Kaçıncı günde negatif çıktıTertemiz negatif çıktı idrar testi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günde negatif çıktıTertemiz negatif çıktı idrar testi![]()
DevletteÖzelde mi devlette mi yaptirmistiniz
Kontrol gününüz geçti mi gidince bu durumu sorsanız ne diyecekler belki de ultrason da görmüşlerdir ya da önceki yaptırdığınız testlerinizi incelemislerdir diye düşünmek istiyorum ayrıca tsh degeri belki dediğiniz gibi engel olmuştur ya da engel olma ihtimali vardır durumunuza göre hareket etmişlerdirDevlette
Geçen hafta cuma kontrol günümdü. Doktorum yoktu hemşire ile görüştüm ama bu konuyu gidip doktorla konuşucam. En azından aşılama günü yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeliydi. İlk defa yaptırdığım için çok bilinçsizdim. İlk aşılamam da iptal edilmişti şimdi son bir hakkım kaldı.Kontrol gününüz geçti mi gidince bu durumu sorsanız ne diyecekler belki de ultrason da görmüşlerdir ya da önceki yaptırdığınız testlerinizi incelemislerdir diye düşünmek istiyorum ayrıca tsh degeri belki dediğiniz gibi engel olmuştur ya da engel olma ihtimali vardır durumunuza göre hareket etmişlerdir
3 Ekim aşılama tarihimKaçıncı günde negatif çıktı
Son diye düşünmeyin raporlu 2 kere sanırım ama durumunuza göre doktor ne der bakmak lazımGeçen hafta cuma kontrol günümdü. Doktorum yoktu hemşire ile görüştüm ama bu konuyu gidip doktorla konuşucam. En azından aşılama günü yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeliydi. İlk defa yaptırdığım için çok bilinçsizdim. İlk aşılamam da iptal edilmişti şimdi son bir hakkım kaldı.
Daha 12. Günde sanırım normal negatif çıkması ben hiç test yapmadim bu sefer direk kan verecem 5 ekim asilama 20 ekimde de doktora giderim diye düşünüyorum yani en azından dayanabilirsem3 Ekim aşılama tarihim
22 Ekim beklenen adet tarihim (son adet tarihim 22eylül
Ama doktor 14 gün sonra kan istedi 17 ekim
Bir kere iptal oldu bu ikincisiydi. Başka bir yerde mi yaptırsam acaba. Ama tekrar sil baştan dosya kur işlemler falan yorucu olacakSon diye düşünmeyin raporlu 2 kere sanırım ama durumunuza göre doktor ne der bakmak lazım
Herseyden once bence doktora git bir konus bilgi al sonra karar verirsin aldığın cevap tatmin etmezse değişiklik yaparsınBir kere iptal oldu bu ikincisiydi. Başka bir yerde mi yaptırsam acaba. Ama tekrar sil baştan dosya kur işlemler falan yorucu olacak
Evet konuşucam önce ama tedavi şekli baştan savma gibi geldi bana. Adet olunca gideyim bakalım ne diyecek.Herseyden once bence doktora git bir konus bilgi al sonra karar verirsin aldığın cevap tatmin etmezse değişiklik yaparsın