- 6 Temmuz 2022
- 543
- 230
- 53
- 27
- Konu Sahibi Kullanicic
-
Ay canım kim bekleyebilir 14. Günü keşke biraz sabırlı ve sakin olsam14. Gün verin kan
Yoksa iki gün de bir kan isteyecek doktor. Sen bilirsinAy canım kim bekleyebilir 14. Günü keşke biraz sabırlı ve sakin olsam
Yoksa iki gün de bir kan isteyecek doktor. Sen bilirsin
Sabah yaptınnn mıSabredemiyorsan çek diyosun
Evet yaptım pozitif ama bişey olacak diye ödüm kopuyorSabah yaptınnn mı
Kuzummm ben üçündede silik çizgiyi görüyorum inşallah vardır kan verin benceArkadaşlar dünden beri çok fazla belim ve kasıklarım ağrıyor içimde bir korku var bugün test yaptım tekrar koyulaşması gerekirken daha az belirgin çıktı kimyasala mı dönüyor acaba ya çok korkuyorum testlerde farklı markalar sırasıyla üç günün testleri dün daha koyuydu bugün daha silik
Testler farklı olduğu için farkli çıkıyorArkadaşlar dünden beri çok fazla belim ve kasıklarım ağrıyor içimde bir korku var bugün test yaptım tekrar koyulaşması gerekirken daha az belirgin çıktı kimyasala mı dönüyor acaba ya çok korkuyorum testlerde farklı markalar sırasıyla üç günün testleri dün daha koyuydu bugün daha silik
Kuzummm ben üçündede silik çizgiyi görüyorum inşallah vardır kan verin bence
Yaa inşallah öyledirr başka türlü olsa benim için nasıl bir hayal kırıklığı olur bilemezsinTestler farklı olduğu için farkli çıkıyor
İnşallahTekrar gidip kan verecem şimdi bence inşallah düşmemiştir yükselmiştir
Strese sokma kendini bende çatlatma iğnesi oldum 12. Günüm negatif çıkıyorYaa inşallah öyledirr başka türlü olsa benim için nasıl bir hayal kırıklığı olur bilemezsin
Ümidini kesme ben tam ümidimi kesmiştim gündüz yaptığım iki test negatifti akşam yaptığım test pozitif çıktı saatler içinde bile herşey değişebiliyor canımİnşallah
Strese sokma kendini bende çatlatma iğnesi oldum 12. Günüm negatif çıkıyor
Stres yapma pozitif inşallah yerleşiyordur onun içindir ağrı çok küçük dahaTekrar gidip kan verecem şimdi bence inşallah düşmemiştir yükselmiştir
Yaa öyle de bugün de testin daha koyu çıkması gerekirken böyle silik çıktı ya o moralimi çok bozduStres yapma pozitif inşallah yerleşiyordur onun içindir ağrı çok küçük daha
İnşallah pozitife döner benim testte adet olmadığım sürece bekliyorum bakalımÜmidini kesme ben tam ümidimi kesmiştim gündüz yaptığım iki test negatifti akşam yaptığım test pozitif çıktı saatler içinde bile herşey değişebiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?