Bence bir kaç gün bekle canımMerhaba kızlar,
Ben 24 temmuz carsamba günü asilama oldum.15 gün boyunca crinone jel kullandim dün sabah bitti.Adet günüm 8 ağustos yani dündü ve adet olmadım. Adet olacak gibi kasık ağrılarım bel ağrılarım var, son 3 gündür geceleri mide yanması ağrısıyla uyanıyorum onun dışında başka belirtim yok. Sizce crinone jelden dolayi gecikme olmuş olabilir mi ? O kadar çok negatif gördüm ki test yapmaya korkuyorum ve sizce ne zaman yapmalıyım?
Öncelikle inşallah hamilesindir cnm dualarım senle ve isteyen herkesleMerhaba kızlar,
Ben 24 temmuz carsamba günü asilama oldum.15 gün boyunca crinone jel kullandim dün sabah bitti.Adet günüm 8 ağustos yani dündü ve adet olmadım. Adet olacak gibi kasık ağrılarım bel ağrılarım var, son 3 gündür geceleri mide yanması ağrısıyla uyanıyorum onun dışında başka belirtim yok. Sizce crinone jelden dolayi gecikme olmuş olabilir mi ? O kadar çok negatif gördüm ki test yapmaya korkuyorum ve sizce ne zaman yapmalıyım?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamileyimdir . Crinone jel progestan içeren rahmi hamileliğe hazırlayan gebelik oluşursada devam etmesini sağlayan bir jelmiş doktorum bu şekilde anlattı.Öncelikle inşallah hamilesindir cnm dualarım senle ve isteyen herkeslebu crinone jel ne işe yarıyı acaba ?
Canım benim yumurtam kendiliğinden çatladı doktor iğneye gerek kalmadı dedi hızlı bir aşılama olacak hemen yapicam dedi gonal f iğne kullandım. Bugünde olmadım pazartesi bir test yapmayı düşünüyorum güzel temennilerin için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.Genelde asilama da catlatma ignesinden sonra 14 .gun adet olman lzim insallah vardir geciktiyse ❤❤❤❤❤
Evet canım bende pazartesi yapayım diyorum hem 4 gün gecikmiş oluyo daha iyi olur diye düşünüyorumBence bir kaç gün bekle canım
Ayy öyle mi diyosun :)) zor tutuyorum kendimi ama negatifide görmek istemiyorum pazartesiye kadar beklemeye calısıcam canımBence yapabilirsiniz suan madem gecikmiş :)
Ne zaman hazır hissedersen ozaman yap allah gönlüne göre hayirlisini versinAyy öyle mi diyosun :)) zor tutuyorum kendimi ama negatifide görmek istemiyorum pazartesiye kadar beklemeye calısıcam canım
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah teşekkür ederim canım:)Ne zaman hazır hissedersen ozaman yap allah gönlüne göre hayirlisini versin
İnşallah güzel sonuç alırsın canımEvet canım bende pazartesi yapayım diyorum hem 4 gün gecikmiş oluyo daha iyi olur diye düşünüyorum
Inşallah çok teşekkür ederim :) evet akşamları geceleri o kadar yoğun hissediyorum ki normalde mide yanması pek yaşamazdım böyleYa benimde mide yanmam olmuştu. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İnş hamilesinizdir :)
Peki bunu normal hamile kalmak isteyen de kullanabilir mi acab ? Yoksa illa aşılama yada transfer mi olması lazımÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamileyimdir . Crinone jel progestan içeren rahmi hamileliğe hazırlayan gebelik oluşursada devam etmesini sağlayan bir jelmiş doktorum bu şekilde anlattı.
Bildiğim kadarıyla sadece aşılama transfer olanlarda kullanılıyor. Bazı hormonları düzene koyarak gebeliği sağlıyor ve gebelik oluşursa ilk aylarda gebeliği destekliyor.Peki bunu normal hamile kalmak isteyen de kullanabilir mi acab ? Yoksa illa aşılama yada transfer mi olması lazım
Tamam Cnm sorarım bnde doktor u ma çok teşekkürlerBildiğim kadarıyla sadece aşılama transfer olanlarda kullanılıyor. Bazı hormonları düzene koyarak gebeliği sağlıyor ve gebelik oluşursa ilk aylarda gebeliği destekliyor.
Rica ederim canım:)Tamam Cnm sorarım bnde doktor u ma çok teşekkürler
Herşeyden gecikme olabilir kullandığınız ilaçlar stres vs ama inş gebelik oluşmuştur biraz daha bekleyip öyle yapın testi derim.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?