Rahim filmi deneyimlerim

sorabilirmiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
9
0
1
30
Kızlar herkese merhaba 18.12.2025 tarihinde rahim filmi oldum öncesinde burada çok artıştırma yaptığım için deneyimlerimi paylaşma istedim , ben özel hastanede anestezili 12.000Tl ye oldum , özel oda verdiler rahat biçimde hazırlandım. Uyutuldukdn 20 dk sonra odaya çıkartıldım. Sedyede kanama alanı vardı ve uyandığımda rahmim ağrıyordu. Normalde adeti ağrılı geçer dayanırım ilaç almam genelde ama ağrı fazla olduğu için direk ağrı kesici serum istedim . Söyleyeceğim şu anlar ağrımıyor diyenlere inanamıyorum ben anestezi altında olmama rağmen sonrasında olan ağrı bile zordu n, imkanınız var ise anesteziyi mutlaka alın , kendinize bu kadar stres ve acıyı yaşatmayın

Ben de anestezili hsg oldum. 1 gün kadar lekelemem oldu. Ama sonrasında öyle çok ağrım olmadı. Hsg sonrası hemen ayağa kalkıp taburcu olmak istedim. Günlük hayatıma devam ettim. Herkesin deneyimi farklıdır ama siz yine de insanları korkutmayın.

Ben de anestezili hsg oldum. 1 gün kadar lekelemem oldu. Ama sonrasında öyle çok ağrım olmadı. Hsg sonrası hemen ayağa kalkıp taburcu olmak istedim. Günlük hayatıma devam ettim. Herkesin deneyimi farklıdır ama siz yine de insanları korkutmayın.
Tam tersine insanları korkutmak yerine ne yaşayacaklarını bilsinler diye yazdım , sayafa da okuduğum ağrı olmuyor yorumları maalesef herkes için aynı sonucu doğurmuyor , kanallarında tıkanıklık olanlar için ağrılı bir işlem anlatıldığı kadar kolay değil

Back
X