• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcosta hamilelik belirtileri

Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün
En son ovulasyon (yumurtlama) tarihimin üzerinden 42 gün geçmiş. En son 16 Ekim'de adet oldum 28'i pik o günden beri daha adet olmadım 5 gün gecikme var pazartesi olmam gerekiyodu fakat olmadım bugün test yaptım iki defa ikisi de silik çıktı

En son ovulasyon (yumurtlama) tarihimin üzerinden 42 gün geçmiş. En son 16 Ekim'de adet oldum 28'i pik o günden beri daha adet olmadım 5 gün gecikme var pazartesi olmam gerekiyodu fakat olmadım bugün test yaptım iki defa ikisi de silik çıktı
42 değil 17 gün yanlış hesaplama yaptım

Arkadaşlar merhaba. İki ay önce pcos tanısı aldım. Kendimi bildiğimden beri gayet düzenli adetlerim olurdu. Bu ay 5 gün gecikti. Flo uygulaması kullanıyorum üç yıldır. Orda hamilelik testi zamanı yazıyo fakat yapıp yapmamakta kararsızım. Belirti olarak sabahları hafif mide bulantısı hafif sağ kasığımda kramplar ve mide yanması var acaba pcostan dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız??
Son durumunuz nedır

Back
X