Aşılama beta değeri acil

parsde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
7
0
1
27
Kızlar selam, Ocak 2 de çatlatma iğneni oldum. 4 Ocak aşılamam oldu. Üstteki test aşılamanın 9. Günü altta ki test aşılamanın 11. Gününden. İlki belli belirsiz 2. Aş diğerine göre daha koyu. Böyle olunca sağlık ocağında kan verdim. 1.7 çıktı değerim. Adet günüme 4 gün var. Sizce iğne etkisi olabilir mi ? Ya da değerim de yükselme olabilir mi? Doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı ? 1.7 fen yükselir mi beta sizce

Eklentiler

• F6FC95E2-C04F-4E6A-8FBF-9056C9A22360.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 125
Kızlllaaarrr yok mu bu duruma yaşayan ?
Kan testi daha dogru sonuc verdigi icin bilemedim. Bu testler demekki baya hassas. Bende 3 ocak igne 5 ocak asilama.. testlerde biseyler cikiyor ama yorumlayamiyorum cidden. Igneden mi gebelikten mi.. cunku dedigin gibi 1.7 2 bu degerleri bile gosteriyor idrar testi

Of çok kafam karıştı böyle arafta kalmak daha kötü işte. Regl günüme 3 gün var bekle bekle zaman geçmiyor. Siz de yaptınız mı test sizin de böyle mi oldu

Of çok kafam karıştı böyle arafta kalmak daha kötü işte. Regl günüme 3 gün var bekle bekle zaman geçmiyor. Siz de yaptınız mı test sizin de böyle mi oldu
Canim bugun yaptigim 3 test. Tekli olan sabah laboquick marka.. ilk 5.dkda cikti..digerlerini aksam 3 saatlik idrarla yaptim ikiside negatif. Sonra kan verdim. 0.6 yani negatif cikti beta hcg.... insallah seninki guzel biter.. laboquickin bende daha once ayni oldugu icin pozitif dusunmedim.. dr kan testini istedigi icin mecbur yaptirdim.

Eklentiler

• 1000049448.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 101
  • 1000049498.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 103
Bende yarın ilk idrarla bir test yapacağım bekleyemicem yani kafam rahat olsun en azından. Bizim ilk aşılamamız doktor büyük ihtimal tutmaz tüp bebek olur dedi. Üniversite hastanesinde. Bakalım bir ümit inşallah güzel sonuçlar alırız bir gün

Bu testlerden bı daha alma bence imkanın varsa yanlış çıkarıyor herşey gönlünce olsun

Sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…