Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipteyim canımkızlar merhaba 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor hiç bir sorunumuz yok eşimdede bendede klomen vs kullandım yine olmadı aşılama yaptıralım dedik ama sürecide fiyatlarıda bilmiyorz yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba
daraldım artık gerçekten bunaldımTakipteyim canım
O kadar haklısın ki canım biz de güzel haber alcaz diye diye ikinci yılımız doldu dolacak. Üzme kendini hem bak bı sıkıntınız da yok inşallah tedavine başladığın gibi olumlu sonuç alacaksın ve de inşallah gerek bile kalmadan gittiğinde hamile haberini alırsındaraldım artık gerçekten bunaldım
ay inş canm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bizlere inşO kadar haklısın ki canım biz de güzel haber alcaz diye diye ikinci yılımız doldu dolacak. Üzme kendini hem bak bı sıkıntınız da yok inşallah tedavine başladığın gibi olumlu sonuç alacaksın ve de inşallah gerek bile kalmadan gittiğinde hamile haberini alırsın♥
Kızlar aşamalar böyleymiş de fiyatları bende bilmiyorumAdetin 2 yada 3. Günü muayene edip rahim uygunsa tedaviye başlıyorsunuz, doktor hap yada iğne hangisini uygun görürse onları söylüyor kullanmaya başlıyorsun birkaç gün sonra kontrole çağırıyor yumurta takibi için, yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi için gün söylüyor onu yaptıktan sonra da 2 gün içinde aşılamaya çağırıyor herşey yolunda giderse :) aşılama günü eşin sperm veriyor spermler yıkanıp ayarlanıyor ve senin rahimine yerleştiriliyor bu kadar :)
Çok kararsızım olumsuz sonuç alan çok fazlaKızlar aşamalar böyleymiş de fiyatları bende bilmiyorum
Evet işte 1200 falan yazmışlar sadece iğne fiyatı ne bileyim çok geldiÖyle düşünme canım olumlu sonuç alanlar da var kimse bilmez ki yani bugün denemesek ilerde keşke deneseydik dememek için yapmalıyız bence bilmiyorum ki tabi aşılama çok pahalıysa iki aşılama parasıyla tüp denemek daha mantıklı sanki
Canım iki yıla rapor çıkar mı bı de özel hastanelerde de geçerli mi bu raporBen üniversite hastanesinde yaptırdım iğnelere raporlu şekilde 550 verdim doktora da 270
Devlette ve raporlu böyleyseBen üniversite hastanesinde yaptırdım iğnelere raporlu şekilde 550 verdim doktora da 270
2 buçuk doktor parası hariç miValla 2 buçuğa yaptıran da var canım özelde![]()
Hadi ya çok üzüldüm peki napicaz kızlar yani direk tüp mü deniyelim çok kararsız kaldım ya ufff bende özelde düşünüyordum bu psikolojiyle tutacağı varsa da tutmaz kiÖzelde 2 bucuk tuttu canım ama başarı şansı cidden düşük.temmuz ayı grubu olarak pek güzel bitiremedik ayı
2.aşılama önerdiler ama ben de bilmiyorum bi mucize olsun modundayımHadi ya çok üzüldüm peki napicaz kızlar yani direk tüp mü deniyelim çok kararsız kaldım ya ufff bende özelde düşünüyordum bu psikolojiyle tutacağı varsa da tutmaz ki![]()