Aşılama

nurbal72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
6
0
1
21
Merhaba arkadaşlar ben 22 Ekim 3 gün önce çarşamba günü aşılama yaptırdım o gün işlemden bir saat sonra hafif bir pembe kan geldi ve ertesi gününe kadar hiçbirşey olmadı ama ertesi akşam ilişkiden sonra hafif kahverengi lekem geldi ve o günden beri hafif hafif kanamam lekelenmem oluyor böyle olupta hamile kalan varmı acaba şuan bir belirtim yok ama ara ara sağ yumurtalığımda ağrı oluyor ve sağ tarafımdaki yumurtayı değerlendirmiştik birde dün gece göğüslerim çok kaşınıyordu bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Merhaba, öncelikle Allah gönlünüze göre versin müjdeli haber almayı nasip etsin🌸
bugün aşılama oldum bende de kanama oldu hala devam ediyor. Rahimde işlem yapıldı bence normal gibi ama ben devam ederse doktoruma sorucam sizde ihmal etmeyin bence.

Doktor ilişki mi önerdi size sonrasında?

Ertesi günü ilişki önerdi ilişkiden sonra hafif kahverengi akıntım daha sonra hafif kan gelmeye başladı iki gündür ara ara devam ediyor doktoruma sordum korkulacak bişey yok dedi insan ister istemez bir strese korkuya endişeye kapılıyor

Merhaba kızlar bende 22 ekimde aşılama oldum bu iğneli olarak ilk aşılamam diğerlerinde femera kullandım. Fakat sizdeki gibi lekelenme hiçbirinde yaşamadım

Back
X