Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki fark var mıdırBenim mavi kutulu olanıydı
İşallah canım tabi verirm seninde doğrudur işallah bende senin güzel habrlerini beklıomZaten ilk dakikada çıkan sonuç doğrudur rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum
Bende de pcos var 2 aydır ilaç ve çatlatma iğnesi kullanıyorumO ilk dakika belirdiği hali kurudukcaa dhada belirgin oldu gecikmem var ama benim çok düznsiz adetlerim ben ilişki gününden hesplayıp 15 . Gün yaptım bilemıyorum
Bilemıyorum kücük bir köyde yaşıyorum başka marka yapma altarnetifimde yokBilmiyorum ki fark var mıdır
Bende de pcos var 2 aydır ilaç ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
KırklareliNerelisin canım
Belirti olarak kasık ağrım var ve idrara çıkma ama idrar yolu enfeksiyonuda olabliri azda mide bulantım varBi belirtin var mı peki
Ya kendimi aksine ikna etmeye çalışıyorum hayal kırıklığı yaşamamak içinSende kesin vardır hafi gözün aydın![]()
Aynen öyle oluyor2 gün sonra tekrar dene o zamna kadar da unutmaya çalış çünkü düşündükçe insan kafayı yiyor
Canım ne oldun bi haber cvar mıYaptığın testin kutusu beyazmıydı mavimiydi canım
Senin son durumun ne oldu canım tekrarladınmı testiniHadi bakalım hayırlısı oldun
Sabah aile hekimine kan verdim sonucu yarın çıkar sanırımSen ne yaptın kan verdin mi