- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Asya Zeynep
Çok sevindim canım adına hemen hemen aynı değerlerimiz hayırlı olsun inşallahAyyy hamileyim galiba 178 çıktı değerim. İnşallah sağlıkla ilerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım adına hemen hemen aynı değerlerimiz hayırlı olsun inşallahAyyy hamileyim galiba 178 çıktı değerim. İnşallah sağlıkla ilerler
Sağ ol canım inşallahÇok sevindim canım adına hemen hemen aynı değerlerimiz hayırlı olsun inşallah![]()
Sağ ol canım inşallah![]()
Evet öyle görünüyor, Çarşamba ya da Perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Sen peki?ozaman sürecimiz aynı bakalım ne zaman vericen tekrar kan canım
Evet öyle görünüyor, Çarşamba ya da Perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Sen peki?ai
Aile hekimi 1 hafta sonra tekrar ver dedi ama ben cuma günü veririm tekrar 1000 üstüne çıkıyorum ona göre kadın doğum doktoruna randevu alacağımEvet öyle görünüyor, Çarşamba ya da Perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Sen peki?
Yaaa hadi hayırlısı inşallahAile hekimi 1 hafta sonra tekrar ver dedi ama ben cuma günü veririm tekrar 1000 üstüne çıkıyorum ona göre kadın doğum doktoruna randevu alacağım
Amin inşallah canımYaaa hadi hayırlısı inşallah
Canım ne yaptın gittin mi doktoraYaaa hadi hayırlısı inşallah
Gittim tekrar beta verdim 550 çıktı. Çok fazla artmamis mi sence? Bu durum beni korkutuyor. Sen gittin mi doktoraCanım ne yaptın gittin mi doktora
Bende 13 gundeyim awox yaptım çok çok gölge gibi birşey çıktı. Hamile misinizArkadaşlar 13 Nisan pazartesi saat 02.00 de ovitrelle oldum. 14 Nisan salı saat 11.30 da aşılama oldum. Bugün iğnenin 14.günü aşılamanın da 13. günü. Awox marka test yaptım üc kez iğne etkisini takip etmek için. Testin fotolarını atıyorum sizce gebelik var mı?
Test tarihleri üstünde yazıyor, lütfen cevap verin
Evet canım gebeyim. 4 hafta 4 günlükBende 13 gundeyim awox yaptım çok çok gölge gibi birşey çıktı. Hamile misiniz
Maşallah canımEvet canım gebeyim. 4 hafta 4 günlük
Sağ ol canım inşallah darısı başınıza olurMaşallah canım
Sağlıkla gelsin inşallah