Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün dpo7 kullanıyorum fitil günde bir tane
Bana günde 2 tane dedi canım bende öyle kullanıyorum senin test günün ne zamanBenim bugün dpo7 kullanıyorum fitil günde bir tane
7 gün sonra yaparım sanırım bugün dpo7 daha bende iki tane mi kullansam diye düşündüm ama çatlama Pazartesi akşam gibi oldu sanırım çarşamba sabah değerim 15.90 olduğu için iyi geldi bir tane kullanıyorumBana günde 2 tane dedi canım bende öyle kullanıyorum senin test günün ne zaman
Bende fitil olarak alıyorum 200 mg canım sabah akşam aşılamadan sonra 4. Gün başlattı bana bende 15-16-17 evde test yaparım 3 gün sonra kan veririm diye düşünüyorum canım7 gün sonra yaparım sanırım bugün dpo7 daha bende iki tane mi kullansam diye düşündüm ama çatlama Pazartesi akşam gibi oldu sanırım çarşamba sabah değerim 15.90 olduğu için iyi geldi bir tane kullanıyorum
Belirti var mı peki benim belim ağrıyor sadeceBende fitil olarak alıyorum 200 mg canım sabah akşam aşılamadan sonra 4. Gün başlattı bana bende 15-16-17 evde test yaparım 3 gün sonra kan veririm diye düşünüyorum canım
Benim de aynı belim ağrıyor bir de kasıklarımda batma varBelirti var mı peki benim belim ağrıyor sadece
27 Kasım’da aşılama olduysan 28 Kasım’a birinci gün olarak sayıyorsun 12 Aralık’ta test yapman lazım daha çok erken yapmışsın biraz daha bekle gününde test yap canım ve kan ver en doğru sonuç kanla alınırMerhaba bende 25 kasımda ovitrelle yaptım bugün 13 gün ignenin.. 27 kasımda aşılama oldum onunda 11. Günü. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce pozitife döner mi? Böyle olan var mı aranızda. Bu arada neredeyse hiç
Belirtim yok. Hafif kaşık batması var sadece
Evet doğru diyorsunuz. Doktorum 11 aralıkta kan vermemi istedi bende biraz aceleci davrandım.. çok teşekkürler cevabınız için27 Kasım’da aşılama olduysan 28 Kasım’a birinci gün olarak sayıyorsun 12 Aralık’ta test yapman lazım daha çok erken yapmışsın biraz daha bekle gününde test yap canım ve kan ver en doğru sonuç kanla alınır
İnşallah olumlu olur canım zamanını bekleEvet doğru diyorsunuz. Doktorum 11 aralıkta kan vermemi istedi bende biraz aceleci davrandım.. çok teşekkürler cevabınız için![]()
İnsalah hepimiz için olumlu olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah olumlu olur canım zamanını bekle
Ben o kadar ilaç içiremiyorum ya sizin harika bi kombo olmuşCanım bizde ben İnofolic combi eşin Proxeed plus ile E vitamini aynı zamanda ortak olarak solgar folate d3 omega3 Q10 kullandık bi b complex kullandım aşılama gününe kadar aşılamadan sonrada hergün e vitamini kullanıyorum
Çatlamıştır düştüyse canım iyi değerlendirinBen ovitrelle de olmadım çok güvendim kendi kendine çatlar diye pazartesi aşılama oldum çarşamba Progesteron 15.90 dı çatlamıştır heralde
Valla canım biz 3. Yıla gireceğiz o yüzden eşimde dikkat etmesi lazım birde çok sigara içiyor bırakmadığı için mecbur dediklerimi yapıyor.Ben o kadar ilaç içiremiyorum ya sizin harika bi kombo olmuş![]()