• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA 💐

Gamzeli81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
merhabalar anne adaylarım 💐

6 yıldır evliyim .İlk 1 bucuk sene dusunmedik dugun borcundan dolayi ☹️ sonra korunmayi biraktik 6 .7 ay korunmasiz iliski yasadik olmayinca doktora gittim . esimin degerlerinde varikosel cikti bende de pco ama ileri degil kendi halindeymis 🫠 daha sonra esim ameliyat gecirdi 1 sene kendiliginden olucagini soylediler ama ne gelen var efenim ne giden 😌 Daha sonra bi tup bebek doktoruna gittik ama hocamiz kendi yollarimizla gebe kalicagini söyleyince bekliyelim , maddi olarakda zorlanicagimizi dusunduk hep ikinci plana kaldirdim malesef 🥹 son bisenedir gercekten anne olmak istiyorum hem
kalben hem bedenen .Dün bi doktorla gorustum asılama yapalim deneyelim dedi cok heycanlandim adet gunumu bekliyorum insallah tedaviye basliyacağım 🤲🏻 İlkte kalan veya daha sonrakilerde kalanlar var mı? arartiriyorum neler yapilmasi lazim nelere dikkat etmemiz gerekir ,yardımcı olursanız çok sevinirim anne adaylarım 🌸💐♾️

İlk aşılamam tutmuştu. Bol bol dinlenin stresten uzak durun

Back
X