Hıımmmesela o bel ağrısı şey gibi mi sanki belinin içinde iğne var da hareket ettikçe o iğne batıyor gibi
Aşılma değil ama dpo 5 teyim adet olacak gibi bel agrısı gibi oluyo bendede arada kasık agrıları alt karın agrısı falan oluyoCevap yok mu kızlarr???
Hıımm benimle aynı aslında benim de alılama günü yumurtlamam planlanmıştı. İnşallah olumlu haber alırızzAşılma değil ama dpo 5 teyim adet olacak gibi bel agrısı gibi oluyo bendede arada kasık agrıları alt karın agrısı falan oluyo
Kızlar selam. Pazar günü aşılamam yapılmıştı. Bugün 6. Gün. Reglim yaklaşınca bel ağrısı hissederim normalde. Daha 11 gün var reglime bugün aynı bel ağrısını hissediyorum. Aprı sol tarafta. Sol kasıkta da gelip giden hafif bi ağrı var. Embriyo 6-7. Gün tutunuyormuş acaba bu tutunma belirtisi mi? Aşılamada Bu belirtiyi yaşayıp gebe kalan oldu mu?
Amin inşaallah. Tahmini bat ayın 17si canımHıımm benimle aynı aslında benim de alılama günü yumurtlamam planlanmıştı. İnşallah olumlu haber alırızzSizin Regle kaç gün var??
Benim de öyle. Başa baş gidiyoruzAmin inşaallah. Tahmini bat ayın 17si canım
Ay inşaallah. Ne zaman test yapıcaksın kuzumBenim de öyle. Başa baş gidiyoruzolumlu haberler veririz inşallah
Ben ovitrelle kullandıgım için şimdi yapsam zaten pozitif çıkar iğne etkisiyle canım. Aşılama 6.günümdeyim. 14 .güne kadar beklemem lazımAy inşaallah. Ne zaman test yapıcaksın kuzum
Dpo 10 11 de vwrebilirsinki sart değil 14 ü beklemenBen ovitrelle kullandıgım için şimdi yapsam zaten pozitif çıkar iğne etkisiyle canım. Aşılama 6.günümdeyim. 14 .güne kadar beklemem lazımhaftaya pazar pazartesi kan veririm daha çoook var nasıl geçecek
Bak bende erken yapmayı düşünüyorum nasip olursa inşaallahBen ovitrelle kullandıgım için şimdi yapsam zaten pozitif çıkar iğne etkisiyle canım. Aşılama 6.günümdeyim. 14 .güne kadar beklemem lazımhaftaya pazar pazartesi kan veririm daha çoook var nasıl geçecek
Ovitrelle iğnesinin vücuttaki etkisi 10 gün kadar sürüyor. Yani 10 güne kadar yalancı pozitif gösterebilir. O yüzden doktorlar aşılamadan 14 gün sonra test yapın diyorlar. Bir de gonalf kullanarak yumurtalarımı büyüttüğüm için yumurtlama günüm normal takvimime göre biraz öne geldi. Yumurtlama günüm 3 gün erken oldu yani . Sabrediyim ya yalnış haberlerle umutlanmayayım :)Dpo 10 11 de vwrebilirsinki sart değil 14 ü beklemen
Sen iğne klomen ovitrelle falan bişey kullandın mı canım yoksa doğal yolla mı deniyorsun??Bak bende erken yapmayı düşünüyorum nasip olursa inşaallah
Sen iğne klomen ovitrelle falan bişey kullandın mı canım yoksa doğal
Klomen kullandım işe yaramqdı gonalf ile ovitrelle ile aşılama yapıldı tutmadı bunlara baya oluyo tbai . Bu ay sadece ovulasyon jel takviye yeme içmeSen iğne klomen ovitrelle falan bişey kullandın mı canım yoksa doğal yolla mı deniyorsun??
İnferril jel spermin yumurtaya huzla ulasmasını saglıyormuş bi benin gunlugu sayfasına bakJel nedir canım?
Tamam hemen bakıyorumm . İşe yarıyor mu acabaİnferril jel spermin yumurtaya huzla ulasmasını saglıyormuş bi benin gunlugu sayfasına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?