Aşılama aşılama aşamaları ve fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nureto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
61
24
38
32
kızlar merhaba 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor hiç bir sorunumuz yok eşimdede bendede klomen vs kullandım yine olmadı aşılama yaptıralım dedik ama sürecide fiyatlarıda bilmiyorz yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba

kızlar merhaba 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor hiç bir sorunumuz yok eşimdede bendede klomen vs kullandım yine olmadı aşılama yaptıralım dedik ama sürecide fiyatlarıda bilmiyorz yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba
Takipteyim canım

daraldım artık gerçekten bunaldım
O kadar haklısın ki canım biz de güzel haber alcaz diye diye ikinci yılımız doldu dolacak. Üzme kendini hem bak bı sıkıntınız da yok inşallah tedavine başladığın gibi olumlu sonuç alacaksın ve de inşallah gerek bile kalmadan gittiğinde hamile haberini alırsın 🙏🏻♥️

O kadar haklısın ki canım biz de güzel haber alcaz diye diye ikinci yılımız doldu dolacak. Üzme kendini hem bak bı sıkıntınız da yok inşallah tedavine başladığın gibi olumlu sonuç alacaksın ve de inşallah gerek bile kalmadan gittiğinde hamile haberini alırsın 🙏🏻
ay inş canm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bizlere inş

Ben de merak ediyorum aşamalar fiyatlar vs. Süreç hakkında bilgim yok. Gören arkadaşlar lütfen bize bilgiler verin

Adetin 2 yada 3. Günü muayene edip rahim uygunsa tedaviye başlıyorsunuz, doktor hap yada iğne hangisini uygun görürse onları söylüyor kullanmaya başlıyorsun birkaç gün sonra kontrole çağırıyor yumurta takibi için, yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi için gün söylüyor onu yaptıktan sonra da 2 gün içinde aşılamaya çağırıyor herşey yolunda giderse :) aşılama günü eşin sperm veriyor spermler yıkanıp ayarlanıyor ve senin rahimine yerleştiriliyor bu kadar :)
Kızlar aşamalar böyleymiş de fiyatları bende bilmiyorum

Öyle düşünme canım olumlu sonuç alanlar da var kimse bilmez ki yani bugün denemesek ilerde keşke deneseydik dememek için yapmalıyız bence bilmiyorum ki tabi aşılama çok pahalıysa iki aşılama parasıyla tüp denemek daha mantıklı sanki

Öyle düşünme canım olumlu sonuç alanlar da var kimse bilmez ki yani bugün denemesek ilerde keşke deneseydik dememek için yapmalıyız bence bilmiyorum ki tabi aşılama çok pahalıysa iki aşılama parasıyla tüp denemek daha mantıklı sanki
Evet işte 1200 falan yazmışlar sadece iğne fiyatı ne bileyim çok geldi

Tabi bir de doktor parası var ve hastaneden hastaneye değişiyor ya bilmiyorum bende kararsz kaldım şimdi

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım iğnelere raporlu şekilde 550 verdim doktora da 270

Kızlar benim ikinci yılım Eylül de doluyor rapor çıkar mı bı de özel hastanelerde de geçerli bu rapor

Özelde 2 bucuk tuttu canım ama başarı şansı cidden düşük.temmuz ayı grubu olarak pek güzel bitiremedik ayı

Özelde 2 bucuk tuttu canım ama başarı şansı cidden düşük.temmuz ayı grubu olarak pek güzel bitiremedik ayı
Hadi ya çok üzüldüm peki napicaz kızlar yani direk tüp mü deniyelim çok kararsız kaldım ya ufff bende özelde düşünüyordum bu psikolojiyle tutacağı varsa da tutmaz ki :KK43:

Hadi ya çok üzüldüm peki napicaz kızlar yani direk tüp mü deniyelim çok kararsız kaldım ya ufff bende özelde düşünüyordum bu psikolojiyle tutacağı varsa da tutmaz ki :KK43:
2.aşılama önerdiler ama ben de bilmiyorum bi mucize olsun modundayım

Back
X