Aşılama Aşılama Anketi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kaçıncı Aşılama Denemenizde Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    23
Amiin inşallah, özellikle test almadım ben çatlatma iğnesinin etkisinden yalancı pozitif çıkar diye, insandan insana değişiyor çünkü önce pozitif görüp sonra negatife dönenler falan oldu, büyük hayal kırıklığı oluyor sonra, cumartesiye kadar bekleyip test günümde direkt kan vericem ben çünkü öbür türlü çok stres oluyorum
Ben altıncı günden beri başladım yapmaya altı da silik çıktı sekizinci gün kanda çıkmadı idrarda çıktı dokuzuncu gün idrarda net çıktı on ikinci gün kanda çıktı canım

Ben altıncı günden beri başladım yapmaya altı da silik çıktı sekizinci gün kanda çıkmadı idrarda çıktı dokuzuncu gün idrarda net çıktı on ikinci gün kanda çıktı canım
E önce kanda sonra idrarda çıkmıyomu, idrara geç geçiyor diye biliyodum ben, neyse 4gün sonra öğrenicez bakalım 😄 inşallah pozitiftir bu sefer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

kızlar siz aşılama sonrası test gününe kadar birliktelik yaşamışmıydınız, tehlikeli bir durum mu bilginiz var mı, bende aşılama yaptırdım 2. Aşılamam bu, şuan 8.gündeyim, doktora yapmamam gereken bir şey var mı dedim yok dedi ama tuttuysa tehlikeli olur mu sizce
Merhabalar, umarım güzel haberlerinizi alırız:) arka arkaya mı yaptırdınız aşılamayı?

Yaa ne kadar güzel:) Doğum bile yaptınız sanırım değil mi? Normalde birkaç kere denemeden sonra genelde tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar, sizin kendi isteğiniz üzerine mi 4 kere yapıldı yoksa doktorla beraber aldığınız bir karar mıydı?
9 yaşında kızım, devlet Hastanesi'nde tüp bebek raporu için tam hatırlamıyorum ama 3 ilaçlı, 1 iğneli aşılama yapılması gerekiyordu. Rapora gerek kalmadan 4. Aşılamada hamile kalmıştım.

E önce kanda sonra idrarda çıkmıyomu, idrara geç geçiyor diye biliyodum ben, neyse 4gün sonra öğrenicez bakalım 😄 inşallah pozitiftir bu sefer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Öyle ama kanda onuncu günden sonra belli oluyormuş sekizde bir şey çıkmadı 12. Gün 330 çıktı değişik oldu yani haber ver belli olunca✨🤲

kızlar siz aşılama sonrası test gününe kadar birliktelik yaşamışmıydınız, tehlikeli bir durum mu bilginiz var mı, bende aşılama yaptırdım 2. Aşılamam bu, şuan 8.gündeyim, doktora yapmamam gereken bir şey var mı dedim yok dedi ama tuttuysa tehlikeli olur mu sizce
Aşılama sonrası iki gün üst üste ilişki önermişti sonra yapmadık ama. İkiz hamile olduğum için de doğuma kadar yasaktı 😀

Evet kullandım şuan ikiz olduğunu öğrendim biri iki hafta geride olsa da on gün sonra onu da görmek için gideceğim inşallah o nedenle tekrardan yazdı doktor yarın kendi doktoruma muayeneye gideceğim inşallah bakalım ne diyecek
Merhaba Aşilamada ikiz oluyor mu ya ben sadece tüp bebekte biliyordum

Merhaba Aşilamada ikiz oluyor mu ya ben sadece tüp bebekte biliyordum
Merhaba oluyor niye olmasın birden fazla yumurta gelişiyor sonuçta iki farklı sperm ikisini de döllediğinde sonuç ikiz oluyor😊 sayfada bir sürü örnek var bakabilirsiniz.

Hayır ilk aşılamam eylül 2020deydi
siz aşılama mı yaptırdınız yaptırmayı mı düşünüyorsunuz?.
Yok daha yaptırmadım ama Haziran ayındaki adetimle beraber başlıyoruz tedaviye. İki yıldır normal yollardan hamile kalmaya çalıştım ama maalesef olmadı:) Mümkün olduğunca tecrübeli annelerden/anne adaylarından bilgi alıp kendimi ona göre hazırlamaya çalışıyorum. Kendi doktorum da beklentimi çok yüksek tutmamamı söyledi hatta.

Yok daha yaptırmadım ama Haziran ayındaki adetimle beraber başlıyoruz tedaviye. İki yıldır normal yollardan hamile kalmaya çalıştım ama maalesef olmadı:) Mümkün olduğunca tecrübeli annelerden/anne adaylarından bilgi alıp kendimi ona göre hazırlamaya çalışıyorum. Kendi doktorum da beklentimi çok yüksek tutmamamı söyledi hatta.
Evet aşılamada ihtimal düşük ben de 1buçuk senedir uğraşıyorum olması bebek, 1 sene olduğunda denemiştim ilk aşılamamı, negatif oldu çok kötü yapılmıştı ztn, 1buçuk sene oldu tüp bebekten önce yine bi deniyim doğru düzgün dedim, evet ihtimal düşük aşılamada ama tüp bebekten önce en azından 1 kez denenmesi mantıklı geliyor bana, yine de tüp bebek en kısa yol ama o tutmazsa daha başka ne yaparım düşüncesinden dolayı bir kere daha deneyim aşılama dedim

Evet aşılamada ihtimal düşük ben de 1buçuk senedir uğraşıyorum olması bebek, 1 sene olduğunda denemiştim ilk aşılamamı, negatif oldu çok kötü yapılmıştı ztn, 1buçuk sene oldu tüp bebekten önce yine bi deniyim doğru düzgün dedim, evet ihtimal düşük aşılamada ama tüp bebekten önce en azından 1 kez denenmesi mantıklı geliyor bana, yine de tüp bebek en kısa yol ama o tutmazsa daha başka ne yaparım düşüncesinden dolayı bir kere daha deneyim aşılama dedim
Mutlaka haber verin bize de. Umarım dilediğiniz gibi olur her şey:)

Back
X