Kızlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi değil bu normal test doktorum kesinlikle 3 test yanıltmaz dedi o yüzden biraz daha bekleyip direk bebişi görmeye gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşaAllah..Kızlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi değil bu normal test doktorum kesinlikle 3 test yanıltmaz dedi o yüzden biraz daha bekleyip direk bebişi görmeye gidicem
Aminn Rabbim dualarının karşılığın da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinRabbim hepimize nasip etsin inşallah umudunuzu asla yitirmeyin ve hep dua edin ben iki aşılamamdan sonra da bütün günlerimi hep duayla geçiyordum dilek duaları niyet duaları zikirler ismi azam duası hepsini okuyordum
Yani aşılama gününden sayarak mı kırk gün yoksa oncesinidemiYok daha vermedim ben aşılamamdan itibaren hep uzanıyorum o yüzden şu an geniz kalkmayı uygun bulmadım babaannem hep diyor ki kızım bebekler 40 güne kadar yerleşmezler o yüzden ilk aşılamam da da 40 güne kadar uzanmıştım
Amin çok mutlu oldum canım inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız. Sağlıkla al kucağına bebeğini. Bende 12 Kasım 13 Kasım test günüm. Aşılama kaç kere oldun ilk mi acaba?Rabbim hepimize nasip etsin inşallah umudunuzu asla yitirmeyin ve hep dua edin ben iki aşılamamdan sonra da bütün günlerimi hep duayla geçiyordum dilek duaları niyet duaları zikirler ismi azam duası hepsini okuyordum
Aşılama gününden itibarenYani aşılama gününden sayarak mı kırk gün yoksa oncesinidemi
Aşılama sonrası kaçıncı gününüz bugün
Benim de 8.gün bitti sizce ne zaman test yapmalıyımAşılamayla birlikte 20 ama aşılama günü sayılmazsa 19. Günüm
Test yaptin mı?Aşılamayla birlikte 20 ama aşılama günü sayılmazsa 19. Günüm
Sunucunuz ne oldu pekiAşılama sonrası bende de 3 güne yakın kanama lekelenme oldu, Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Olumsuz oldu, test tarihim gelmeden regli oldum. Progestan fitil regliyi engelliyor sanıp yerleşme kanaması sandım ama engellemiyormuş sadece kanamayı azaltıyormuş. NasipSunucunuz ne oldu peki
Bende de kahverengi akıntı var benimde umudum yok pek ama nasip tabi herşeyOlumsuz oldu, test tarihim gelmeden regli oldum. Progestan fitil regliyi engelliyor sanıp yerleşme kanaması sandım ama engellemiyormuş sadece kanamayı azaltıyormuş. Nasip
Evet kan testi de yaptırdım 2895 çıktı bugün doktora gittim keseyi de bebeği de gördü ama kesenin etrafında kanama olmuş düşük tehlikem varmış dua edin kızlarTest yaptin mı?
Prosgestan kuklanıyor musunEvet kan testi de yaptırdım 2895 çıktı bugün doktora gittim keseyi de bebeği de gördü ama kesenin etrafında kanama olmuş düşük tehlikem varmış dua edin kızlar
Merhaba tuttumu acabaBugün bende aşılama oldum lekelenmem var sanki adetim sökülecek gibi.ayağa kalkınca ağrımda çok 2. Denemem olduğu için biraz yatarak geçirmek istedim bu günü.inşallah tutunsun bebişkolar![]()