İnşallah canım Rabbim daha fazla aratmasin2.aşılama önerdiler ama ben de bilmiyorum bi mucize olsun modundayım
İnşallah canım bizde öyle konuşuyoruz kendi aramızda hicbir şey rast gitmiyor olmuyor olsa da çok geç oluyor falan hayırlısi olsun ne diyelim Allah kolaylastirsin sabrımızı arttirsin aratmasin daha çok bekletmesin inşallahYani 2 bucuk ona verene kadar 5 bin tüp bebeğe veririm daha mantıklı ama ben suan 2sinide yaptıramam ama suna kanaat getirdim isyan da değil bu dediğim ama insanın kaderi kötüyse hep kötü gidiyor eşim normalde çok hayat dolu insan o hep destek çıkardı bana ama bugün ne istedik oldu ki oda olsun dedi ara vermeye karar verdim ben bugün nasılsa istemeyenlerin oluyor bende istemiyorum belki benimde olur
amin canım benim inş yaİnşallah canım bizde öyle konuşuyoruz kendi aramızda hicbir şey rast gitmiyor olmuyor olsa da çok geç oluyor falan hayırlısi olsun ne diyelim Allah kolaylastirsin sabrımızı arttirsin aratmasin daha çok bekletmesin inşallah ❤
Canım bana 3 kutu yazıldı normal mi çok pahalı oluyo ya sen nasıl o fiyata aldın tek kutu fiyatı oBen üniversite hastanesinde yaptırdım iğnelere raporlu şekilde 550 verdim doktora da 270
Bende bugün başlıca gonalf aşılama ama 500 TL falan demişsiniz fiyatlara rapor yazıldı bana da ama 3 kutu 1500 TL yapıyor ya siz nasıl uygun aldınız
Aşılama için evlilik yılının 3 yıl olmasına gerek yok. Devlet karşılar sigortanız varsa. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırabilirsiniz.Kızlar benim ikinci yılım Eylül de doluyor rapor çıkar mı bı de özel hastanelerde de geçerli bu rapor
Teşekkür ederim canım cvbin içinAşılama için evlilik yılının 3 yıl olmasına gerek yok. Devlet karşılar sigortanız varsa. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırabilirsiniz.
Bana da 2 kutu yazıldı canım bide çatlatma iğnesiyle raporla 550 ödedikCanım bana 3 kutu yazıldı normal mi çok pahalı oluyo ya sen nasıl o fiyata aldın tek kutu fiyatı o
Canım ben özel hastanede yaptırdım muayeneler iğneler le toplam 5bin i buldu tutmazsa devlete gidecem bidahakineEvet işte 1200 falan yazmışlar sadece iğne fiyatı ne bileyim çok geldi
Epey de tutmuş İnşAllah hayır haber alırsın tekrar gerek kalma CanımCanım ben özel hastanede yaptırdım muayeneler iğneler le toplam 5bin i buldu tutmazsa devlete gidecem bidahakine
Hayırlı haberCanım ben özel hastanede yaptırdım muayeneler iğneler le toplam 5bin i buldu tutmazsa devlete gidecem bidahakine
Kuzum rica etsem hastane adi verebilir misinBen de asılama yaptirdim adetimin 2.gunu gonal f e basladik 8 gun kullandim yumurtalar yeterli buyukluge gelince catlatma ignesi oldum ve 1 gun sonra falan asilamam oldu onun haricinde doktor yine iliski gunleri soyledi onlari da yaptik acaba aşılamayla mi yoksa bizim iliskilerle mi tutturduk da bosa paramiz gitti orasi muammaben ozel bi hastanede yaptirdim asilama 1000 tl ilaclarda raporla 500 falan tuttu kolay ve hızlı bir islem tup bebekten once denenebilir
Tabii ki Başkent HastanesiKuzum rica etsem hastane adi verebilir misin
Sanirim Ankara da.Ben İstanbuldayimTabii ki Başkent Hastanesi
Nerde yaptırıyorsunuzBende bugün başlıca gonalf aşılama ama 500 TL falan demişsiniz fiyatlara rapor yazıldı bana da ama 3 kutu 1500 TL yapıyor ya siz nasıl uygun aldınız
Mardinde, ama uygunsa aldım ilaçları raporla, o ara öyle hesapladım da meğer uygunmuş, toplam 700e falan geldi bütün ilaçlarNerde yaptırıyorsunuz
Devlette mi yaptırdınız? İğne mi verdi hap mı? Ağrı sızı oluyor mu?Mardinde, ama uygunsa aldım ilaçları raporla, o ara öyle hesapladım da meğer uygunmuş, toplam 700e falan geldi bütün ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?