• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 14. Gün gebelik testi

benim de ilk aşılamam,12 gün oldu hiçbir belirtim yok korkuyorum
Her kadının bünyesi farklı illa belirtin olmasına gerek yok. Korkma Allah nasip ederse olur.🌸 Ben aşılamanın 11. Günü evde test yaptım silik çizgi çıktı bence bi dene belki çıkar hatta ben daha önce çatlatma tedavisi gördüm yumurta takibi ile hep 11. -12. Günler test yaptım kanda çıktı belki sizde de çıkar aşılama tedavisi de benzer çatlatma tedavisine ni deneyin derim.

10. Gün kan testi negatif çıktı kasıklarda batma bel ağrım devam ediyor daha sonra pozitif olur mu ki

Merhaba kızlar 🌸

Ben aşılama yaptırdım. Bugün, aşılama günü hariç 14. günümdeyim. Bugün test verdim, Beta HCG sonucum 260 çıktı. Sizce değerim güzel mi, normal seyirde mi gidiyor acaba? Tecrübelerinize göre nasıl görünüyor, paylaşabilir misiniz? 💕
Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 biraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb

Merhaba kızlar 🌸

Ben aşılama yaptırdım. Bugün, aşılama günü hariç 14. günümdeyim. Bugün test verdim, Beta HCG sonucum 260 çıktı. Sizce değerim güzel mi, normal seyirde mi gidiyor acaba? Tecrübelerinize göre nasıl görünüyor, paylaşabilir misiniz? 💕
Merhaba çok güzel bir değer tamamına erdirsin inşallah 💘 🧿 bende gelecek ay aşılama yapacağım, niçin aşılama yaptınız acaba

Merhaba çok güzel bir değer tamamına erdirsin inşallah 💘 🧿 bende gelecek ay aşılama yapacağım, niçin aşılama yaptınız acaba
Aşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.
Bu aşılamada adetimin 3. günü kontrole gittim. O günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrolde sağda 18 mm ve 22 mm iki yumurtam vardı. Birinin önceki aydan kalmış olabileceğini söyledi ama hangisi tam belli değildi. Aynı gün son doz iğnemi oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. 36 saat sonra da aşılama işlemi gerçekleşti. Doktorum işlem sonrası bir saat uzanıp dinlendirdi, sonra normal hayatıma devam ettim.
11.günde evde test yaptım silik çıktı. 14. günde beta-HCG 260 geldi. 16. günde tekrar ettirdim 743 çıktı. Sonrasında tekrar test yapmadımUmarım sen de sağlıklı ve güzel sonuçlar alırsın. 🌸

Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 biraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb
Adetimin 3. günü kontrole gittim ve o günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrol sonrası son dozumu da oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. İğneden 36 saat sonra da aşılama işlemim gerçekleşti. İşlem sırasında doktorum beni bir saatten fazla yatırdı, üzerimi battaniyeyle örttü ve sol bacağımı sağ bacağımın üzerine koydurdu. (Yumurtalarım sağ tarafta olduğu için yaptığını düşünüyorum.)
Aşılamadan sonra hiçbir ekstra şeye dikkat etmedim, sadece ağır kaldırmadım. Onun dışında günlük rutin işlerime devam ettim. Kafama takıp stres yapmamaya çalıştım. Belimi sürekli sıcak tuttum, çünkü aşılama sonrası bende sık sık ağrı ve batmalar oldu. Bu ağrı ve batmalar ara ara hâlâ geliyor ama bunlar normal; herkeste olmak zorunda değil, olmaması da olumsuzluk belirtisi değil.
Aşılama sonrası doktorum aynı gün 2–3 gün hafif şekilde dinlenmemi söyledi çünkü döllenmenin bu süreçte olduğu düşünülüyor. Ben de o tavsiyeye uydum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız deneyimlerimi paylaşmamaktan mutluluk duyarım 🤲🏻🌸🫶🏻

Ha söylemeyi unutmuşum ilaç olarak PROGESTAN 200 ve Ovulex marka folik asit kullandım

bende 7 kasımda oldum 21 kasımda gebelik testi için çağırdılar zaman geçmiyor resmen..

bende 7 kasımda oldum 21 kasımda gebelik testi için çağırdılar zaman geçmiyor resmen..
Benimde öyle olmuştu ne kadar geç o kadar iyi ben 11. Gün evde test yapmıştım silik çıkmıştı 14. Gün kan verdim 260 çıktı belki sizdede çıkar evde yapılan erken gebelik testlerinde bi deneyin belki çıkar çıkmazsa bile bu kesin yok deme k değil

Merhaba kızlar 🌸

Adetimin 3. günü kontrole gittim ve o günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrol sonrası son dozumu da oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. İğneden 36 saat sonra da aşılama işlemim gerçekleşti. İşlem sırasında doktorum beni bir saatten fazla yatırdı, üzerimi battaniyeyle örttü ve sol bacağımı sağ bacağımın üzerine koydurdu. (Yumurtalarım sağ tarafta olduğu için yaptığını düşünüyorum.)
Aşılamadan sonra hiçbir ekstra şeye dikkat etmedim, sadece ağır kaldırmadım. Onun dışında günlük rutin işlerime devam ettim. Kafama takıp stres yapmamaya çalıştım. Belimi sürekli sıcak tuttum, çünkü aşılama sonrası bende sık sık ağrı ve batmalar oldu. Bu ağrı ve batmalar ara ara hâlâ geliyor ama bunlar normal; herkeste olmak zorunda değil, olmaması da olumsuzluk belirtisi değil.
Aşılama sonrası doktorum aynı gün 2–3 gün hafif şekilde dinlenmemi söyledi çünkü döllenmenin bu süreçte olduğu düşünülüyor. Ben de o tavsiyeye uydum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız deneyimlerimi paylaşmamaktan mutluluk duyarım 🤲🏻🌸🫶🏻
😣ben aşılama beklerken bugün doktorum aşılama ile zaman kaybedemeyiz direkt tüp bebeğe geçelim dedi. Devlet hastanesi normalde önce aşılama yapılıyormuş ama benim amh düşük olduğu için öyle dedi

😣ben aşılama beklerken bugün doktorum aşılama ile zaman kaybedemeyiz direkt tüp bebeğe geçelim dedi. Devlet hastanesi normalde önce aşılama yapılıyormuş ama benim amh düşük olduğu için öyle dedi
Olsun Allahtan ümit kesilmez. Benim arkadaşımında 7 yıl olmadı tüp bebek yaptı tutmadı. Tekrar tüp bebek için istanbula gidecekti biletleri bile aldı ama gideceği gün hamile olduğunu öğrendi. Sonra doğumdan 6 ay sonra yine gebe kaldı.

@ido hanım aşılamadan sonra gebelik öğrenmeden önce duygusal dalgalanmalarınız olmuş muydu 🥹

Olsun Allahtan ümit kesilmez. Benim arkadaşımında 7 yıl olmadı tüp bebek yaptı tutmadı. Tekrar tüp bebek için istanbula gidecekti biletleri bile aldı ama gideceği gün hamile olduğunu öğrendi. Sonra doğumdan 6 ay sonra yine gebe kaldı.
Oh maşallah 🧿 Rabbim bu mucizeyi banada nasip etsin inşallah 🤲🏻

Back
X