• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama acı veren bi işlem mi .. :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar aşılama yaptırdım 3.günüm eğer daha önce rahim filmi cekildiyseniz hiç korkmayın .Tabiki biraz acılı bir işlem fakat rahim filminin yanına bile yaklasamaz.zaten acı 10 sanıye suruyor spermı enjekte ederken acıyor sadece oda 10 sanıye suruyor.

Merhaba kızlar aşılama yaptırdım 3.günüm eğer daha önce rahim filmi cekildiyseniz hiç korkmayın .Tabiki biraz acılı bir işlem fakat rahim filminin yanına bile yaklasamaz.zaten acı 10 sanıye suruyor spermı enjekte ederken acıyor sadece oda 10 sanıye suruyor.

canım bende bu ay yaptırcam aşılama eğer eylüle kadar hamile kalmazsam :18: ama ben de korkuyorum doğrusu :8 birazda kasıyorum kendimi. hsg çektirdim ve korktum açıkçası ama bebek için katlanılır diye de düşünüyorum..Allahım hayırlısını versin:44:

canım bende bu ay yaptırcam aşılama eğer eylüle kadar hamile kalmazsam :18: ama ben de korkuyorum doğrusu :8 birazda kasıyorum kendimi. hsg çektirdim ve korktum açıkçası ama bebek için katlanılır diye de düşünüyorum..Allahım hayırlısını versin:44:

bence sen hiç korkma rahim filmi çektirmiş bi insan olarak..bu arada yumurtlama sürecine girmişsin :)

merhaba hanımlar bende 3 yıllık evliyim 5.5 ve 6 cm çikolata kistlerim var aşılama tedavisine başlıcaz bayramdan sonra.benimde endişelerim var nasıl olcak acaba.rahim filminde narkoz aldım birşey hissetmedim.

slm kizlar asilama yaptiranlar sanirim fazla bir aci olmuyor okuduklarimdan onu anladim..
sadece enjekte edilirken biraz herhalde ...
bende dusunuyorum bugun yarin adet gunum eger adet olursam eylul-ekim gibi bu defa cok kararliyim kesin yaptircam
ha su ay ha bu ay dedik durduk olacagi yok.....en iyisi git yaptir....

Kızlar merhabalar... Bugün 6. Günüm gonal-f kullanıyorum.. Yarın kontrole gitcem tekrar. Aşılama yaptıran bilirler diye bi sormak istedim.. Doktorumdan bilgi alamadım da, şimdi aşılamaya geçmek için bu yumurtaların ne kadar olması gerekiyor bilen var mı????

Back
X