• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama beta hcg 3.61

cansu0416

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
13
Kızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta

Kızlar aşılama da bugün 11. günüm onuncu gün kan verdim beta hcg 3.61 çıktı 11. gün dayanamayıp sabah tekrar yaptım sağlık sağlık ocağında 11 çıktı değer doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama güzel ilerlemiş dedi 30’u görelim dedi tam anlaşılsın ilk etapta
Bence var canım hayırlı olsun artışı takip edin evde gebelik testi yapmış miydiniz

Ayy cok sevindiiim artmış değeriniz hayırlı olssun 🥹🥹🥹🥹

Bence var canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Ay tebrik ederiim hayırlısı olsun inşallah 🫶 ne gibi belirtileriniz oldu aşılamadan sonra ve kaçıncı gün aşılamanız yapıldı

Ay tebrik ederiim hayırlısı olsun inşallah 🫶 ne gibi belirtileriniz oldu aşılamadan sonra ve kaçıncı gün aşılamanız yapıldı
Allah razı olsun canım salı günü tam net olucak inşallh bel ve kasıklarda Ağrı orta derecede batma hissi ve kabız gibi ama tam kabız değilsin bu şekilde canım 02.04 de gittim hastaneye ilaç verildi 5 gün kullandım sonra gonal f iğne verdi 6 gün kullandım 12.04 çatlatma iğnesi yaptım 36 sonra yani 14.04 Salı günü 11 gibi aşılama yaptı canım bugün aşılamanın 12 . Günü inşallah değerler artar bu şekilde
Hem bu bilgi aşılama olmak isteyenlere bilgi olur🧡

Allah razı olsun canım salı günü tam net olucak inşallh bel ve kasıklarda Ağrı orta derecede batma hissi ve kabız gibi ama tam kabız değilsin bu şekilde canım 02.04 de gittim hastaneye ilaç verildi 5 gün kullandım sonra gonal f iğne verdi 6 gün kullandım 12.04 çatlatma iğnesi yaptım 36 sonra yani 14.04 Salı günü 11 gibi aşılama yaptı canım bugün aşılamanın 12 . Günü inşallah değerler artar bu şekilde
Hem bu bilgi aşılama olmak isteyenlere bilgi olur🧡
Çok teşekkür ederim canım allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun isteyen herkesi bu ay şanş ayı bence herkesin tutuyor çoook pozitifim o yüzden inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende bebişini❣️🌸🌸🥹

Kızlar 24.04 de beta hcg verdim 11 di bugün verdim 27.04 de beta hcg 151 çıktı sizce iyi bir değer mi

Merhaba benimde degerim 4.75 adetim 3. Günü gecikmede sizce yükselir mi yaptırdıgım yerin referans aralıgı 0.2.60 benimki 4.75 refarans dışı yazıyordu ama çogu yere görede 5 e yakın oldugu için hertürlü sınırda

Merhaba benimde degerim 4.75 adetim 3. Günü gecikmede sizce yükselir mi yaptırdıgım yerin referans aralıgı 0.2.60 benimki 4.75 refarans dışı yazıyordu ama çogu yere görede 5 e yakın oldugu için hertürlü sınırda
İnşallah benım değer gibi artar öyle diyorlar geç döllenme olabiliyormuş

İnşallah benım değer gibi artar öyle diyorlar geç döllenme olabiliyormuş
İnşallah öyle olur benım aşılama olduğu için geç döllenmiş olabilir dediler ertesi gün tekrar yaptım değer artınca umutlu baktım

Back
X