Aşılama aşılama aşamaları ve fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani 2 bucuk ona verene kadar 5 bin tüp bebeğe veririm daha mantıklı ama ben suan 2sinide yaptıramam ama suna kanaat getirdim isyan da değil bu dediğim ama insanın kaderi kötüyse hep kötü gidiyor eşim normalde çok hayat dolu insan o hep destek çıkardı bana ama bugün ne istedik oldu ki oda olsun dedi ara vermeye karar verdim ben bugün nasılsa istemeyenlerin oluyor bende istemiyorum belki benimde olur

İnşallah canım bizde öyle konuşuyoruz kendi aramızda hicbir şey rast gitmiyor olmuyor olsa da çok geç oluyor falan hayırlısi olsun ne diyelim Allah kolaylastirsin sabrımızı arttirsin aratmasin daha çok bekletmesin inşallah

amin canım benim inş ya

Bende bugün başlıca gonalf aşılama ama 500 TL falan demişsiniz fiyatlara rapor yazıldı bana da ama 3 kutu 1500 TL yapıyor ya siz nasıl uygun aldınız

Kızlar benim ikinci yılım Eylül de doluyor rapor çıkar mı bı de özel hastanelerde de geçerli bu rapor
Aşılama için evlilik yılının 3 yıl olmasına gerek yok. Devlet karşılar sigortanız varsa. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırabilirsiniz.

Ben de asılama yaptirdim adetimin 2.gunu gonal f e basladik 8 gun kullandim yumurtalar yeterli buyukluge gelince catlatma ignesi oldum ve 1 gun sonra falan asilamam oldu onun haricinde doktor yine iliski gunleri soyledi onlari da yaptik acaba aşılamayla mi yoksa bizim iliskilerle mi tutturduk da bosa paramiz gitti orasi muamma ben ozel bi hastanede yaptirdim asilama 1000 tl ilaclarda raporla 500 falan tuttu kolay ve hızlı bir islem tup bebekten once denenebilir

Kuzum rica etsem hastane adi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…