Her kadının bünyesi farklı illa belirtin olmasına gerek yok. Korkma Allah nasip ederse olur.benim de ilk aşılamam,12 gün oldu hiçbir belirtim yok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kadının bünyesi farklı illa belirtin olmasına gerek yok. Korkma Allah nasip ederse olur.benim de ilk aşılamam,12 gün oldu hiçbir belirtim yok korkuyorum
14. Gün Test öneriyorlar bence dönebilir hala vakit var10. Gün kan testi negatif çıktı kasıklarda batma bel ağrım devam ediyor daha sonra pozitif olur mu ki
Amin inşallah öyle olur.14. Gün Test öneriyorlar bence dönebilir hala vakit var
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?12.gün testte çıkabilir diye yazanlar olmuş burada denediniz mi evde
Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar
Ben aşılama yaptırdım. Bugün, aşılama günü hariç 14. günümdeyim. Bugün test verdim, Beta HCG sonucum 260 çıktı. Sizce değerim güzel mi, normal seyirde mi gidiyor acaba? Tecrübelerinize göre nasıl görünüyor, paylaşabilir misiniz?![]()
Test günüm 26 sında bekliyorum hala :)Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Merhaba çok güzel bir değer tamamına erdirsin inşallahMerhaba kızlar
Ben aşılama yaptırdım. Bugün, aşılama günü hariç 14. günümdeyim. Bugün test verdim, Beta HCG sonucum 260 çıktı. Sizce değerim güzel mi, normal seyirde mi gidiyor acaba? Tecrübelerinize göre nasıl görünüyor, paylaşabilir misiniz?![]()
Aşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.Merhaba çok güzel bir değer tamamına erdirsin inşallah![]()
bende gelecek ay aşılama yapacağım, niçin aşılama yaptınız acaba
Adetimin 3. günü kontrole gittim ve o günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrol sonrası son dozumu da oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. İğneden 36 saat sonra da aşılama işlemim gerçekleşti. İşlem sırasında doktorum beni bir saatten fazla yatırdı, üzerimi battaniyeyle örttü ve sol bacağımı sağ bacağımın üzerine koydurdu. (Yumurtalarım sağ tarafta olduğu için yaptığını düşünüyorum.)Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb
Ha söylemeyi unutmuşum ilaç olarak PROGESTAN 200 ve Ovulex marka folik asit kullandımBende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb
Benimde öyle olmuştu ne kadar geç o kadar iyi ben 11. Gün evde test yapmıştım silik çıkmıştı 14. Gün kan verdim 260 çıktı belki sizdede çıkar evde yapılan erken gebelik testlerinde bi deneyin belki çıkar çıkmazsa bile bu kesin yok deme k değilbende 7 kasımda oldum 21 kasımda gebelik testi için çağırdılar zaman geçmiyor resmen..
Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar
Adetimin 3. günü kontrole gittim ve o günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrol sonrası son dozumu da oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. İğneden 36 saat sonra da aşılama işlemim gerçekleşti. İşlem sırasında doktorum beni bir saatten fazla yatırdı, üzerimi battaniyeyle örttü ve sol bacağımı sağ bacağımın üzerine koydurdu. (Yumurtalarım sağ tarafta olduğu için yaptığını düşünüyorum.)
Aşılamadan sonra hiçbir ekstra şeye dikkat etmedim, sadece ağır kaldırmadım. Onun dışında günlük rutin işlerime devam ettim. Kafama takıp stres yapmamaya çalıştım. Belimi sürekli sıcak tuttum, çünkü aşılama sonrası bende sık sık ağrı ve batmalar oldu. Bu ağrı ve batmalar ara ara hâlâ geliyor ama bunlar normal; herkeste olmak zorunda değil, olmaması da olumsuzluk belirtisi değil.
Aşılama sonrası doktorum aynı gün 2–3 gün hafif şekilde dinlenmemi söyledi çünkü döllenmenin bu süreçte olduğu düşünülüyor. Ben de o tavsiyeye uydum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız deneyimlerimi paylaşmamaktan mutluluk duyarım![]()
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahTest günüm 26 sında bekliyorum hala :)
Olsun Allahtan ümit kesilmez. Benim arkadaşımında 7 yıl olmadı tüp bebek yaptı tutmadı. Tekrar tüp bebek için istanbula gidecekti biletleri bile aldı ama gideceği gün hamile olduğunu öğrendi. Sonra doğumdan 6 ay sonra yine gebe kaldı.Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb
ben aşılama beklerken bugün doktorum aşılama ile zaman kaybedemeyiz direkt tüp bebeğe geçelim dedi. Devlet hastanesi normalde önce aşılama yapılıyormuş ama benim amh düşük olduğu için öyle dedi
Aminnnn hepimize inşallahRabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Oh maşallahOlsun Allahtan ümit kesilmez. Benim arkadaşımında 7 yıl olmadı tüp bebek yaptı tutmadı. Tekrar tüp bebek için istanbula gidecekti biletleri bile aldı ama gideceği gün hamile olduğunu öğrendi. Sonra doğumdan 6 ay sonra yine gebe kaldı.
Herşeye ağlıyordum@ido hanım aşılamadan sonra gebelik öğrenmeden önce duygusal dalgalanmalarınız olmuş muydu![]()