Aşılama aşılama ağrılı işlem mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esengul_01

laborant adayı
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
132
0
96
38
Diğer
slm canlar ilk defa diğer ay aşılama yaptıracağız.aşılama hakkında hiç bilgim yok.ağrı sızı duyuyormuyuz aşılama esnasında?aydınlatırsanız sevinirim

arkadasım kımse bırsey yazmamıs ben yazayım dedım.bende tecrubelı deılım ama okudugum kadarıyla agrılı olmuyormus.rahım fılmı cektırenler falan hıc agrılı deıl demısler.ama bır ıkı kısı agrılı demıs.onlarında sanırım rahım agzı dar oldugu ıcın bırazcık canları yanmıs.ama napalım katlanıcaz artık.hersey bebıslerımız ıcın.ınsallah hayırlısı olur hakkında.bende ocak ayında yaptırıcam asılama.

aşılamadan hiiiç korkmayın.. sadece ,spermleri içeri verirken adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ve hemen

geçiyor...

slm canlar ilk defa diğer ay aşılama yaptıracağız.aşılama hakkında hiç bilgim yok.ağrı sızı duyuyormuyuz aşılama esnasında?aydınlatırsanız sevinirim

benim aşılamamda ve bi çok arkadaşımdada hiç ağrı olmadı.... bende başta endişelenmiştim ama çok çok basit ve ağrısızdı.....

umarım hayırlısıyle bebeğine kavuşursun...

merhabalar hemen o makas şeklindeki aletle açıyor spermleri veryorlar sadece bir dakika sürüyor ve yarım saat bekletiyorlar o sürede adet sancısı çekiyorsun daha sonra kalkıp yürüdüğünde geçiyor inşalllah herkesin hayırlısı ile bebeği olsun

mrb canım hiç korkulacak birşey değil. sadece muayene ederken taktığı aleti (adını bilmiyorum) takarken az bir acı hissettim o kadar. onun dışında anlamadım bile. sonrasındada birazcık kasık ağrısı ve şişlik hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…