Aşılama belirtileri

tgceinto41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
11
1
1
28
Sağ tüp kapalıydı açıldı aynı ay aşıla işlemi oldum. Pcos var. Sağ taftaki yumurtam büyümüştü. İlk aşılama denemem evleneli 1,5 yıl oldu. Gonal f iğnesi 50 den vuruldum sonra ovitrella ipnesi oldum.

10kasım (1.gün)
Belirti olmadı

(2.gün)
Çok hafif karında batma hissi

(3.gün)
Karında batma hissi arttı göğüslerde hassasiyet var

(4.gün)
Karında batma hissi devam
Göğüste hafif hassasiyet
Kabızlık ve gaz sıkılması

(5.gün)
Sabah uyutmayan bir bel ağrısı
Çok az beyaz-pembe karışımı akıntı
Batma

(6.gün)
Sabah bel ağrısı
Kabırlık devam
Üst karında akşam başlayan ve uzun sürmeyen batmalar

(7.gün)
Belirgin bişey yok sadece sürekli yatmak istedim.

8. Gün yani bugün. Herhangi bir belirti hissetmiyorum sonuç pozitif olur mu bilmiyorum

Merhaba, aşılamayla doğal gebelik sürecinin bir farkı yok, haliyle 8.gün bir belirti hissetmeniz pek mümkün değil. 8 gün önce doğal yolla gebe kalmışsınız gibi düşünün, pozitif olsa dahi henüz kana bile karışmamıştır. Dolayısıyla belirtilere takılıp kendinizi üzmeyin, belirti olarak saydıklarınız ilaçların yan etkileri, tüp bebek sürecinde de olsanız aynı şeyleri söylerdim. Umarım pozitiftir sonucunuz, şansınız bol olsun

Çok teşekkür ederim. Ne bileyim belirtileriö azalınca olumsuz sonuç olacakmış hissine kapılıyorum haliyle üzülüyorum gebe kalma ihtimalimi de merak ediyorum

Çok teşekkür ederim. Ne bileyim belirtileriö azalınca olumsuz sonuç olacakmış hissine kapılıyorum haliyle üzülüyorum gebe kalma ihtimalimi de merak ediyorum
Çok fazla belirti yaşadım ama negatif sonucum yani belirti olması yada olmamadı olacagı anlamına gelmiyor inşallah sizinkiler tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…