- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var canım hayırlı olsun artışı takip edin evde gebelik testi yapmış miydinizKızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
Evet bugün sabah yaptım tekrar çok silik çıktı ama dün yaptım çıkmadı mesela 2 gün sonra tekrar vericemBence var canım hayırlı olsun artışı takip edin evde gebelik testi yapmış miydiniz
Ayy cok sevindiiim artmış değeriniz hayırlı olssunKızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
Çok teşekkür ederim siz umut olduğunuz bana Allah razı olsunAyy cok sevindiiim artmış değeriniz hayırlı olssun![]()
Bence var canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
Amin inşallah Allah razı olsunBence var canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ay tebrik ederiim hayırlısı olsun inşallahKızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
Allah razı olsun canım salı günü tam net olucak inşallh bel ve kasıklarda Ağrı orta derecede batma hissi ve kabız gibi ama tam kabız değilsin bu şekilde canım 02.04 de gittim hastaneye ilaç verildi 5 gün kullandım sonra gonal f iğne verdi 6 gün kullandım 12.04 çatlatma iğnesi yaptım 36 sonra yani 14.04 Salı günü 11 gibi aşılama yaptı canım bugün aşılamanın 12 . Günü inşallah değerler artar bu şekildeAy tebrik ederiim hayırlısı olsun inşallahne gibi belirtileriniz oldu aşılamadan sonra ve kaçıncı gün aşılamanız yapıldı
Çok teşekkür ederim canım allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun isteyen herkesi bu ay şanş ayı bence herkesin tutuyor çoook pozitifim o yüzden inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende bebişiniAllah razı olsun canım salı günü tam net olucak inşallh bel ve kasıklarda Ağrı orta derecede batma hissi ve kabız gibi ama tam kabız değilsin bu şekilde canım 02.04 de gittim hastaneye ilaç verildi 5 gün kullandım sonra gonal f iğne verdi 6 gün kullandım 12.04 çatlatma iğnesi yaptım 36 sonra yani 14.04 Salı günü 11 gibi aşılama yaptı canım bugün aşılamanın 12 . Günü inşallah değerler artar bu şekilde
Hem bu bilgi aşılama olmak isteyenlere bilgi olur![]()
Çok iyi canımKızlar 24.04 de beta hcg verdim 11 di bugün verdim 27.04 de beta hcg 151 çıktı sizce iyi bir değer mi
Sağol canımÇok iyi canım
Merhaba benimde degerim 4.75 adetim 3. Günü gecikmede sizce yükselir mi yaptırdıgım yerin referans aralıgı 0.2.60 benimki 4.75 refarans dışı yazıyordu ama çogu yere görede 5 e yakın oldugu için hertürlü sınırdaKızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
İnşallah benım değer gibi artar öyle diyorlar geç döllenme olabiliyormuşMerhaba benimde degerim 4.75 adetim 3. Günü gecikmede sizce yükselir mi yaptırdıgım yerin referans aralıgı 0.2.60 benimki 4.75 refarans dışı yazıyordu ama çogu yere görede 5 e yakın oldugu için hertürlü sınırda
Sizin adet geçmişmiydi kaçıncı gün yaptırdınızİnşallah benım değer gibi artar öyle diyorlar geç döllenme olabiliyormuş
İnşallah öyle olur benım aşılama olduğu için geç döllenmiş olabilir dediler ertesi gün tekrar yaptım değer artınca umutlu baktımİnşallah benım değer gibi artar öyle diyorlar geç döllenme olabiliyormuş
Kaç olmuş değerİnşallah öyle olur benım aşılama olduğu için geç döllenmiş olabilir dediler ertesi gün tekrar yaptım değer artınca umutlu baktım
Son durumdur nedir acabaİnşallah öyle olur benım aşılama olduğu için geç döllenmiş olabilir dediler ertesi gün tekrar yaptım değer artınca umutlu baktım