Aşılama Aşılama da doktorunuz ilişki önerdi mi?anketi oylarsanız sevinirim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılamanızda ilşki serbest miydi?

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .

35deniz

Rabbim'e emanet Denizim:)
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
8.018
6
156
İzmir
Arkadaşlar merhaba.
Bugün aşılama için iğnlere başladım Ege Üniversitesinde tüp bebek kliniğinde olacak aşılamam ve doktorum kesinlikle 1 ay boyunca ilşki yasak dedi.. Bildiğim kadarıyla serbest yasak nedeni nedir diye sorduğumda ilşki esnasında rahim içindeki kasılmanın rahime ve yumurtalıklara zarar vereceğini söyledi..Ama bildiğim kim varsa aşılama olan hepsinin aşılamalarında ilişki serbestmiş..
Lütfen anketi oylar düşüncelerinizi yazar mısınız?

bende 4 kez aşılama oldum ,doktorum özellikle aşılamadan 12 saat ve 24 saat sonra ilişki önerdi ,, ve ilerleyen günlerde de engel yoktu,, ve 3 aşılamamın sonucu pozitifti.

deniz 1 ay da çok uzun değil mi. zaten gebelik oluşmuşsa döllendikten 7 gün sonra rahme iniyor. hadi 2 hafta desin. neden 1 ay ki.

saol canım birisi çıkacak mı acaba doktorum ilişki önermedi diyen..bir tek ben varım galiba..

deniz 1 ay da çok uzun değil mi. zaten gebelik oluşmuşsa döllendikten 7 gün sonra rahme iniyor. hadi 2 hafta desin. neden 1 ay ki.

tedavi sonuçlanana kadar yani bir adetten diğerine sonuç olumlu ya da olumsuz o zamana kadar yok dedi..

2 aşılama yaptırdım ilişki serbetti özellikle ilk iki gün tavsiye etti drum ikiside olumsuz oldu ama öyle

bana ne yap ne yapma demedi sormadımda ama yapmadımda bayadır cuma aşılama belli olursa o zamna dermi onuda bilmiyorum cnm

banada ne ol dedi ne olma bende acemilik sormak bile aklıma gelmedi daha doğrusu bilgim yoktu burda bayağı bilinçlendim

canım anketi açan arkadaşta benim gibi ege üni.de tedavi görmüş ona da yasak demiş doktor baksana..

aşılamadan sonraki iki gün mutlaka ilişki dedi,sonrasını bize bıraktı,şükür ilk aşılamam ve hamileyim:nazar:

slm arkadaşlar bende bir bir kez aşılama yaptırdım d.r bana da cinsel ilişkiyi yasaklamıştı tedavim bittikten sonra yani aşılamanın oldugu günden bir gün sonra d.r bana ilişkiye girmemi ve daha sonra adet günüme kadar girmememi söylemişti tabiki sonuç negatifti olmadı yani..

niye her doktor aynı şeyi söylemiyor..mesela tüp bebekte kesinlikle yasak bunu her doktor söylüyor.. ama aşılama da durum karışık..aşılama aslında düşük bir olasılık tabiki ilk seferde ya da diğer denemelerinde hamile kalan bir çok arkadaş var ..
kısmet bakalım ama çoğunluk aşılama dan sonraki gün serbestmiş..

benim ilk 2 aşılamam da doktor serbest bıraktı.diğer 2 aşılamam da başka doktara gitmiştim.aşılamadan sonraki 24 saat içinde mutlaka olsun sonrasında olmazsa daha iyi dedi.

Arkadaşlar merhaba.
Bugün aşılama için iğnlere başladım Ege Üniversitesinde tüp bebek kliniğinde olacak aşılamam ve doktorum kesinlikle 1 ay boyunca ilşki yasak dedi.. Bildiğim kadarıyla serbest yasak nedeni nedir diye sorduğumda ilşki esnasında rahim içindeki kasılmanın rahime ve yumurtalıklara zarar vereceğini söyledi..Ama bildiğim kim varsa aşılama olan hepsinin aşılamalarında ilişki serbestmiş..
Lütfen anketi oylar düşüncelerinizi yazar mısınız?

canım aşılaman inşallah tutar bebişine kavuşursun bende 2 ci aşılamamı oluyorum medicana tüp bebek merkezinde banada ilişki yasak dendi ama ilk aşılamamda yasak değildi .tabiki biz yasağa uymadık bana çok saçma geldi..aşılamaya 3 veya 4 gün kala periz verilir ona uyarım hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu sefer bebişlerimize kavurşuruz ..

dr. bize aşılamadan önce 4,5 gün olmasın dedi.Aşılamadan yapılınca 6 saat sonra ve bir hafta buyunca gün aşırı ilişki önerdi.Bir hafta sonrası size kalmış dedi.Yani bi kısıtlama getirmedi.Sonucu merak ediyorsanız negatif oldu..

Back
X