Aşılama Aşılama ayindayken covid aşısı olunabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
448
123
103
31
Merhabalar arkadaşlar bu ay aşılama olacak klomene başladım 4. Gün bugün bugün yarın kovid aşısı olsammi diye düşünüyorum henüz olmadım aşı doktora sordum olabilirsin dedi ama her doktor farklı birşey diyor aslında olmucaktim çocuk düşündüğüm için bir tanidigima öyle demiş doktor bilemedim sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Doktorun ol dediyse güven doktoruna ve ol bende gebeyim 14.haftadan itibaren olabilirsin dedi .gebelikte bile sorun olmuyor aşılamada da olmaz

Doktorun ol dediyse güven doktoruna ve ol bende gebeyim 14.haftadan itibaren olabilirsin dedi .gebelikte bile sorun olmuyor aşılamada da olmaz
Teşekkür ederim kadınsan işte herkes birşey diyor bak bunda böyle olmuş bunun doktoru olma demiş şöyle böyle akıl veren çok

Teşekkür ederim kadınsan işte herkes birşey diyor bak bunda böyle olmuş bunun doktoru olma demiş şöyle böyle akıl veren çok
Benim doktorumda eşime baskı ediyor durum daha kötüye gidiyor koronaya yakalanırsa hem eşin hem bebeğiniz için büyük sorun olur hiç aksatma iki hafta sonra yaptır diyor ki bende zaten hocanın onayını bekliyordum . Niye aşı olmayayım ki millet zorla aşı olacak diye yaygara koparıyor ama çoğu yabancı ülkede hiçbir kapalı alana girilmiyor yarın öbür gün bizde öyle olacaz . Riske atmamak gerek aşımızı olalım da yine korona olursak Allah büyüktür

Aynen olmadım ama içim rahat değil sürekli tetikte olmak yoruyor çevremde herkes oldu rahatsiz hissediyorum kendimi

Aynen olmadım ama içim rahat değil sürekli tetikte olmak yoruyor çevremde herkes oldu rahatsiz hissediyorum kendimi
Tabi bende evden çıkamıyorum eve kimseyi çağıramıyorum ne olursa olsun korkuyor insan ya yakalanırsam o bebeğe de bir şey olursa diye .

Tabi bende evden çıkamıyorum eve kimseyi çağıramıyorum ne olursa olsun korkuyor insan ya yakalanırsam o bebeğe de bir şey olursa diye .
Aynen hamile olsam düşünmem bı dk zaten Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…