• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 12.gün

Gerek kalmdı kızlar mallesef adet oldum yarım saat önce
Öyle mi … üzüldüm canım umarım bu bekleyiş en iyisi olması içindir 🙏 içini ferah tut rabbim hiç ummadığımız bir anda bize de nasip etsin inşallah 🙏 ikinci aşılamamı tüp bebek mi düşünüyorsun .

Öyle mi … üzüldüm canım umarım bu bekleyiş en iyisi olması içindir 🙏 içini ferah tut rabbim hiç ummadığımız bir anda bize de nasip etsin inşallah 🙏 ikinci aşılamamı tüp bebek mi düşünüyorsun .
Yarın kendi doktoruma gidiceğim bakalım ne diyecek bilemiyorum ama aşılama yaptırırım yine

Evet bu gün verdim sonucu daha öğrenemedik şimdi gördüm regl olmuşsunuz üzüldüm 😔😔 bi dahaki aya inşallah ümit kesmeyin. Ben de cumartesi kan berdim negatifti. Yarın son kez bi daha vericem progestanı bırakmak için net olsun diye 🙄

Yarın kendi doktoruma gidiceğim bakalım ne diyecek bilemiyorum ama aşılama yaptırırım yine
Canım ne yaptın ? Benim kahverengi lekelemelerim oluyor . Normalde direk adet olurdum böyle olmazdı . Muhtemelen progestandan kaynaklı .. adet oldum yani

Canım ne yaptın ? Benim kahverengi lekelemelerim oluyor . Normalde direk adet olurdum böyle olmazdı . Muhtemelen progestandan kaynaklı .. adet oldum yani
Canım ben cıktım bu gün doktoruma pek iyi sonuclar alamadım mallesef polip varmış bnde doktor ameliyat önerdi

Bugüne kadar görülmedi mi polip .
Hayır ama bir kaç seferdir görüyormuş ama bu gün söyledi daha önce demedi doktoruma da kızdım madem engel olabiliyormuş hamileliğe ilk fark ettiysen neden o işlemi yapmadın boşuma aşılma yapıp hayal kurdurdun 😪🥹

Hayır ama bir kaç seferdir görüyormuş ama bu gün söyledi daha önce demedi doktoruma da kızdım madem engel olabiliyormuş hamileliğe ilk fark ettiysen neden o işlemi yapmadın boşuma aşılma yapıp hayal kurdurdun 😪🥹
Aaaa kötü olmuş gerçekten . Polip gebe kalmaya engel olacak bir yerdemiymiiş . Umarım kolay bir işlemdir be sorum budur da kolayca hallolur öyle düşün

Back
X