• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama çokmu zor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

necla_r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
101
0
96
39
Kayseri
arkadaşlar ben pco hastasıyım tedavi görüyorum klomen kullandım 1 ay ovitrelle vurundum ilerde aşılama olursa eger merak ediyorum zormu diye paylaşırsanız sevinirim acıyomu:Saruboceq:

Benimki kötü geçmişti ben hiç anlatmayımm diğerr arkadaşların mutlaka çok rahat geçmişitralkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.aşılama çok basit bir işlem.hiç anlamıyorsun bile.rahim filmi çektrdiysen aşılamadan hiç korkma.rahim film felaket bişey.sacede 2-3 dakikalık bir işlem.ağrısız sızısız.hiç bişey yok.içini ferah tut.ama doktoruna çok güven ve hep olumlu düşün.ben aşılamaya giderken elim ayağım buz gibi kesildi ama boşuna sitres yapmışım.hiç korktuğum gibi olmadı.allah hepimize yardım etsin.

bende bu ay asılama yaptırmıstım ama malesef adet oldum tutturamadık yanı
kendını sıkmayıp rahat bırakınca ınan hıc agrı olmuyor
rahım fılmınde cok kasmıstım fecı agrım olmustu
antremanlıydım asılamada rahat bıraktım ve cok guzel gectı

balsurat senin neden kötü geçti acaba

Ben anestez ile yaptırmıştım Rahim fliminialkisalkisalkis

Benim kötü geçmesinin sebebii.Burda da bazı arkadaşlardada okudum onlardada aynı şey olmuşş.Benim doğul yolu (kanalı ) dar olduğu içinn kanüll fecii acıtmıştııı..Rahim girişi dar oldugu için kanül zorlanmıştı kanamıştıı:jeyyar:

canım ben rahim filmi çektirmedim ama ilk aşılamam çok kolay olmuştu ağrısız dı inş ikinciside öle olur

Haftaya doktorum konuşucam 2.aşılamayı anestezi istiyorum diyee:jeyyar:Uyuz kabul etmıcek ama bılıyorum :jeyyar:O zaman yat masaya ben sana yapım dıcem nasılmış görkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

4 kez aşılama oldum hiçbir zorluğu yok ,,, kendini sıkma rahat ol ,, en fazla 10 dk lık bir işlem kendini korkutursan işin içinden çıkamazssınn ... öyle can yakıcı bir işlem değil yani....yerimseniben

Back
X