- 13 Aralık 2023
- 1.416
- 878
- 43
- 32
- Konu Sahibi Vintagewomen
-
Son durumun nedir12.gün ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hayali çizgi bile yok. Kan versem negatif çıkarsa, sonradan artabilir mi? 12.gün negatif olup sonradan pozitife dönen var mı,( kanda)
12.gün negatifse negatif midir
NegatifSon durumun nedir
Test yaptınız mı acaba ?Son durumun nedir
Hayır yapamadım 13 günüme girdim negatifi görmekten korktuğum için yapmamıyorumTest yaptınız mı acaba ?
Hakkımızda hayırlısı olsun canımNegatif
Ben dün sabah yapmıştım negatifti beklemedeyim halaHayır yapamadım 13 günüme girdim negatifi görmekten korktuğum için yapmamıyorum
Ben de test yaptjm negatifi gördüm ama hala bende beklıyorum allahtan ümit kesilmez ama cok kasık ağrım var benim akıntım var gibiBen dün sabah yapmıştım negatifti beklemedeyim hala
Test yaptınız mı ? Belirtileriniz var mı ?Ben de test yaptjm negatifi gördüm ama hala bende beklıyorum allahtan ümit kesilmez ama cok kasık ağrım var benim akıntım var gibi
Tekrar test yapmadım ama yarın kan veresim var çünkü 16 günüme giriyorum hala regl olmadım Allahtan ümit kesilmez . Kasık ağrılarım var sadece hafifte mide bulantım oluyor arada o kdrTest yaptınız mı ? Belirtileriniz var mı ?
İğneyi vurduğumuz günden mi hesap yapıyorsunuz aşılama olduğumuz günden mi ?Tekrar test yapmadım ama yarın kan veresim var çünkü 16 günüme giriyorum hala regl olmadım Allahtan ümit kesilmez . Kasık ağrılarım var sadece hafifte mide bulantım oluyor arada o kdr
Progestan kullanıyormusnuz ? Adet geciktiriyor diyenler varTekrar test yapmadım ama yarın kan veresim var çünkü 16 günüme giriyorum hala regl olmadım Allahtan ümit kesilmez . Kasık ağrılarım var sadece hafifte mide bulantım oluyor arada o kdr
İğneyi vuralı 18 gün olucak yarın ayın 4 ünde vuruldum ayın 6 sı da aşılama oldum yanş yarın 16 günüme gireceğim bilemiyorum daha önce iki defa çatlatma iğnesi oldum ve 16 17 günlerde adet oldum bu sefer aşılama oldum bakalım ne olucakİğneyi vurduğumuz günden mi hesap yapıyorsunuz aşılama olduğumuz günden mi ?
Duplaston vermişti doktorum sadece bir de folik asit alıyorum sadece şuaanProgestan kullanıyormusnuz ? Adet geciktiriyor diyenler var
Bende hala olmadım ama progestan kullanırken adet olunmaz diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum . Testte yapmadım bugün progestan bitiyor cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah direk kan vereceğimİğneyi vuralı 18 gün olucak yarın ayın 4 ünde vuruldum ayın 6 sı da aşılama oldum yanş yarın 16 günüme gireceğim bilemiyorum daha önce iki defa çatlatma iğnesi oldum ve 16 17 günlerde adet oldum bu sefer aşılama oldum bakalım ne olucak
Hayırlısı olsunnBende hala olmadım ama progestan kullanırken adet olunmaz diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum . Testte yapmadım bugün progestan bitiyor cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah direk kan vereceğim
Siz verdiniz mi kanHayırlısı olsunn
Evet bu gün verdim sonucu daha öğrenemedik amaSiz verdiniz mi kan
Umarım pozitif olurEvet bu gün verdim sonucu daha öğrenemedik ama
Gerek kalmdı kızlar mallesef adet oldum yarım saat önceUmarım pozitif olurtest yaptınız mı peki bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?