Aşılama adetim gecikti yardimm

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Merhaba kızlar,
Ben 24 temmuz carsamba günü asilama oldum.15 gün boyunca crinone jel kullandim dün sabah bitti.Adet günüm 8 ağustos yani dündü ve adet olmadım. Adet olacak gibi kasık ağrılarım bel ağrılarım var, son 3 gündür geceleri mide yanması ağrısıyla uyanıyorum onun dışında başka belirtim yok. Sizce crinone jelden dolayi gecikme olmuş olabilir mi ? O kadar çok negatif gördüm ki test yapmaya korkuyorum ve sizce ne zaman yapmalıyım?

Bence bir kaç gün bekle canım

Bence yapabilirsiniz suan madem gecikmiş :)

Öncelikle inşallah hamilesindir cnm dualarım senle ve isteyen herkesle bu crinone jel ne işe yarıyı acaba ?

Genelde asilama da catlatma ignesinden sonra 14 .gun adet olman lzim insallah vardir geciktiyse ❤❤❤❤❤

Öncelikle inşallah hamilesindir cnm dualarım senle ve isteyen herkesle bu crinone jel ne işe yarıyı acaba ?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamileyimdir . Crinone jel progestan içeren rahmi hamileliğe hazırlayan gebelik oluşursada devam etmesini sağlayan bir jelmiş doktorum bu şekilde anlattı.

Genelde asilama da catlatma ignesinden sonra 14 .gun adet olman lzim insallah vardir geciktiyse ❤❤❤❤❤
Canım benim yumurtam kendiliğinden çatladı doktor iğneye gerek kalmadı dedi hızlı bir aşılama olacak hemen yapicam dedi gonal f iğne kullandım. Bugünde olmadım pazartesi bir test yapmayı düşünüyorum güzel temennilerin için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.

Ayy öyle mi diyosun :)) zor tutuyorum kendimi ama negatifide görmek istemiyorum pazartesiye kadar beklemeye calısıcam canım
Ne zaman hazır hissedersen ozaman yap allah gönlüne göre hayirlisini versin

Ya benimde mide yanmam olmuştu. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İnş hamilesinizdir :)

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamileyimdir . Crinone jel progestan içeren rahmi hamileliğe hazırlayan gebelik oluşursada devam etmesini sağlayan bir jelmiş doktorum bu şekilde anlattı.
Peki bunu normal hamile kalmak isteyen de kullanabilir mi acab ? Yoksa illa aşılama yada transfer mi olması lazım

Peki bunu normal hamile kalmak isteyen de kullanabilir mi acab ? Yoksa illa aşılama yada transfer mi olması lazım
Bildiğim kadarıyla sadece aşılama transfer olanlarda kullanılıyor. Bazı hormonları düzene koyarak gebeliği sağlıyor ve gebelik oluşursa ilk aylarda gebeliği destekliyor.

Bildiğim kadarıyla sadece aşılama transfer olanlarda kullanılıyor. Bazı hormonları düzene koyarak gebeliği sağlıyor ve gebelik oluşursa ilk aylarda gebeliği destekliyor.
Tamam Cnm sorarım bnde doktor u ma çok teşekkürler

Herşeyden gecikme olabilir kullandığınız ilaçlar stres vs ama inş gebelik oluşmuştur biraz daha bekleyip öyle yapın testi derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…