wqputrsrz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2023 1.375 359 43 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #1 merhaba yarın aşılama olacak arkadaşlar çok ağrılı oluyor mu anestezi oluyor mu yardım edin
Z zamazingo06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 21 8 1 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #2 kbrkddd61 .!.: merhaba yarın aşılama olacak arkadaşlar çok ağrılı oluyor mu anestezi oluyor mu yardım edin Genişletmek için tıkla... Merhabalar aşılama anestezisiz oluyor alttan muayene yapiyorlar ya onun bir tık daha agrili oluyor
kbrkddd61 .!.: merhaba yarın aşılama olacak arkadaşlar çok ağrılı oluyor mu anestezi oluyor mu yardım edin Genişletmek için tıkla... Merhabalar aşılama anestezisiz oluyor alttan muayene yapiyorlar ya onun bir tık daha agrili oluyor
Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 23 26 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #3 kbrkddd61 .!.: merhaba yarın aşılama olacak arkadaşlar çok ağrılı oluyor mu anestezi oluyor mu yardım edin Genişletmek için tıkla... Hayır anestezisiz oluyor çok hafif ağrısı oluyor korkmanıza gerek yok arkadaşın dediği gibi muayeneden bir tık ağrılı sadece içinizi rahat tütün
kbrkddd61 .!.: merhaba yarın aşılama olacak arkadaşlar çok ağrılı oluyor mu anestezi oluyor mu yardım edin Genişletmek için tıkla... Hayır anestezisiz oluyor çok hafif ağrısı oluyor korkmanıza gerek yok arkadaşın dediği gibi muayeneden bir tık ağrılı sadece içinizi rahat tütün
wqputrsrz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2023 1.375 359 43 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #4 Dilekr .!.: Hayır anestezisiz oluyor çok hafif ağrısı oluyor korkmanıza gerek yok arkadaşın dediği gibi muayeneden bir tık ağrılı sadece içinizi rahat tütün Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim yorum için , gebelik oluştu mu
Dilekr .!.: Hayır anestezisiz oluyor çok hafif ağrısı oluyor korkmanıza gerek yok arkadaşın dediği gibi muayeneden bir tık ağrılı sadece içinizi rahat tütün Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim yorum için , gebelik oluştu mu
Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 23 26 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #5 kbrkddd61 .!.: çok teşekkür ederim yorum için , gebelik oluştu mu Genişletmek için tıkla... Maalesef ben yaptıralı 3 sene önce falan yaptırdım daha sonra iki tüp bebek ama sonuç alamadım
kbrkddd61 .!.: çok teşekkür ederim yorum için , gebelik oluştu mu Genişletmek için tıkla... Maalesef ben yaptıralı 3 sene önce falan yaptırdım daha sonra iki tüp bebek ama sonuç alamadım
wqputrsrz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2023 1.375 359 43 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #6 umudunuzu kaybeteyin inşallah Rabbim nasip eder ikizlerle doldursun kucağınızı