• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontrol gününüz geçti mi gidince bu durumu sorsanız ne diyecekler belki de ultrason da görmüşlerdir ya da önceki yaptırdığınız testlerinizi incelemislerdir diye düşünmek istiyorum ayrıca tsh degeri belki dediğiniz gibi engel olmuştur ya da engel olma ihtimali vardır durumunuza göre hareket etmişlerdir

Kontrol gününüz geçti mi gidince bu durumu sorsanız ne diyecekler belki de ultrason da görmüşlerdir ya da önceki yaptırdığınız testlerinizi incelemislerdir diye düşünmek istiyorum ayrıca tsh degeri belki dediğiniz gibi engel olmuştur ya da engel olma ihtimali vardır durumunuza göre hareket etmişlerdir
Geçen hafta cuma kontrol günümdü. Doktorum yoktu hemşire ile görüştüm ama bu konuyu gidip doktorla konuşucam. En azından aşılama günü yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeliydi. İlk defa yaptırdığım için çok bilinçsizdim. İlk aşılamam da iptal edilmişti şimdi son bir hakkım kaldı.

Geçen hafta cuma kontrol günümdü. Doktorum yoktu hemşire ile görüştüm ama bu konuyu gidip doktorla konuşucam. En azından aşılama günü yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeliydi. İlk defa yaptırdığım için çok bilinçsizdim. İlk aşılamam da iptal edilmişti şimdi son bir hakkım kaldı.
Son diye düşünmeyin raporlu 2 kere sanırım ama durumunuza göre doktor ne der bakmak lazım

3 Ekim aşılama tarihim
22 Ekim beklenen adet tarihim (son adet tarihim 22eylül
Ama doktor 14 gün sonra kan istedi 17 ekim
Daha 12. Günde sanırım normal negatif çıkması ben hiç test yapmadim bu sefer direk kan verecem 5 ekim asilama 20 ekimde de doktora giderim diye düşünüyorum yani en azından dayanabilirsem🙃

Bir kere iptal oldu bu ikincisiydi. Başka bir yerde mi yaptırsam acaba. Ama tekrar sil baştan dosya kur işlemler falan yorucu olacak
Herseyden once bence doktora git bir konus bilgi al sonra karar verirsin aldığın cevap tatmin etmezse değişiklik yaparsın

Kızlar bende elendim, 3 Ekim aşılama günümdü bugün 12.gün kan testi verdim negatif çıktı umarım sizinkiler pozitif gelir dualarım sizinle 🙏 artık adet olmayı bekleyeceğim

Kızlar merhaba, size bir kaç sorum olacak. Ben yaklaşık 8 gün önce hsg çektirdim ve aşırı acılı geçti benim işlemim. O günden beri hafif hafif kanamam var. Hsg çektirdiğim gün doktora aşılama işlemini sordum. Adetin 2. Günü gel dedi. Ama benim hsg işlemim çok acılı geçtiği için çok korkuyorum. İlk defa aşılama denemeyi düşünüyorum. Bu iğneler çok acılı mı oluyor ? Her gün mü vuruyorsunuz ? Bana süreçten bahsedebilir misiniz acaba biraz?

Back
X