- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kirpapatyasi11
Merhaba 31 temmuz tarihinde 2.kez aşılama oldum 29 temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Aşılamadan sonra 9 gün ovitrelleden sonra 11 gün geçti test yapmıyorum daha erken diye ama bende 3 gündür devam eden gittikçe artan belirtiler var. Özellikle konforumu bozan aşırı çarpıntılarım, nabız yüksekliğim, bu sebepten gün boyu halsizliğim ve uyku ihtiyaçlarım var. Bir iki yudum kahve içsem anında çarpıntı oluyor ve elden ayaktan düşüyorum ki normalde günde 2 kahve bile içse rahatsız olmayan bir insanım. Kasık ağrılarım yok hiç hissettirmiyor kendini bir tek çok yorgun, halsiz, uykulu ve çarpıntılıyım günün her saati. Dışarı çıktığımda bir köşe bulsam uzansam otursam dinlensem oluyorum nefes nefese kalıyorum. Bu zamanda erkenden böyle belirtiler olur mu? Daha önce aşılamamda 10.güne kadar ovitrellenin yan etkileri olmuştu ama 10.günden sonra gittikçe azalmıştı adet belirtileri çoğalmıştı. Şu an sadece aşırı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği var ek olarak. Ve bu dediğim belirtiler sadece 3 gündür var geri kalan 10 gün boyunca böyle değildim ona şaşırıyorum. Sizce test vermeli miyim? Erken gebelik belirtileri olabilir mi?