tahmin ediyorum erken yaptığımda farkındayım oyuzdnensuan net bişey diyemiyorum

Ben ümit hiç aramamistim tüp bebekten sonra aşılama da pozitif i görmek bir mucize gibi olduğundan ,ama kasık ağrım vardı batmalar oluyordu ve ayaklarımda ağrı vardı tek farklılık buydu her zamankinden
Bendede oldu bunlar üstüne bide grip oldum tek farklı olur yani buydu bide kalcamda kolumda üst bacağımda hamlama tarzı ağrı vardı 1 2 gün sonra geçti tek farklılık bunlardi bakalm etkisi ne yönde olmus

Canım inan aşılama boş değil ,nasip ne ise o . Tüp bebek denedim ve kaliteli dolu yumurtalarım olduğu halde negatif sonuç aldım ama aşılama ile nasıp oldu . Yani tüp bebek kadar daha fazla olumlu olan bir yöntemle nasip olmayip aşılama ile olabiliyor .. inşallah Allah sizlere de nasip eder biran önce kavuşursunuz 🤲🏻
Tabiki nasip allah verirse olur istatistik olarak demek istedim ben. Dondurmayı düşünmediniz mi tüp bebekten sonra neden aşılamaya geçtiniz

Tabiki nasip allah verirse olur istatistik olarak demek istedim ben. Dondurmayı düşünmediniz mi tüp bebekten sonra neden aşılamaya geçtiniz
Dondurduklarimizda çözükünce bozuldu zaten dondurulmuş embriyo ile transfer oldum onlarda negatif oldu, kaldı ki özel tüp Bebek merkezi idi. Sonra ilkkez devlete tüp bebek için başvuru yaptık orda ise 2 aşılama şartı koyduklarından aşılama yaptırdık ilkinde nasip oldu

Dondurduklarimizda çözükünce bozuldu zaten dondurulmuş embriyo ile transfer oldum onlarda negatif oldu, kaldı ki özel tüp Bebek merkezi idi. Sonra ilkkez devlete tüp bebek için başvuru yaptık orda ise 2 aşılama şartı koyduklarından aşılama yaptırdık ilkinde nasip oldu
Bende dün opu oldum 24 tane toplanmış bakalım haber bekliyoruz 😑

Benmle aynı siz zaten erken test yapmışsınız olsa çıkardı tkrr yapmanın anlamı yok 2 3 gün daha bekleyin öyle yapım bnce bende öyle yapcam yarın erke. Test alıp yada kan verin en iyisi erken teste rağmen çıkmamış cnku
Naptın canım yaptın mı test

Back
X