Asyanarnn Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2022 42 12 8 32 27 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #1 Kızlar aşılama bugun 13 günüm hala test yapmadım sizce ne zaman yapmalıyım test
B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.273 133 27 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #2 ben 15. günde yapmıştım. Yani adet olmam gereken günün sabahında. çok net ve doğru sonuç çıkmıştı. hayırlısı olsun, güzel haberler alın.
ben 15. günde yapmıştım. Yani adet olmam gereken günün sabahında. çok net ve doğru sonuç çıkmıştı. hayırlısı olsun, güzel haberler alın.
Asyanarnn Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2022 42 12 8 32 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #3 bernaayaz .!.: ben 15. günde yapmıştım. Yani adet olmam gereken günün sabahında. çok net ve doğru sonuç çıkmıştı. hayırlısı olsun, güzel haberler alın. Genişletmek için tıkla... Ya ne güzel sonuç ne çıktı sizde ben bugun 15 gün test yaptım negatif regl 2 gn var sizce değişim olur mu
bernaayaz .!.: ben 15. günde yapmıştım. Yani adet olmam gereken günün sabahında. çok net ve doğru sonuç çıkmıştı. hayırlısı olsun, güzel haberler alın. Genişletmek için tıkla... Ya ne güzel sonuç ne çıktı sizde ben bugun 15 gün test yaptım negatif regl 2 gn var sizce değişim olur mu
B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.273 133 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #4 Asyanarnn .!.: Ya ne güzel sonuç ne çıktı sizde ben bugun 15 gün test yaptım negatif regl 2 gn var sizce değişim olur mu Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 buçuk yaşında. Açıkçası aşılamada yumurtama günü kesin belli olduğu için 15 günden sonra sonuçta değişim olacağını sanmam. Moralinizi bozmayın, her şeyin hayırlısı olsun.
Asyanarnn .!.: Ya ne güzel sonuç ne çıktı sizde ben bugun 15 gün test yaptım negatif regl 2 gn var sizce değişim olur mu Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 buçuk yaşında. Açıkçası aşılamada yumurtama günü kesin belli olduğu için 15 günden sonra sonuçta değişim olacağını sanmam. Moralinizi bozmayın, her şeyin hayırlısı olsun.