Gebeliğe Hazırlık Aşılama 4 ncu gün.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Solgun Papatyalar

Özlem _sarp ❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
218
Puanlar
43
Yer
İstanbul
Merhabalar hanımlar bugün aşılamanın 4 ncu günü pazartesi günü oldu ama ikinci gününden itibaren kas ağrısı yaşıyorum çok fazla şekilde kemiklerimde sancı basıyor acilde parasetmol ağrı kesici parol oloyur ya gebeler için uygun dedi ama yine başladı sizde de olan varmı bu ağrıların nasıl bir yol izlediniz..

Merhabalar hanımlar bugün aşılamanın 4 ncu günü pazartesi günü oldu ama ikinci gününden itibaren kas ağrısı yaşıyorum çok fazla şekilde kemiklerimde sancı basıyor acilde parasetmol ağrı kesici parol oloyur ya gebeler için uygun dedi ama yine başladı sizde de olan varmı bu ağrıların nasıl bir yol izlediniz..
Bende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadece ara sıra

Bende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadece
Ay bende pazartesi oldum bakalım 😄hüzünle bitmez inşallah benim de bir şeyim yok sadece kas ağrısı
Ay bende pazartesi oldum bakalım 😄hüzünle bitmez inşallah benim de bir şeyim yok sadece kas ağrısı

İnşallah canım stres yapma şuan pişmanım onkadar stres yaptığıma ay bide anne olsam kendime çok kızarım herhalde stres yaptığıma 2mci aşılamada da artık stres yapmam inşallah 😄
2aşılama diğerinden daha kolay oldu aşkım benim daha bilinçliyim en azından mental olarak çok takmadım bu kez .Diğerinde lohusa gibi yatmıştım 😂 bunda çok daha rahatım fazla dikkat etmiyorum kafam daha rahat

2aşılama diğerinden daha kolay oldu aşkım benim daha bilinçliyim en azından mental olarak çok takmadım bu kez .Diğerinde lohusa gibi yatmıştım 😂 bunda çok daha rahatım fazla dikkat etmiyorum kafam daha rahat
Ay bende ya yatiyurdum yatakta şuan da kendime kızıyorum aslında agir kaldırmadan günlük hayatına devam etmek en iyisi ama ben zaten ilk 4 gün sonra dayanamayıp kalktım evi süpürdüm kendime geldım bir daha olursa zaten yaşadığım için stres olmaz az da olsa ilkine gore 😊

Ay bende ya yatiyurdum yatakta şuan da kendime kızıyorum aslında agir kaldırmadan günlük hayatına devam etmek en iyisi ama ben zaten ilk 4 gün sonra dayanamayıp kalktım evi süpürdüm kendime geldım bir daha olursa zaten yaşadığım için stres olmaz az da olsa ilkine gore 😊
Süreci bildiğin için daha rahatsın en azından bende öyle olmuştum .Belirti var mı vs diye hiç bakmıyorum önceden çok araştırıp belirti arardım ama yanıltıcı yani .Gün bile saymıyorum düşün 😀

İkinci asılamaya basladınız mı

İkinci asılamaya basladınız mı
Yok dinleme ayı regl oldum bitti ve bekliyorum 1 ay sonra gidecem ya adet bitti ama ayaklarım yaniyur sanki adet olacakmışım gibi geliyor ama sancim.yok ara ara kasık ağrısı göğüs sizlamasi ilk defa ilaçtan sonraki ay normalde bu belirtti adeten 1 kaç gün önce başlardı

Back
X