• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 6.gün bel ağrısı tutunma belirtisi mi?

Teşekkür ederim amin sizin de hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻 Progestan da geciktiriyormuş belki ondandır benim hiç gecikmemişti ilk aşılamamda.
Bende öyle düşündüm progestan yaptı diye bu ay da ümidim yok zaten olup rahatlamak tek derdim adet gecikince hem kafan karışıyor umutlanıyorsun hem olmama stresi oluyor kist mi oldu bilmem ne insanın aklına hiç olmayacak şeyler geliyor valla bu işin sonu herkes için hayırlı olsun artık yaşayan bilir

Bende öyle düşündüm progestan yaptı diye bu ay da ümidim yok zaten olup rahatlamak tek derdim adet gecikince hem kafan karışıyor umutlanıyorsun hem olmama stresi oluyor kist mi oldu bilmem ne insanın aklına hiç olmayacak şeyler geliyor valla bu işin sonu herkes için hayırlı olsun artık yaşayan bilir
Ben 10 gün test yaptım negatif geldi progestanı bıraktım ya sıkılmıştım kullanmaktan siz ne zaman test yapacaksınız

Ben 10 gün test yaptım negatif geldi progestanı bıraktım ya sıkılmıştım kullanmaktan siz ne zaman test yapacaksınız
Bende geçen ay kan tahlili verdikten sonra bıraktım 7 gün sonra adet oldum ama siz erken kan vermediniz mi doktorunuz ne dedi bende böyle 10.gündü galiba kan verdiğimde negatif çıkmıştı sonra zaten hiç pozitife dönmedi ayın 20sinde vermem gerekiyor ama ben 19.unda vericem 20si hafta sonuna denk geliyor daha ver benim yani

Back
X