• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 4. Gün

duygu888

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
13
Kızlar merhaba bugün aşılama dahil beşinci günüm ve hiçbir belirti yok bu durum beni çok korkutuyor daha önce aşılama yaptıranlar var mı acaba?

Kızlar merhaba bugün aşılama dahil beşinci günüm ve hiçbir belirti yok bu durum beni çok korkutuyor daha önce aşılama yaptıranlar var mı acaba?
Canım 4. Gün oluyor aşılama gününü sayma daha döllenme bile olmamıştır yani çok normal 10 gün sonra yavaş yavaş belirti olur

Aşılamanın normal ilişkiden hiç bir farkı yok belirti aramayın günü gelince kan verin.

Aşılamanın normal ilişkiden hiç bir farkı yok belirti aramayın günü gelince kan verin.
Benim eşimde ileri hareketlide biraz sorun var ama aşılama için yeterli denildi. O yüzden bence farkı var spermler ileri bırakıldığı için açıkçası

Benim eşimde ileri hareketlide biraz sorun var ama aşılama için yeterli denildi. O yüzden bence farkı var spermler ileri bırakıldığı için açıkçası
Normal ilişkiyle gebelikte de aşılama ile gebelikte de 4. gün belirti olmaz demek istedim açıkçası?

@duygu888 Benim eşimde de hızlı ileri hareketlilik yok yavaş ileri hareket var bu yüzden aylardır bir sonuç alamadık. Geçen ay doktor takviye vitamin falan verdi ama yine olmadı sanırım. Siz bu süreçte aşılamadan önce ne kadar beklediniz?

Back
X